آکورایوم و ماهی apb
صفحه 10 از 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
رد: آکورایوم و ماهی apb
1 خبر خوب:
بله اسکارهای من برای چندمین بار شروع به تخم ریزی کردند:
لوله تخم اسکار ماده در عکس رو ببینید:
در پایان 1 روز خسته کننده ؛ منظرهای زیبا و دلچسب و شروع تلاشی برای محافظت و بزرگ کردن بچه ها:
ولی بعدی می دونم با این کیفیت سنگ تخم ریزی که پر از جلبک هست ، تخم ها به بچه ماهی تبدیل شوند!
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 3/24/2010, 09:31 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
امیدوارم به زودی عکس بچه ماهی ها رو بذارید.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
همشون تبدیل به بچه میشن؟ برای آقا فرهاد خوبه که 10000 تا بچه مخواهند
راستی فکر کنم تاریخ را اشتباه زدید
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
تاریخ هم اصلاح شد! ممنون.
اینها همون اسکارهای معروف زیبای شما هستند؟ فقط رنگشون توی عکس با عکسهای قبلی متفاوت شده.
یک سوال، مگر تخم گذاریو تکثیر این ماهیها در یک روز انجام می شه. این امکان وجود نداره که با توجه به تخصص شما و دیدن رفتارهای ماهیها قبل از تخم ریزی، آکواریومشون را مناسب تولد بچه ماهیها درست کنید (منظورم تمیز کردن سنگ تخم ریزی از جلبک و کیفیت آب هست)؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
امیدوارم به بچه ماهی تبدیل شوند و مثل پدر و مادرشون خوشگل باشند. من خیلی دوست دارم یک جفتشون را بگیرم و به خاطر اونها اولین آکواریومم را برپا کنم. (البته اگر دلتان آمد که واگذار کنید)
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 4/21/2010, 22:05 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
عکس فلاورهورن نر من:
در نورهای مختلف رنگ های مختلف داره! البته من از فلاورهام رو از 1 سانتی متری داشتمشون و غذای عالی بریا رنگ و هد بهشون ندادم ، ولی ژنتیکشون بد نبوده و به صورا کله های هم همیشه نگه داشتم!
اینم عکس جدید اسکارها که این دفعه دیگه ترکوندن ، حتی روی سنگ هم تخم ریزی نکردند ، روی کف شیشه آکورایومشون:
عکس سورم هام:
و اینم عکس های جدید از آکورایوم زنده زا ها:
عکس از ابراز علاقه از نوع گوپیی:
و اینم بچه هاشون:
و نمای کلی آکواریومشون با گیاهان طبیعی مثل بامبو ، سیوی ، شیویدی ، گندومی و دم گربه ای:
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 4/24/2010, 04:58 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
اونوقت اینا همه با هم یکجا هستن مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
تبریک میگم
امیدوارم یه عمر واسه تون شنا کنن و زیر دریایی باشن
siamak- همکار گفتگوی لاک پشتی
این ها نصف ماهی هام هستند! در آینده از بقیه هم مثل سابق کم کم عکس می فرستم! (انواع کت فیش ها و بارب ها ، کوی ها و ...)
siamak عزیز ، ممنون! فعلا همشون خوبن!
عکس های جدبد تراریوم لاک پشت های گوش قرمز و تراریوم لاک پشت های برکه ای اروپایی و ترارویم سمندرهام رو هم به زودی می فرستم! تا عکس های جدید اون ها و هم دوستان باز ببینند! البته تفاوت چندانی با قبلی ها نداره! موفق باشید ، پرهام.
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
مهندس یک کاری کنید که شرایط تکثیر اسکارهاتون فراهم شه. اگر بشه من حتما یک جفت می خوام.
به نظر من ماهی باید درشت باشه و یک جفت تک و خاص مثل اسکارهای شما باشه و توی تانک واسه خودشون حکومت کنند.
فلاورهورنها هم خیلی خیلی زیبا هستند. بدم نمیاد یک جفت هم دقیقا هم رنگ فلاورهای شما داشته باشم.
با رعایت حق کپی رایت و با اجازه شما من عکس فلاورها و اسکارها را سیو کردم.
samir عزیز ، نظر لزف شماست ، راتش کم کم دارم به اسکار نرم شک می کنم! فلاور یا باید گله باشه یا تک ، وگرنه خوریزی ، همین الان هم چون از بپگی با هم بزرگ شدن ، مشکل نیست و از اون موقع تا حالا جند تا ضعیف تر هاشون همدگیر رو کشتند! در ضمن این عکس فقط فلاور نر من هست! خواهش می کنم! موفق باشید ، پرهام.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 4/26/2010, 13:23 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
ديگه شما استاد مسلم آكواريم داري هستيد و بايد هم اينطور با سليقه و زيبا تانك ماهي نگه داريد.
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
یکی از بهترین غذاهای پولکی ، تترا وریتی است! که می توانید به ماهی های زنده راتون بدهید و باعث تفویت اون ها می شه! البته تنوع غذایی رو هم رعایت کنید!
farhad666 عزیز ، شما لطف دارید! شما هم کم کم آکورایوم دار خواهید شد! موفق باشید ، پرهام.
راستی هدف از گوپی پرورش دادن شما چیه؟ میدین به لاک پشت ها یا خودتون دوست دارین؟
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 10 از 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
» روح ماهی، ماهی های کوچیکتر رو میخوره ؟
» تشخیص شگ ماهی از ماهی خوراک
» چرا ماهی های پرنده بال دارند / فرار از دلفینها دلیل پرواز ماهی های پرنده
» خفاش ماهیگیر و ماهی خفاشخوار