بالا بردن دمای آب
بالا بردن دمای آب
ديروز وقتي براي تعويض آب ، لاك پشتم رو به بيرون از آكواريوم منتقل كردم متوجه شدم عطسه ميكنه البته فقط يك بار بود اما خوشبختانه اشتهاش كم نشده ، هنگام تنفس صداي فيس فيس شنيده نميشه و اثري از پف پلكها نيست . اين امر عاديه ؟ يا لاك پشت اصلا" نبايد عطسه كنه ؟ دماي آب بين 25 تا 28 بود اما از وقتي عطسه كرد دماي آب رو به 34 رسوندم و بدليل بزرگ بودن لاك پشت ، فراهم كردن شرايط قرنطينه و جداسازي از بقيه ي لاك پشتها وجود نداره . آيا دماي بالا ممكنه به بقيه ي لاك پشتها صدمه بزنه و اعضاي داخلي بدنشون آسيب ببينه ؟اگر راهنمايي بفرماييد سپاسگزار ميشم .
با تشكر
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
رد: بالا بردن دمای آب
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
لاک پشت من تنهاست و سیستم گرمایی هم نداره/ یه آکواریوم کوچک خریدم براش که جای سیستم گرمایی و ا... نیست/ اما فکر می کنم وقتی آبش برای از بین رفتن کلر 24 ساعتی در محیط خونه می مونه و بعدم تو اتاقه که از باد و سرما خبری نیست دگه سیستم گرمایی لازم نباشه!
im_213- کاربر خوب لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
میخوام مقداری اب داخل اکواریوم رو سیفون کنم و اب 24 ساعت مونده جایگزین کنم و دمای اب داخل اکواریوم از 25 تا 22-3 میاد پایین ...میشه یکم اب جوش ریخت؟
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
من زمانیکه کل آب تراریوم را عوض می کنم با دو سه ساعت دماش مناسب می شه و اگر کلری هم داشته باشه می پره. لاک پشت را هم داخل یک ظرفی می ذارم بعد که دما مناسب شد برش می گردونم.
من سیفون نمی کنم ولی با تبخیر آب تراریوم کم می شه که جایگزین می کنم، همون موقع که لاکی توی آب هست من آب تازه می ریزم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
» دمای آب نرمال در هوای گرم یزد
» نور بالا سر لاک پشت
» حداکثر دمای مجاز آب تراریوم در فصل گرما
» سوال در مورد سفر بردن لاک پشت