آکورایوم و ماهی apb
صفحه 3 از 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
رد: آکورایوم و ماهی apb
آقای apb
من متوجه نشدم. برای یه آکواریوم کوچیک فقط فیلتر زیر شنی کافیه؟ من ماهی لجن خوار هم ندارم که تمیز کنه. کدوم ماهی بهتره واسه تکثیر؟ اگه ماهیش زشت و کوچیک باشه بهتره، خوشگل و بزرگ باشه دلم نمیاد بدم لاکپشتها بخورنش.
ممنون
naziii- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
یا شایدم چون من واسه تکثیر و تغذیه لاکیام گرفته بودمشون دوسشون نداشتم
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
مبارکهگلد فیش قبلیم خوبه خوب شد
بله ، مولی.برای یه آکواریوم کوچیک فقط فیلتر زیر شنی کافیه؟ من ماهی لجن خوار هم ندارم که تمیز کنه. کدوم ماهی بهتره واسه تکثیر؟ اگه ماهیش زشت و کوچیک باشه بهتره، خوشگل و بزرگ باشه دلم نمیاد بدم لاکپشتها بخورنش.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
و اما عکس های قدیمیه فلاور هورن ها رو دوباره می گذارم تا همه ببینن:
این ها رو از زمانی که 1 ساننی متری بودن داشتم ، با بدترین توع غذا برای رنگ و هد زدن تغذیه کردم ، ولی ژنتیکشون بد نبوده و البته تکی نبودن و نیستن و تو گله هم فقط 1 نر برتز هد می زنه! با این حال بسیار زبیا هستند.
تو این عکس ها هم نر غالب مشخصه و عکس های جدید(صقحه قبل) هم از همسن تز غالب هست که برای خودش یلی شده!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
منم دوست دارم تو آكواريومم كه توش پنگوسي و شارك و كت فيش دارم يه گلدفيش قشنگ داشته باشم ولي مگه دماي آب آكواريوم عمومي براي گلد فيش زياد نيست؟
چون دماي مناسب براي اونا 10 تا 20 درجه ست توي 25-26 درجه اذيت نميشن؟
با سپاس
babooshka- کاربر متوسط لاک پشتی
راسته كه فلاور و پرت فيش دست ساز هستند؟
babooshka- کاربر متوسط لاک پشتی
چون دماي مناسب براي اونا 10 تا 20 درجه ست توي 25-26 درجه اذيت نميشن؟
معمولا گلدفیش ماهی مقاومیه و زود عادت می کنه ، البته اگه دما خیلی بالا نره و البته اگه دما به تدریج و مصلا .5 در جه در هر شبانه روز تغییر کنه ، مثلا به 22 برسه و مال قیه ماهیاتون هم به تدریح باید پاینن تا به همین دما برسه! اکه پنگوسی شما از نوع گیاه خوار هست ، مشکلی نیست ، ولی اگه گوشتخواره نمی شه با گلدفیش نگه داشت!
درضمن شارک های رمبو ، سیاه باله قرمز و باله سفید به باله های بلند گلفیش ها گیر داده و هی گاز گزفته و اذیشون می کنن! حواستون باشه که برای گلدفیشتون جای بدی نباشه. باز سیلور شارک از این ها بهتره ، ولی نمی شه گفت 100% کاری نداره!
راسته كه فلاور و پرت فيش دست ساز هستند؟
بله ، پرت از آمیزش سیچلاید میداس (Amphilophus citrinellus) و سیچلایرسرقرمز (Cichlasoma synspilum) به وجود آمده!
البته فلاور تو طبیعا هم هست ، ولی با اون هایی که ارزش بالای آکورایوم دارند ، کمی فرق داره!
استی کتاب بالا صفحه رو دیدید (ماهیان آکورایمی) ، کتاب منه! توش خیلی مطالب مفید هست ، اگه خواستید در خدمتم!
و هم اکنون(35 سانتی متر) :
در آکورایوم عمومی من که 80 سانتی متر هست قرار داره ، این آکورایوم دراه کم کم براش کوچک می شه!
عکس گرفتن ازش خیلی سخته ، چون تمام تنش در نور فلاش می درهشه و از طرقی کتاره های تمام پولک های تنش رنگ سبز و صورتی داره که اگه نور زیاد نباشه دیده نمی شه! پی بی فلاش رنگش دیده نمی شد و با قلاش می درهشید ، کلی برای همین عکس که کیفیتش هم خوب نیست ، زحمت کشیدم! و یازم رنگ و زیباییش دیده نمی شه!
آخی ، این مشکلات عکس گرفتن از ماهی هارو همه باهاش درگیرن
با اینکه راجع به زیبایی و سالم بودن ماهی ها اطلاعات ندارم اما از نظر من در همین عکس هم ماهی قشنگیه
افتادگی چشم داره یا در حال نگاه کردن به پایینه ؟ ( این سوال از روی بی تجربگیمه )
بعد از گذشت چه مدت زمانی از 5 سانت به 35 رسیده ؟
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
مهندس پرهام
لطفا عکس سمندرهاتون را هم بذارید و یک کم اطلاعات راجع بهشون بدید.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
آخه من فقط این مشکل رو در مورد آروانا دارم!این مشکلات عکس گرفتن از ماهی هارو همه باهاش درگیرن
ممنون Dordoone عزیز چشماتون قشنگ می بینه.با اینکه راجع به زیبایی و سالم بودن ماهی ها اطلاعات ندارم اما از نظر من در همین عکس هم ماهی قشنگیه
متأسفاه اقتادگی چشم که یه مشکل رایج هست رو داره!افتادگی چشم داره یا در حال نگاه کردن به پایینه ؟ ( این سوال از روی بی تجربگیمه )
رشد ماهی به فاکتورهای مختلفی بستگی داره! از جمله اون ها غذا و مواد مغذی و سن ماهی و فضایی که در احتیار داره و سایر شرایط دیگر رو می تاون نام برد ، پس نمی شه که قطعی نظر داد ، ولی در آکورایوم من با توجه به شرایط در عرض یک حدود 2 ماه این اندازه شد که کنده ، می تونه سریه تر باشه!بعد از گذشت چه مدت زمانی از 5 سانت به 35 رسیده ؟
خواهش می کنم خانم samir ، قابلی هم ندراه. عکس سمندرها هم در صفحات قبلی هست و کمی هم توضیح دادم ، چشم باز هم عکس جدید می گذارم ، برای توضیحات بیشتر وبلاگم رو ببینید:خیلی زیباست ، لطفا عکس سمندرهاتون را هم بذارید و یک کم اطلاعات راجع بهشون بدید.
وبلاگ تراریوم
اکه یازم سوالی بود در خدمتم!
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
سمندرها هم جالبن.مارمولك آبي(به تعبير من)
دوست دارم منم داشته باشم.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 3 از 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
» روح ماهی، ماهی های کوچیکتر رو میخوره ؟
» تشخیص شگ ماهی از ماهی خوراک
» چرا ماهی های پرنده بال دارند / فرار از دلفینها دلیل پرواز ماهی های پرنده
» خفاش ماهیگیر و ماهی خفاشخوار