باغ وحش خانگی فرهاد
صفحه 2 از 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
رد: باغ وحش خانگی فرهاد
واقعا فوق العاده است ايشالله تعدادشون برسه به 666 عدد
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
اینا سر و صدا نمیکنن؟ منم یکی دو سال پیش میخواستم بگیرم ولی از ترس سر و صداشون نخریدم
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
ممنون علي آقاي عزيز. اگه جاشون مناسب باشه فكر كنم برسن به همين تعداد
speedy
اسپيدي عزيز
ممنون از نظر لطفتون
بنظر من كم سرو صداترين پرنده فنچه و وقتي هم ميخونن خيلي بامزه و ملايم مي خونن و فقط وقتي ميخوان به اصطلاح بچه هاشونو از شير بگيرن كمي با نوزادا اختلاف پيدا ميكنن و بلند جيك جيك ميكنن چون نوزادا بزور ميگن تو دهن ما ارزن بريزيد اما واليدنشون اينكارو نميكنن و دعواشون ميشه
اما بنظر من كه صداشون ملايم و خوندنشون زيباست
مهندس محمدفر عزيز
ممنون از لطف شما .خدا ايشالا ماهي هاي قشنگ شمارو هم سلامت نگه داره
ايشالا فكر كنم تابستون كلي تخم كنن و اگه زياد شدن حتما تقديم ميكنم يه جفت نر وماده
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
خیلی خوشگلند الهی همیشه سالم باشند
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
پس شما حیوان خانگی دیگم داشتید و رو نمی کردید؟
خیلی بامزه هستند. من اولش که اسم تاپیک را دیدم به ذهنم رسید مال شما باشه ولی باز شک کردم تا دیدم بله حدسم درست بوده.
باتوجه به اینکه آزادند خونه را کثیف نمی کنند؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
خیلی نازن!
مخصوصا سفیده!
آقا فرهاد دوره ی عکاسی گذروندی؟
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
وااااااااااااای خداااااااااااااااااااااا هر دوشون عین آبنبات میمونن
چقدر قشنگ و شیرین که از مراحل بزرگ شدنشون عکس گرفتید (برام خیلی جالب بود که انقدر سریع رشد کردند. تا حالا هم جوجه ی انقدر کوچولو ندیده بودم
ایشاا.. قدمشون مبارک باشه براتون و همیشه سلامت باشند
چه عکسهایی شکار کردید (عالیه !!!)
من با اجازتون عکس اولی و اونی که رو tv نشسته و تحویل سال را save کزدم
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
من فنچ خیلی دوست دارم چون ناز و کوچولوئه
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
منم ميخواااااااااااااام.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
چند سال پیش یه جفت داشتم که شدن 8تا. یه سری یه جوجه گنجشک پیدا کردم و فنچام تا مدتها بهش غذا دادن. خیلیییی پرنده های با مزه ای هستن.
امیدوارم همیشه سالم و سر حال باشن
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
siamak- همکار گفتگوی لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
گودزيلا كه عاشقشم.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
ممنون از اظهار محبت شما.اين دوتا فنچ اوليها رو اصلا نميشه گرفت و بي نهايت زرنگ و البته ترسو هستن اما اين نوزادا رو چون خيلي دستم گرفتم كمتر فرار ميكننن و خيلي هم با ملايمت دستم مي گيرمشون تا اذيت نشن و ديگه بهم عادت كردن
ممنون از نظرتون
Ronia
رونيا خانم عزيز.ممنون از نظرتون .اميدوارم حيوونهاي شما هم هميشه سالم باشن .تشكر از شما
samir
خيلي ممنون خانم مهندس بابت نظر لطفتون
يه نكته جالب بگم در مورد مسئله اي كه مطرح كرديد و اون اينكه اينا وقتي ازقفس ميان بيرون روي قفس مي شينن و و هر چند دقيقه يه بار دسته جمعي دور اتاق پرواز ميكنن و دوباره كنارهم ميشينن و بعضي وقتا هم چرت ميزنن و من تا حالا فضله شونو نديدم تو اتاق .البته روزا كه نيستم يكسره تو قفسن و عصرا و روزاي تعطيل ميان بيرون
spider
ممنون محمدجان .مرسي كه نظر دادي
من دوره عكاسي نديدم اما اين عكسا رو كه هر دوربين به دستي ميتونه بگيره و كار شاقي نيست .اين نظر لطف شماست محمدجان
خوشحالم مريم خانم كه از عكسها خوشتون اومده و مممنون كه نظر دادين
خيلي لذت بخشه وقتي بزرگ ميشن
خيلي هم سريع رشد ميكنن و آدم باورش نميشه اينا همون جوجه هاي 2 سانتي هستن كه چشاشون بسته است و دهنشون يكسره بازه
مشكلي تو save كردن عكسا نيست .اگه سايز بزرگتر هر كدومو خواستين بفرمائيد تا براتون آپلود كنم .چيز تحفه اي نيست كه نخوام كسي داشته باشدش.
فریده
از شما هم خيلي ممنون خانم مهندس كه نظر دادين و عكساي ناقابل منو ديدين .ممنون كه وقت گذاشتين ديدين
Elham s
الهام خانم عزيز
ممنون از نظر لطفتون .خيلي تشكر ميكنم كه قابل دونستيد و نظر داديد و وقت گذاشتين عكسارو ديدين
masi
معصومه خانم عزيز و مهربان
ممنون كه نظر داديد.اصلا هم قابل شما رو نداره
niloofar20
ممنونم از نظر شما و اينكه وقت گذاشتيد ملاحظه كرديد.
حق باشماست .صداي فنچ ماده بي نهايت زيباست و دلنشيني خاصي داره .يه بار كه پدرم اومده بود پيشم عاشق صداي اينا شد و خيلي خوشش اومد.
راستي فنچا مگه با گنجشكا ميسازن ؟؟؟عين جوجه خودشون غذا دادن ؟؟؟
خيلي جالبه .آخه اينا بعضي موقعها باهم دعوا ميكنن سر جاي خواب يا غذا و ايني كه گفتيد خيلي جالبه برام
ممنون از شما
available404
شيوا خانم عزيز.ممنون از شما كه وقت گذاشتين و ديدين .
فنچاي من تو لونه مرغ عشق بهيچ عنوان نرفتن و من 4-5 تا مدل خونه براشون گذاشتم ببينم كدومشون رو دوست دارن چون تو لونه اصلي خودشون نميرفتن و مونده بودم چكار كنم .همونطور كه ميدونيد فنچا تو لونه ساختن خيلي وسواس دارن و بايد خونشون كوچكترين لرزشي نداشتته باشه و محكم باشه و حتي المكان رو به طلوع خورشيد باشه و در بالاترين قسمت قفس باشه و آخر سر كه ذله شدم كنف و پنبه ريختم جلوشون يه دونه ظرف مخصوص آبتنيشون رو تو قفس محكم بستم و بالاخره يه لونه خوب ساختن و رفتن توش تخم گذاشتن .
اون لونه مرغ عشق رو هم كه ديديد از همون موقع مونده و فقط ميرن روش واميستن .البته الان سقفشو برداشتم و توش پنبه پركردم تا فنچ قديميها روش واسه خودشون لونه بسازن چون الان سر جاي گرم ونرم خواب باهم دعوا دارن و جوجه ها ميرن تو جاي اين قديميها شبها ميخوابن و اونا ويلون شده بودن
فقط نكته مهم كه يادآوري ميكنم و حتما خودتون هم ميدونيد اينه كه اصلا در حالتي كه فنچاتون رو تخم خوابيدن جاشونو عوض نكنيد و تكونشون نديد و زياد به قفسشون نزديك نشين قفس رو در يه جاي ساكت بگذاريد و يه روز در ميون كمي تخم مرغ آب پز بهشون بدين و قطره مولتي ويتامين و كلسيم براشون تو آب بريزيد و آبشون رو در روز 3 بار عوض كنيد تا آب تازه اشته باشن و بهيچ عنوان ظرف آب تني براشون نگذاريد در زماني كه روي تخم مي خوابن تا جوجه هاي سرحالي داشته باشين و خداي نكرده جوجه هاي ناقص و ضعيف نداشته باشين و معمولا هم هربار دوتا تخم جوجه ميشن و بقيه تخما خراب ميشن
مطمئن باشيد جوجه هاي شما هم خيلي خوشگل ميشن
سيامك عزيز
ممنون كه به اين تاپيك سر زدين و عكسارو ديدين
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
خبرشو بدين و عكساشو بذارين برامون اگه جوجه ها دنيا اومدن
ان شا... همیشه سالم و شیطون باشن آقا فرهاد
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
لطف كردين نظر دادين .ايشلا لاكي هاي شا هم هميشه سالم و زرنگ باشن
اينم سري جديد عكسها
اين عكسها رو هفته قبل همين موقع گرفتم وقتي كه جوجه ها ي جديد رفته بودن رو ميل پرده و تو حال خودشون صفا ميكردن
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/16/2010, 15:48 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
صفحه 2 از 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
» تاریخ باستانی ایران زمین
» نگاهی به جایگاه و اهمیت حقوق حیوانات - دکتر فرهاد طاهریان
» زیستگاه های خانگی
» حیوانات خانگی من به جز لاکی