عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران
اما درمورد آدمهایی که با خونسردی میتونن جان یک موجود زندهی دیگه رو بگیرن ( انسان یا حیوان فرقی نداره) و حتی از عذاب دادن حیوانات بیدفاع لذت ببرن، به نظر من این آدمها بیمارن و باید از مشاوره تخصصی برخوردار بشن. چون باورم نمیشه که یه آدم سالم (از نظر روحی) بتونه توی چشم های پر از محبت موجودات نگاه کنه و باز هم ازارشون بده.
negar- کاربر متوسط لاک پشتی
فقط تنها اشتباهی که مرتکب شدم این بود که بدون اطلاع یک بچه لاکپشت خریدم (هر چی بود گوش قرمز نبود) خیلی زود هم آزادش کردم.
حوز !!!!!! : غلط
حوض : درست
اين مطلب آخرين بار توسط amir hosein در 4/9/2010, 07:34 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
چون باعث مرگ یک عده زیادی از جاندارانی میشم که همیشه موقع مرگشان احساس گناه دارم.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
چی ازین بدتر که آدم نسبت به این موجودات معصوم و بیگناه اینقد بی تفاوت باشه
منم بعد از مردن نازگلم همش فکر میکردن که خدا منو میبخشه یا نه مامانم که خیلی ناراحت بود از دستم گفت حیوونکی تلف شد و تو مقصر بودی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
خدا عالم و ناظره و دلسوز تر از همه ما، همینطور بیشتر از ما از این مسائل غم انگیز و رفتار بنده هاش ناراحت می شه. نمی دونید آدمها با این اشتباهات آگاهانه واقعاً چه عذابی براشون در نظر گرفته شده. خدا بدجوری نابودشون می کنه طوری که عذابشون رو نشه وصف کرد که اگه بدونین چی در انتظارشونه براشون دعا می کنین تا خدای مهربون فقط یه کم از تقصیرشون بگذره
الهی که خدا همه مون رو هدایت کنه و ببخشه
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» فروش مواد مخدر از خودپرداز در تهران
» فروش خشکی turtel dock برای لاکپشت
» نیاز به کمک برای گرفتن سگ در بام تهران
» تبلیغات جالب برای مبارزه با سیگار