مصرف آبغوره کبد را تقويت ميکند
مصرف آبغوره کبد را تقويت ميکند
يک متخصص تغذيه گفت: آبغوره تقويت کننده کبد است و غرغره کردن آن نيز براي برطرف کردن ورم گلو مفيد است.مرتضي صفوي در گفتوگو با فارس، افزود: غوره ميوه نارس انگور است که طعم ترشي دارد و براي درست کردن سرکه استفاده ميشود و از نظر طب قديم ايران سرد و قابض است. وي گفت: سرکه حاصل از تخمير دانههاي انگور در تسکين خارشهاي پوستي و جلدي مؤثر است. اين متخصص تغذيه افزود: غوره براي افراد مبتلا به چربي خون بسيار مفيد است. ضد عفوني کننده بدن است و اگر با سالاد مصرف شود، براي لاغري سودمند است. صفوي گفت: غوره را به تنهايي نبايد مصرف کرد به دليل اين که روي معده اثر منفي ميگذارد. زنان باردار از مصرف غوره زياد بايد خودداري کنند، چون غوره ادرار آور است و امکان سقط جنين وجود دارد. اين متخصص تغذيه گفت: غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليک، اسيد فرميک، اسيد سوکسينيک، اسيد اگزاليک، اسيد گلوکوليک و قند است.
گرفته شده از : جام جم انلاین
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
رد: مصرف آبغوره کبد را تقويت ميکند
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: مصرف آبغوره کبد را تقويت ميکند
اینکه خیلی خوبه
منم خیلی دوست دارم و تو سالادم بیشتر از آبغوره استفاده میکنم تا سس مایونز.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246
» نکاتی درمورد مصرف میوهها و سبزیجات
» نحوه مصرف دارو
» مصرف زیاد شیرینی شما را بیحوصله میكند
» تاثير مصرف غذاهاي تند بر سلامت