گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران

+10
samir
masi
فرهاد
negar
Ronia
الهام
پریا
Sahra
آرین
apb
14 مشترك

صفحه 2 از 2 الصفحة السابقة  1, 2

عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران - صفحة 2 Empty رد: عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران

پست من طرف negar 4/9/2010, 06:52

مشکل اینه که این فروشنده ها اصلا به لاکپشت یا ماهی قرمز شب عید به چشم موجومد زنده نگاه نمی کنند و براشون با چیزهای دیگه ای که می‏فروشن ( مثل گل مصنوعی و شمع و...) فرقی نداره. خانواده‏هایی که برای بچه‏هاشون حیوانات رو می‏خرن تا باهاشون بازی کنند هم به این موجودات بیچاره و بی‏دفاع به چشم اسباب بازی نگاه می‏کنند درست مثل حیوانات پارچه‏ای اسباب بازی با این تفاوت که اینها زنده‏ان پس با مزه‏ترن. اگر همون فروشنده‏ها یا خانواده‏های بی‏اطلاع یادبگیرن به این ها به چشم موجودی که احساس داره و مثل ما آدمها درد، محبت و ... احساس می‏کنه نگاه کنن همه چیز تغییر می‏کنه. این مسئله نیاز به فرهنگسازی داره.
اما درمورد آدمهایی که با خونسردی می‏تونن جان یک موجود زنده‏ی دیگه رو بگیرن ( انسان یا حیوان فرقی نداره) و حتی از عذاب دادن حیوانات بی‏دفاع لذت ببرن، به نظر من این آدمها بیمارن و باید از مشاوره تخصصی برخوردار بشن. چون باورم نمی‏شه که یه آدم سالم (از نظر روحی) بتونه توی چشم های پر از محبت موجودات نگاه کنه و باز هم ازارشون بده.
negar
negar
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران - صفحة 2 Empty رد: عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران

پست من طرف amir hosein 4/9/2010, 07:13

راستش من 8 ساله که بودم تمام ماهی های فامیل رو بعد از عید جمع میکردم مینداختم توی حوض یکی از اقوام تمام طول سال تو حوضشون پر از ماهی قرمز بود.
فقط تنها اشتباهی که مرتکب شدم این بود که بدون اطلاع یک بچه لاکپشت خریدم (هر چی بود گوش قرمز نبود) خیلی زود هم آزادش کردم.
حوز !!!!!! : غلط
حوض : درست
خیلی خوشحال

اين مطلب آخرين بار توسط amir hosein در 4/9/2010, 07:34 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
amir hosein
amir hosein
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/9/2010, 07:27

راستش من هم خیلی عذاب وجدان دارم.
چون باعث مرگ یک عده زیادی از جاندارانی میشم که همیشه موقع مرگشان احساس گناه دارم. گریه
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف amir hosein 4/9/2010, 07:29

صحرا خانم منظرتون حیوانات گوشتیه؟
amir hosein
amir hosein
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/9/2010, 07:31

من که معتقدم کسی که مثل این فروشنده های سودجو اینقدر بی رحمه نفرین شده خدایی هست دیگه نیازی نیست که نفرین بشه
چی ازین بدتر که آدم نسبت به این موجودات معصوم و بیگناه اینقد بی تفاوت باشه
منم بعد از مردن نازگلم همش فکر میکردن که خدا منو میبخشه یا نه مامانم که خیلی ناراحت بود از دستم گفت حیوونکی تلف شد و تو مقصر بودی عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران - صفحة 2 129fs3647527عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران - صفحة 2 129fs3647527عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران - صفحة 2 129fs3647527
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Ronia 4/9/2010, 12:15

منم با الهام جون و مریم عزیز موافقم
خدا عالم و ناظره و دلسوز تر از همه ما، همینطور بیشتر از ما از این مسائل غم انگیز و رفتار بنده هاش ناراحت می شه. نمی دونید آدمها با این اشتباهات آگاهانه واقعاً چه عذابی براشون در نظر گرفته شده. خدا بدجوری نابودشون می کنه طوری که عذابشون رو نشه وصف کرد که اگه بدونین چی در انتظارشونه براشون دعا می کنین تا خدای مهربون فقط یه کم از تقصیرشون بگذره
الهی که خدا همه مون رو هدایت کنه و ببخشه
رز لبخند
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 4/11/2010, 23:28

آخی طفلک های ناز نازی. این طفلکی ها خیلی کوچیکن و آسیب پذیر. همسرم دو تا لاک پشت خیلی کوچیک برام خرید. پیتر و دایانا. دایانا بدلیل اینکه تغذیه مناسبی نداشت و بدلیل نرمی شدید لاک مرد. البته توی این 5 روز من بهش کلسیم دادم و خیلی بهش رسیدم اما باز هم زنده نموند.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

صفحه 2 از 2 الصفحة السابقة  1, 2

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة