گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

انواع تزیینات تخم مرغ مخصوص سفره هفت سین عید نوروز

+4
Salma
محمد
niloofar20
ایران دوست
8 مشترك

صفحه 2 از 2 الصفحة السابقة  1, 2

انواع تزیینات تخم مرغ مخصوص سفره هفت سین عید نوروز - صفحة 2 Empty رد: انواع تزیینات تخم مرغ مخصوص سفره هفت سین عید نوروز

پست من طرف Salma 3/11/2010, 07:15

روکش با استفاده از کاغذ های رنگی:

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

انواع تزیینات تخم مرغ مخصوص سفره هفت سین عید نوروز - صفحة 2 Empty رد: انواع تزیینات تخم مرغ مخصوص سفره هفت سین عید نوروز

پست من طرف محمد 3/11/2010, 13:04

من یه روش کار دسکی جالب یاد گرفتم که یک سبد برایه سبزه عید هست.خیلی با مزه میشه و فقط به
شیشه نوشابه(فقط نوشابه و اب معدنی یا دلستر نمیشه)-چسب نواری-قیچی

روش کار
۱-ابتدا سر شیشه بتری را به فاصله ۵ سانت از بالا میبرید
۲-سپس بعد از برش از بالا یه بتری شروع میکنید به برش زدن هایه ۲ میلیمتری و برش هایه نازک و یکدست را باید به فاصله ۱۰ سانت از پایین بتری برش دهید.یعنی ۱۰ سانت از ته بتری فاصله باشه
۳-سپس نوار هایه نازک را دونه دونه میارید پایین و نزدیک خط پایین بتری قرار میدید.یعنی یکم از اون خط بالا تر
۴-یدونه از اون نووار نازکی که برش زدید و اوردینش پایین رو با چسب نواری بچسبونید

تذکر:یادتون باشه دو تا از اون نوارها از ددوطرف بتری رو نچسبوندی تا باهاش دستشو درست کنید.
تذکر:سر بتری رو که بریدید دور نندازید چون میتونید ته گردولی زیر بتری رو سوراخ کنید و سر بتری رو در ته بتری بذارید که میشه پایه سبد
در ضمن هر مثلا ۶ تا دونه از نوارهارو که چسبوندید با یک تکه چسب بلند,چسبو کمی ادامه بدید و ببرید و دوباره از هومون جایی که اخرین نوارو چسبوندید نوار هارو دونه دونه بیارید پایین بچسبونید

عکس اموزشی هم میذارم خیلی خوشگل میشه

اين مطلب آخرين بار توسط محمد در 3/11/2010, 14:58 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 3/11/2010, 13:09

محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 3/11/2010, 13:11

بعد از اینکه خودتون انجام دادین منم عکسشو میذارم که چه شکلی میشه با توضیحات امید وارم خوب بتونیددرست کنید.سریع هم درست میشه ولی برش هاتونو کوچیک وهم اندازه بزندی تا قشنگ شه لبخند
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Foad 3/17/2010, 20:54

منم عکس تخم مرغ رنگی هام را اینجا قرار می دم تا دوستان استفاده کنند. با پوست پیاز و یک جعبه قلبی قشنگ تخم مرغ هاتون این شکلی می شود :

Foad
Foad
حامی حیوانات لاک پشتی
حامی حیوانات لاک پشتی

پست من طرف محمد 3/18/2010, 06:34

منم درست کردم ولی فکر میکردم با پیاز بنفش میشه ولی قهوه ای شد :scratch:
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 2 از 2 الصفحة السابقة  1, 2

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة