بيستوسومين نمايشگاه بينالمللی کتاب تهران
بيستوسومين نمايشگاه بينالمللی کتاب تهران
بيستوسومين نمايشگاه بينالمللی کتاب تهران از تاريخ ۱۵ ارديبهشت در محل مصلی در تهران گشايش میيابد و بهمدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
حدود سههزار ناشر داخلی و خارجی، امسال در اين نمايشگاه حضور دارند و ۹۸۰ ناشر خارجی نیز در بخش فروش مستقيم کتاب شرکت خواهند کرد.
در نمايشگاه امسال، تغييراتی در نحوهی تقسيم سالنهای ناشران بخشهای مختلف ايجاد شده است. از جملهی این تغییرات، یکی انتقال سالنهای ناشران کتابهای دانشگاهی، آموزشی، کودکان و نوجوانان به چادرهايی در خارج از سالن اصلی مصلی است.
اختصاص غرفههايی با متراژ کم، حدود نهمتر مربع بهناشران غير دولتی و مستقل، از ديگر تغييراتی است که در نمايشگاه کتاب امسال صورت گرفته و نارضايتی شماری از ناشران را دوچندان کرده است. پيش از اين هم بسیاری از ناشران داخلی، از انتقال محل نمايشگاه بينالمللی کتاب به مصلی ناخرسند بودند... منبع از گودرم
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: بيستوسومين نمايشگاه بينالمللی کتاب تهران
اینجور که من شنیدم و خوندم امسال خیلی ها به تغییرات غیر اصولی جدید که به مشکل مکان نمایشگاه اضافه شده انتقاد دارن....
اما باز هم دلمون خوشه به چند روزی که به نام کتاب هست با همه ی کمی هاش و کاستیهاش!...
ممنون از مطلبتون آقای محمد فر
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
البته ناشراي ديگه هم كه با هاشون كار مي كردم تو نمايشگاه هستند كه هر سال به غرفه كودكان نو جوانان ميرم و همه ي كاراي خودم و طراح هاي ديگه رو مي بينم.انتشارات كيا/انتشارات شباويز استاد گلم هرمز حقيقي/انتشارات كانون استاد خوبم آقاي همتي آهويي/انتشارات آزاده/همكاراي خوبم آقايان مهابادي.... نمايشگاه كتاب غرفه كودك براي من حضور و ملاقات سالانه با همكاراي قديميم هست خيلي خوبه.
يه روز ديگه هم با دوستاي قديمي بچه هاي هنرستان ميريم . به بخش كتاب هاي هنري سر مي زنم.
يه روز هم اختصاص داره به دوستاي قديم دانشگاه كه از شهرستان ميان و ميريم بخش كتاب هاي آموزش نرم افزار هاي گرافيكي و كتاب هاي مرجع هنري رو مي گرديم.
امسال هم كه قراره يه روز با بچه هاي فروم لاكپشتي باشم.
اگه فاميل برادر يا دختر خاله ام هم بخوان برم باز اونا ميرم.
مي بينيد من بيشتر از سه چهار دفعه به نمايشگاه سر مي زنم.
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
کنترل نمایشگاه کتاب با دوربینهای مداربسته
محسن پرویز، رئیس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران میگوید هیچکس نباید از نمایشگاه، بهرهبرداری سیاسی کند و «محیط نمایشگاه با دوربینهای مداربسته کنترل خواهد شد.»
به گزارش ایلنا، آقای پرویز امروز سهشنبه در یک نشست خبری گفت: «در ایران مطبوعات نقش احزاب را دارند و به همین دلیل نمایشگاه مطبوعات، جنبه سیاسی پیدا میکند.»
به گفته پرویز، اگر کسی به قصد بهرهبرداری سیاسی در نمایشگاه شرکت کند، «مسئولان امنیتی در موردش تصمیم خواهند گرفت.»
فکر نمیکنم ناشران و غرفه داران هم از این وضعیت رضایتی داشتند
من هر چی نگاه کردم مردم بیشتر در حال قدم زدن و در اصل هل دادن بودند تا نگاه کردن به کتاب و خرید
اما در عوض بخش رستوران و تغذیه نمایشگاه حسابی اونجا کاسبی کرد
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
» خاطرات یک بازدیدکننده خارجی از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
» تصاویری از بام تهران و آلودگی هوای تهران
» جشنواره بینالمللی رسانههای دیجیتال و بازیهای رایانه ای
» نمايشگاه ابزيان اب شور