عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران
صفحه 1 از 2 • 1, 2
عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران
این عکس رو چند وقت قبل گرفتم! و متأسفانه درسته که در ابتدا شاید ببینده خیلی خوشش بیاد حتی خنده اش بگیره و به نظرش جالب برسه! ولی این فقط یه قسمت از سرنوشت ابن لاک پشت ها رو در زیر دست فروشندگان نشون میده! و ....
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
رد: عکس جالب و اندوه بار از لاک پشت ها برای فروش در تهران
آقا پرهام این عکس مال قبل از عید هست درسته؟؟؟؟
آرین- کاربر خوب لاک پشتی
باز جاشون خیلی هم بد نیست اینها. فقط برای این تعداد جا کمه.
در پلاسکو وضعیت خیلی بد تر بود. همه را ریخته بودند توی یک ظرف معمولی روی هم .نه خشکی نه نور نه غذا .بیشترشون مریض بودند.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
sahra1970 عزیز ، گفتم یهو تصاویر رو قرار ندم ، سکته قلبی و ... به وجود میاد! آروم آروم!
و امیدوارم یه روز این تصاویر این طوری نباشند! :[-o<:
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
negar- کاربر متوسط لاک پشتی
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
اميدوارم الان ديگه آزاد شده باشن. :[-o<:
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهي همه فروشنده هاي لاكپشت پوكي استخوان بگيرن و انگل آسكاريس تو رودشون توليد مثل كنه
از نفرین های آقا فرهاد بترسییییییید.
فروشنده ها رو نفرین نکنید.این کشورهای جنوب شرقی رانفرین کنید که واسه پول و تجارت هر کاری می کنند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
خوب فروشنده ها میتونند بهتر نگهداری کنند.
البته این عکس زیاد بد نیست ها.
آمریکا خودش قوانین داره واسه محافظت از این لاک پشتها و کلاخرید و فروششون به این راحتیا نیست.
منتها این کشورهای جنوب شرقی آسیا شدند اینجا کاسه ازآش داغتر، این بیچاره ها رو تکثیر می کنند و با این وضع صادر می کنند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
اگه فروشنده خرده پا نباشه اين لاكپشتا وارد نميشن .حداقل تو ايران وارد نميشن .
من بي نهايت ناراحت ميشم وقتي ميبينم اين زبون بسته ها كه ما اينجا اينهمه بهشون اهميت ميديم و كلي تجهيزات و برنامه تغذيه واسه نگهداريشون استفاده مي كنيم به همين راحتي نگهداري ميشن و دست آخر هم مي ميرن
همين مهسا خانم دو تا لاكي كوچولو از تو جوي آب پيدا كرده كه خدا ميدونه چحوري از اون تو سر در آوردن
بنابراين از توليد كننده هاي آسياي جنوب شرقي گرفته تا فروشند ههاي خرده پاي داخل ايران كه بي رحم ترين موجودات هستندو ناآگاه و فقط بدنبال پول الهي اين نفرين گريبانگيرشون بشه .پوكي استخوان بد درديه و انگل هم باعث ميشه هرچي بخورن سير نشن و هميشه مردني باشن
ولی ما که دستمون به اونها نمیرسه اقلا همین ها را یک کاری بکنیم.
وگرنه من دوستم با تعجب تعریف می کرد در سوئد موش یکی از فامیلهاشون مرده بود ( البته من فکر میکنم همستر بود و این میگفت موش ) حالا بگذریم که صاحبش چقدر عذاداری کرده بود و غیره. ولی صبح رفته بودند که شناسنامه اش را باطل کنند و مراسم به خاکسپاری را انجام بدن.
حالا تصور کن چقدر سگ و گربه نازنین و خوشگل آدم کنار این جاده ها میبینه که کشته شدن و مردم هم بی تفاوت رد میشن.
حالا با نفرین شروع می کنیم تا بعد ببینیم چی میشه.
آدم ها در سطوح مختلف هوشیاری و آگاهی قرار دارند و شاید هنوز این افراد به اون آگاهی نرسیدند و واقعا نمیدانند که این موجودات در عالم هستی چه جایگاهی دارند.
من براشون دعا میکنم که هدایت شن و روزی برسه که وقتی به چشمهای زنده و پر محبت موجودات نگاه میکنند، فکر کنند که به بچه شان دارند نگاه میکنند.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
مثلا اگر يه راننده خودخواه با سرعت غيرمجاز بزنه يه نفررو بكشه بايد بگيم چون در اون سطح آگاهي بوده پس نبايد مجازات بشه و بايد براش دعا كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ميشه همچين چيزي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه انسانهاي در حالت نرمال ميدونن خدائي هست و ظلم به حيوانات هم گناهه .مگر اينكه بگيم طرف عقب افتاده ذهنيه يا ناقص العقله وگرنه همه انسانها اينو خوب ميدونن حيوانات زبون بسته رو نبايد اذيت كرد و اما پول و سودجوئي باعث ميشه خودشونو به نفهمي بزنن
من مطلقا فرمايش شما رو قبول ندارم و درعين حال به عقيده شخصي شما بعنوان يكفرد هم احترام ميگذارم
خودخواهی یک مشکل اخلاقی است!
نه آقا فرهاد همه آدم ها این را نمیدانند! من هم نمیدانم که با دیدن یک سوسک و پشه از پدر یا برادر هام میخوام اون را بکشند!
پس هنوز به اون آگاهی نرسیدم.
بنابراین من هم با اون راننده فرقی ندارم و باید نفرین شم؟ یا عقب افتاده ی ذهنی هستم؟!
يه راننده دوست داره تند بره و لذت ببره اما ميزنه يه نفرو مي كشه .
اون راننده ميدونه كه سرعت غير مجاز نبايد بره اما اونو فداي لذتش ميكنه
يه فروشنده حيوون هم ميدونه حييوون رو نبايد اذيت كرد اما بخاطر سودجوئي اينكارو مي كنه
پس همه اينها نشوندهنده آگاهي ماست
ممكنه مثلا من در مورد بيماري خاص يه حيوون تخصص نداشته باشم از كسي هم توقعي نيست كه به علوم تخصصي آگاهي داشته باشه اما اين سطح از آگاهي رو همه داريم و نميتونيم منكرش بشيم كه"نسبت به اذيت و آزار حيوانات ناآگاهيم "
ضمنا شما عقب افتاده نيستيد(دور از جون ) اما بايد نفرين ويژه بشيد تا از اين ببعد سوسك رو نكشيد
نفرينشم اينه كه:
الهي ننه سوسك تو غذات پيدا بشه و متوجه نشي و بخوريش و بعد موقع قورت دادن احساس كني يه تار مو تو حلقته و بعد دست كني ازتو دهنت و دنبال تار مو بگردي و بهر زحمتي از لاي غذاي جويده شده تار مو رو پيدا كني و بكشي بيرون و بعد كه غذاها رو از روي تارمو پاك كردي متوجه بشي سبيل سوسكه كه خودش خورده شده و اينم سبيلشه
ghazaleh- کاربر خوب لاک پشتی
شما مگه نمیبینید مردم با حیوانات چه جوری رفتار میکنند؟!
برای بچه هاشون لاکپشت میخرن تا کودکشان با لاکپشت بازی کنه و دستاشو بگیره و تاتی تاتی کنه!
لاک پشت ها را در جوب میندازند....
گربه هارا شوت میکنند....
به سگ ها لگد میزنند .....
به پرنده ها سنگ پرتاب میکنند....
کله گنجشک ها را جدا میکنند.....
سوسک و پروانه را با سوزن زنده زنده قاب میکنند.....
مار و عقرب را زنده زنده در الکل میندازند....
...............
به نظر شما مردم آگاهند؟ این ها برای سوده یا خوش گذرونی؟ پس واقعا آگاه نیستند و این بخاطر اینه که انسان ها همه ی عالم را از آنِ خود میدانند و به خودشان حق میدهند!
حالا واقعا اون فروشنده ها باید نفرین شند؟
ضمنا از نفرين حيوانات غافل نشيد. مادرم تعريف ميكرد كه وقتي بچه بود همسايشون بچه موشها رو ميگرفت آتيش مي زد و اونا هم هم موقع سوختن ضجه ميزدن و نشون به اون نشون كه زنش هر چي بچه بدنيا مي آورد همه مرده بودن و اجاقشون كور شد .
نفرين حيوون اگه بگيره خاكستر ميكنه
برا همين من از مرگ شعبون اينقدر ناراحت شدم و ترسيدم كه نكنه منو نفرين كنه و زندگيم يه مشكلي پيدا كنه
هركس بهر نحوي حيوونات رو اذيت كنه مطمئتن باشيد تو زندگيش يه ضرري و يا مريض اي ميفته
شك نكنيد
آقا فرهااااااااااااااد باز هم حرف شعبون را زدید!!!!
آخه اون ها برای تقریح موش آتش میزدند، اما شما میخواستید به شعبون کمک کنید (خواهش میکنم این فکر را نکنید و انرژی منفی نفرستید! :[-o<: شعبون دمش کنده شده بود و درد داشت و الان راحت است و عاشق شماست
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» فروش مواد مخدر از خودپرداز در تهران
» فروش خشکی turtel dock برای لاکپشت
» نیاز به کمک برای گرفتن سگ در بام تهران
» تبلیغات جالب برای مبارزه با سیگار