جشنواره بینالمللی رسانههای دیجیتال و بازیهای رایانه ای
جشنواره بینالمللی رسانههای دیجیتال و بازیهای رایانه ای
چهارمین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال و چهارمین نمایشگاه بازیهای رایانه ایی تهران به صورت همزمان از 16 تا 24 مهرماه برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه امسال در دو بخش اصلی و جانبی برگزار میشود که نرمافزارهای رسانه ایی، بازیهای رایانه ایی، نرمافزار تلفن همراه، پایگاههای اینترنتی و وبلاگها، هنرهای دیجیتال و پژوهش، فناوری و نوآوری در رسانههای دیجیتال بخشهای اصلی این دوره از جشنواره را تشکیل می دهند.
بخشهای جانبی نمایشگاه امسال نشستهای تخصصی و کارگاههای آموزشی خانواده و رسانههای دیجیتال، رسانه دیجیتال در آینه هنر، مراکز و موسسات ارائهدهنده خدمات رسانههای دیجیتال، استانها و سازمانها، شهر دیجیتال، بینالملل، برگزیدگان ادوار جشنواره رسانههای دیجیتال و مسابقات هستند.
همچنین نمایشگاه بازیهای رایانه ایی تهران نیز همزمان با نمایشگاه رسانههای دیجیتال در مصلی تهران برگزار میشود. نخستین دوره این جشنواره و نمایشگاه در اردیبهشتماه سال 86 با حضور 350 غرفه و 200 هزار بازدیدکننده و دومین دوره آن در آبانماه87 با حدود 500 غرفه و نیم میلیون بازدیدکننده به صورت ملی برگزار شد.
جریانسازی و ایجاد بستر مناسب برای تولید و توسعه محتوای منطبق در فرهنگ بومی، ملی و اسلامی در حوزه رسانههای دیجیتال از اهداف برگزاری این جشنواره اعلام شده است.
منبع : مهرنیوز
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: جشنواره بینالمللی رسانههای دیجیتال و بازیهای رایانه ای
من یاد میاد که پارسال دو تا نمایشگاه کامپیوتر رفتم، یکی در مصلی و یکی در نمایشگاه بین الملی تهران
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
من پارسال فقط ویندوز ا ز اونجا خریدم
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
زمان و مکان برگزاری چهارمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال
ردیف | موضوع | تاریخ شروع | تاریخ پایان | توضیحات |
۱ | افتتاحیه | ۸۹/۷/۱۵ | ||
۲ | برگزاری نمایشگاه | ۸۹/۷/۱۵ | ۸۹/۷/۲۴ | بازدید از ساعت ۱۰ الی ۲۱ |
۳ | اختتامیه بخش های اصلی | سه شنبه ۸۹/۷/۲۰ | نمایشگاه تا ۲۴مهر ادامه دارد |
مکان برگزاری: مصلای بزرگ امام خمینی (ره)
سایت نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
» معانی علائم رایانه ای
» اخبار دنیای کامپیوتر
» بيستوسومين نمايشگاه بينالمللی کتاب تهران
» اولین ابزارهای دنیای دیجیتال