فیلمهای سینمایی که می بینیم (گذشته)
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
رد: فیلمهای سینمایی که می بینیم (گذشته)
فقط بعضیا که رو پرده هستن کیفیتشون خیلی خوب نیست.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
من بیشتر به تبادل فیلم علاقه دارم.
با اینترنت پرسرعتی که ایران داره باید کلی وقت برای دانلود گذاشت و در نهایت هم نمیشه از کیفیت فیلم هیچ اطمینانی داشت..
باز هم ممنون
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
به نظر من خیلی جالبه و خیلی خوب به موضوع پرداخته. چقدر صحبت اول فیلم جالبه. واقعا این یک دغدغه است که ساخت فیلمهای اجتماعی همواره با محدودیت موضوع مواجهه.
راستی یک نکته: اونجایی که دختر می خواد خودکشی کنه و دوربین پایین را نشون می ده. اونجا پشت بام خونه ماست و اونم در حیاط خونمون. ما نمی دونستیم که فیلم مجوز ساخت نداره، احتمالا بعدا سراغ ما هم .....
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
فیلم خوبیه اما یه سری ایرادات هم داره از جمله اینکه گاهی خیلی شعاری میشه.
آخرین مطلب وبلاگ رو هم که دوستم میثم نوشته راجع به فیلمیه به نام "چند کیلو خرما برای مراسم تدفین"
نکته جالب این فیلم بازی محسن نامجو در اونه.
فیلمی که با آهنگهایی که محسن در آخرین آلبومش خونده باید دیگه یه جورایی تحریم شده باشه..
فیلمهایی که میبینیم
شنبه فیلم به رنگ ارغوان بود که من نرفتم
دیشب فیلم بیداری رویاها بود. فیلم قشنگی بود. داستان یه زن و شوهری بود که بعد از ازدواج و بچه دار شدن آقا میره جبهه و شهید میشه. برادر آقاهه میاد زن برادرشو میگیره و حالا بعد از 22سال میفهمن برادره زنده است و داره از عراق برمیگرده....
امشب فیلم "تهران طهران" داریوش مهرجویی است. اگه رفتم باز یکم از داستانو اینجا مینویسم.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
فکر میکردم بهتر از اینها باشه ولی خوب موضوع منحصر به فردی داشت که تا حالا کسی در موردش چیزی نساخته.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
خوشبختانه فيلم مبتني بر تكنيك هاي كامپيوتري آواتار جوايز بهترين فيلم و كارگردني و فيلمنامه رو نگرفت و در زمينه هايي مثل فيلمبرداري و جلوه هاي ويژه و .. جايزه گزفت.
نكته جالب اينجاست كه خانم كاترين بيگلو كه اسكار بهترين كارگرداني رو دريافت كرد همسر سابق جيمز كامرون(كارگردان آواتار)بوده.(احتمالا شوهر سابق خيلي سوخته)
فهرست برندگان اسكار
البته مهلتش رو به اتمامه و تا پايان اسفند مهلت داره
اطلاعات بيشتر : مسابقه نقد فيلم
دو مطلب آخر وبلاگ راجع به دو فیلم خاص و ساختار شکنه.
اولی یه فیلم اروپایی(محصول دانمارک،فرانسه،سوئدو..)به نام داگویل به کارگردانی لارنس فن تریه
و دومی فیلمی محصول آرژانتین به نام "زن بی سر"
اگه این فیلمها رو جایی گیر آوردین از دست ندین.
مطلب کامل
- فیلم بدرقه کنندگان یا Departures محصول 2008 ژاپن که اسکار بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان رو گرفته.
- فیلم ضعیف سنگسار ثریا با بازی شهره آغداشلو و پرویز صیاد راجع به سنگسار یک زن در ایران
- فیلم هنرپیشه ساخته محسن مخملباف 1371
خوشحال میشم دوستای لاک پشتی فیلم باز، مطالب وبلاگ رو بخونن و اونجا یا اینجا نظر بدن..
فیلمهایی که می بینیم
شهره آغداشلو چطور تو اون روستای دور افتاده مثل بلبل انگلیسی حرف میزنه!!هیچ اشاره ای هم نمیشه که تحصیلاتی داره یا چطور یاد گرفته.
شخصیت آخوند و پاسدار چقدر مسخره به طرز ساده انگارانه ای منفی و بدجنس جلوه داده میشن.
یا صحنه ای که زن های محل برای بردن وسایل زن مرده مسابقه میذارن با عقل جور در میاد؟
روابط پدر با پسراش و مادرشون برای شما قابل قبول بود؟
من فکر میکنم برای هرکسی که در ایران زندگی کرده باشه مصنوعی و غیرواقعی بودن این روابط و اتفاقات خیلی بدیهی باشه و این فیلم تنها ممکنه برای عده ای از تماشاگران خارجی قابل قبول باشه.
کارگردان فیلم امیر کوستاریکا کارگردان محبوب جشنواره کنه و جانی دپ،جری لوییس و فی داناوی بازیگران مشهور فیلم هستن.
فیلم محصول 1993 است و قابل توصیه به دوستداران فیلمهای ساختار شکن و غیرکلیشه ای..
فیلمهایی که می بینیم
یه مطلب راجع به فیلم Dogville و کارگردانش
و یه مطلب هم راجع به فیلم مینای شهر خاموش
از دوستای فروم لاک پشتی هم که نظر میدن راجع به وبلاگ ممنونم..
فیلمهایی که میبینیم
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
این فیلم چند ماهه دی وی دیش به صورت غیر مجاز وارد بازار شده(هرچند تهیه کننده هاش هم از اکرانش ناامید شده بودن) تو فیلم محسن نامجو هم بازی کرده.و در انتهای مطلب کوتاهی که نوشتم هم یه مصاحبه خواندنی از سامان سالور نویسنده و کارگردان فیلم نقل کردم.
واسه کسایی که فیلم رو دیدن خوندنش جالبه..
فیلمهایی که می بینیم
فیلمهایی که می بینیم
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
» آمار فروش فیلمهای سینمایی
» سایت برای دانلود فیلمهای سینمایی
» معرفی فیلمهای سینمایی با موضوع حیوانات
» فیلمهایی که می بینیم