حداکثر دمای مجاز آب تراریوم در فصل گرما
حداکثر دمای مجاز آب تراریوم در فصل گرما
پایین آوردن دمای آب خیلی سخته ، اگه تراریوم رو جلو کولر بزاری ممکنه لاکی سرما بخوره ، یخ داخل یه کیسه هم جواب نمیده هر یه ساعت یه بار هی باید یخ عوض کرد ، دستگاه خنک کننده آب هم که خیلی گرونه ..........
hamed_myh- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: حداکثر دمای مجاز آب تراریوم در فصل گرما
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 7/4/2010, 09:35 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Nima_mtg- دوست گفتگوی لاک پشتی
نمیدونم دماسنج مشکل داره یا چیزه دیگه گاها که نمیرسم دما رو بیارم پایین حتی وقتی که هالوژن هم خاموشه دما به 35 هم میرسه ...
دیگه واقعا نمی دونم چیکار کنم یعنی در زیستگاه اصلی لاک پشت گوش قرمز ( آمریکا ) دما بالا تر از 25 نمیره ؟ پس کسانی که لاک پشت ها رو در حیاط منزل نگه داری میکنن اون ها چیکار میکنن ؟
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
امیدوارم راهکاری برای رفع این موضوع پیدا کنید!
پرهام جان من اینجا تاپیک باز کردم از شما کمک بگیرم بعد شما حواله میکنی به خودم ؟ { شوخی }
ولی بهترین شرایط دمایی برای لاک پشت گوش قرمز بین 72 تا 86 درجه فارنهایت هست یعنی همون 22 تا 30 درجه سانتیگراد
پس در آبی با دمای 26 و 27 درجه یا کمی بیشتر، مشکلی به وجود نمیاد فقط ممکنه فرایند پوست اندازی کمی بیشتر بشه، متابولیسم بدن بالا بره و یا شاید تمایل به آفتاب گیری کمتر به وجود بیاد.
علاوه بر گرمای حاضر توی این فصل، خود هالوژن شما هم می تونه مقدار کمی حرارت رو به آب منتقل می کنه
اگر دما موقتاً برای فصل گرما توی همین حدود 27 و 28 هست چیزی نمیشه
شما یک دماسنج دیگه رو امتحان کنین چون دمای هوای داخل منزل معمولاً به 35 نمی رسه که آب رو هم به همین منوال گرم کنه.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
» دمای آب نرمال در هوای گرم یزد
» گرما و لاک پشت مهمیزدار
» بوسیدن لاک پشت (غیر مجاز)
» نور و دمای خشکی