فیلم نامه لاک پشتی
صفحه 4 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
رد: فیلم نامه لاک پشتی
منم که حتما داشتم تند تند غلط املایی ها را یادداشت می کردم که بگذارم تو فروم.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
ادامه بده دوست عزیز.
راستی رستوران چی خوردیم؟ماست خوردیم یا ترشی؟ نکنه شما ماست خوردین؟ از نوع بخصوص پرتاب کردنی
Samantha- دوست گفتگوی لاک پشتی
نیلوفر خانم یه لحظه شکه شد و سر جاش خشکش زد با اینکه استاد رزمی کارها بود .سامانتا خانم اول نفهمید ویهوی برگشت دید که سربازه داره نیلوفر خانمو میبره.با توجه به داعوایه بانوان سامانت خانم که اعصاب براش نمونده بود در عرض چند صدم ثانیه سوار بوگاتی میشه و با سرعت ۵۵۵ کیلومتر در ساعت طرفو زیر کرد.نیلوفرخانمم همینطوری دهنش باز مونده بود بعدش یهوی سامانت خانم از ماشین پیاده میشه میبینه بلهههههههههههههه طرف اصلا معلوم نیست چی دشه اتملا چسبیده به کره ماه.بعدش یه نگاه به بوگاتی عزیزمیندازه و مبینه مشیان هیچی ازش نمونده چون بوگاتی ۴۰۷ تا بیشتر که نمیرفت پس اسله ها هم نابود شد.نیلوفر خانم و سامانتا خانم با ناراحتی و اعصاب خط خطی رفتن پیش دوستان که سامانتا خانم نگاهی به ساخنمون انداخت ودید که این ساختمون شکل برج میلاده یک مرکز در بالا داره و استوانه ای ادامه دار و ذهنش جیلیز ویلیز کرد.پس سریع رفتن پیش بقیه بچه ها و و سامانتا خانم گفت که باید باید راه اسان تری باشه و.....وپیشنهادات و نظر هاشو با بقیه در میون گذاشت و دوستان همین طور که در بحث و گفتگو بودن صحرا خانم که کمی خسته بود به بالا سقف نگاه کرد و دریچه هایه فراوانی را دید.و گفت یافتم یافتم راهو پیدا کردم.سحرا خانم راهو به همه نشون داد و گفت تو کانال ها که نمیتون اسلحه و سرباز بذارن.پس اقا پرهام قلاب گرفت و همه وارد کانال ها شدن ...............
این داستان ادامه دارد>>>>>
حالا چرا آقا پرهام قلاب بگیره بنده خدا؟ اونوقت خودش چطور بیاد بالا؟ یک نردبان برقی من ندیدم اونورا؟
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 3/13/2010, 16:11 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
خوب بگذریم بریم سر داستان از پارازیت عذر خواهی میکنم.
بمن گفتن تو اين فروم كارگر ساده ميخوان
با كي بايد صحبت كنم ؟؟؟؟
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
به جمع فیلمنامه نویسان لاکپشتی خوش آمدید :s/:
البته من خانومم
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
سلاح چيه ؟؟؟؟
من فقط بلدم طي بكشم و سالن تاپيك رو جارو بزنم.سلاح تا حالا دستم نگرفتم بجز باتوم برقي و بيل
طی کشیدن هم نمیخواین چون کار ما فقط به هم ریختم و شلوغ کردن و در رفتنه. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد هم بدون سلاح که دیگه هیچ طرف نمیخوادتون.باید سلاحتون را انتخاب کنید تا حق ورود داشته باشید.تازه شما که سلاح همیشه همراهتونه.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فعلا آزمون هم باید بدین.
آزمون اول: چطور میشه از سوراخهای سقف 20 نفر آدم که تو یک اتاق گیر افتادن فرار کنند بدون اینکه آقا پرهام قلاب بگیره؟( مراجعه کنید به صفحات پیشین ) [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
من برای همتون قلاب میگیرم و آخر میمیرم!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
باغ وحش چی شد!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] پس تانک من کو؟!
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
سلاح تخصصي من انبردست هستش و خيلي ميتونم باهاش مانورهاي خوبي بدم
جواب تست شما :
اگه قراره بدون قلاب گرفتن آقا پرهام همه بتونن از سوراخهاي سقف فرار كنن فقط يه راه داره
خوراندن فلفل قرمز هندي به 20 نفر مربوطه كه باعث توليد انرژي حرارتي شده و براحتي ميتونن از سقف به بيرون بپرن
درست گفتم ؟؟
صفحه 4 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
» فیلم های روز(اطلاع رسانی فیلم های جدید)
» فرهنگ نامه لاتی
» پس زمینه ی لاک پشتی موبایل برای اعضای"گفتگوی لاک پشتی"
» وصیت نامه