اندازه گیری دمای خشکی
اندازه گیری دمای خشکی
دوم اینکه میگن طول لاک در لاکپشت 1 ساله 5 تا 9 سانت میرسه ولی من الان 1.5 ماه این لاکپشت ها رو دارم ، اون موقع 3-3.5 بودن و الان یکی 5 و دیگری 6 سانت شده !!! طبیعیه ؟ تغذیه بیش از حد بوده ( من تا حالا 1 بار هم غذای تجاری بیشتر از سرشون ندادم ماهی خوراک هم دکتر گفتن زیاد خوردنش مسئله ای نداره ) ؟ و یا چیز دیگری ...
hamed_myh- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: اندازه گیری دمای خشکی
اگر قسمت زیستگاه را مطالعه می فرمودید. جواب را پیدا می کردید. ولی من راهنماییتون می کنم.
اول اینکه دست شما ملاک سنجش دما نیست و این کار اشتباه است. پس به دماسنجتون اعتماد کنید.
جهت اندازه گیری بایستی دماسنج را دقیقا محلی نور به خشکی می رسه قرار بدید. نور یک دایره تشکیل می ده که شما دماسنج را در مرکزش قرار بدهید کافیست. 5 دقیقه زمان بدید تا دماسنج در محیط باقی بماند. بعد دمای آن را چک کنید. اگر بیش از 32 درجه بود فاصله لامپ را زیادتر کنید و دوباره این عمل را تکرار کنیدو بالعکس تا به فاصله مطلوب لامپ دست پیدا کنید.
فقط توصیه می کنم از لامپ هالوژن برای گرمایش استفاده کنید.
در مورد سوال دوم رشد لاک پشتها هم به خودشون و هم تغذیه و محیط بستگی داره. اونچه که گفته می شه یک میانگین هست و لزومی نداره همیشه قطعیت داشته باشه. فقط دقت کنید که نحوه اندازه گیری از ابتدا تا انتهای لاک بصورت خط مستقیم هست نه همراه انحنای لاک.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
درسته من تازه وارد هستم ولی در مورد زیستگاه همه چیز رو درست تهیه کردم ، یعنی اگه بیشتر از 5 دقیقه بشه و دمای بالاتری رو نشون بده مشکلی نداره ؟ ( در صورتی که سر 5 دقیقه 32 درجه باشه )
فکر کنم تغذیه بیش از حد بوده! و مواد غذایی زیادی بهش رسیده باشه! لاک پشتتون از ابتدا چند ساله بوده؟
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
فرض کنین لاک پشتتون هر بار که روی خشکی میاد حدود پانزده الی بیست دقیقه آفتاب می گیره، شما باید این زمان رو بدونین و دقت کنین که طی این پانزده الی بیست دقیقه که لاک پشت در خشکی قرار گرفته دما از حدود 32 درجه خیلی بالاتر نره. بنابر این اگر طی این زمان دمای متعادل وجود داشت پس محل قرارگیری هالوژن مناسب هست در غیر اینصورت باید اونو فاصله بدین یا در صورت عدم حرارت مطلوب ، نزدیک کنین.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
در ضمن بابت کتاب و غذا هم خیلی زحمت کشیدین، ممنون . :*
3 ماه هست رفته تو اکواریوم هیچی از نور و..نمیدونست الان هرروز صبح زیر نوره انقدر هم وحشی شده و خصوصبیات اصلیش رو بدست اورده
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
بعد از 10 دقیقه هم به 37 رسیده بود مشکل من در این قسمتش بود
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
منم گفتم:خب دمای خشکی رو بعد از 5 دقیقه وقتی اندازه گرفتم 33 درجه بود
بعد از 10 دقیقه هم به 37 رسیده بود مشکل من در این قسمتش بود
فرض کنین لاک پشتتون هر بار که روی خشکی میاد حدود پانزده الی بیست دقیقه آفتاب می گیره، شما باید این زمان رو بدونین و دقت کنین که طی این پانزده الی بیست دقیقه که لاک پشت در خشکی قرار گرفته دما از حدود 32 درجه خیلی بالاتر نره. بنابر این اگر طی این زمان دمای متعادل وجود داشت پس محل قرارگیری هالوژن مناسب هست در غیر اینصورت باید اونو فاصله بدین یا در صورت عدم حرارت مطلوب ، نزدیک کنین.
» دمای آب نرمال در هوای گرم یزد
» بالا بردن دمای آب
» حداکثر دمای مجاز آب تراریوم در فصل گرما
» غذای بیش از اندازه و بی حال شدن لاک پشت