گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟

+9
پریا
Sahra
samira
arefkarimzadeh
apb
samir
maryam.m
niloofar20
فرهاد
13 مشترك

صفحه 2 از 2 الصفحة السابقة  1, 2

سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 Empty رد: سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟

پست من طرف maryam.m 2/20/2010, 08:46

واقعا اگر 40 سال عمر کنن! من میشم 60 ساله ناراحت مگه میتونم محیطش را تمییز کنم غذای مورد نیازش را تامین کنم و بلندشون کنم و.... !!!! تازه از همه بدتر در سن میانسالی آدم ها از لحاظ روحی خیلی ضعیف تر میشن ناراحت چطور میشه ببینیم که جلوی چشممان بعد از این همه سال بمیرن! چطور میشه نگاه مظلوم این لاکپشت ها را که 40 سال باهاش بودیم را از یاد ببریمگریه سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 Tissue
سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 154fs82123سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 Pitie

من هم موافقم رز اما این حیاط از خانه شما جداست؟ داخل شهر است؟ سرمای زمستان هایش چگونه است؟ آلودگی هوا چطور؟ شاید 20 سال دیگه شما اینجا را لازم داشته باشید!
باید جایی باشه که کسی واقعا لازمش نداشته باشد! :scratch:
عاشق لاک پشت ها
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 Empty رد: سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟

پست من طرف محمد 2/20/2010, 12:16

اینوطری میگید من گریم میگیره گریه
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف سارا س 2/20/2010, 13:33

sat082 عزیز خانوادتون هم با شما موافقن؟
سارا س
سارا س
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 2/20/2010, 21:06

مریم جون من باهات موافقم. راستی منظورت از میانسالی یعنی چه سنی هستش؟
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف sat082 2/21/2010, 02:41

والا خوب اگه بخوای به 40 سال دیگه فکر کنی خونه ما خراب میشه چون همین الان خونمون 38 سال ساخته خیلی خوشحال ولی حیاط خونه خوبه ولی مشاعه خانوادم موافقا ولی برای کارهای اساسی و این که بعدا کسی غر نزنه من موافقت همسایه هارو باید بگیرم رز
sat082
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 2/21/2010, 06:02

فریده عزیز دوره بزرگسالی در علم روانشناسی رشد به سه دسته تقسیم میشود:
1: 20 تا 40 بزرگسالی اولیه
2: 40 تا 60 بزرگسالی میانی (میانسالی)
3: بالای 60 بزرگسالی پایانی

رز رز رز
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 2/21/2010, 06:22

عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 17سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 17سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 17سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 17سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 17سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 17سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 17سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 17

مريم خانوم عزيز سوال فريده خانوم در مورد لاكپشتها بود نه انسانهاسرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 20سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 20

اين يكي از علائم حضور اهريمن در شماست .زودتر تشريف بياوريد تاپيك 666 ثبت نام كنيد .سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 Orjnfq
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 2/21/2010, 07:07

نه دیگه آقا فرهاد!سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 2qcmh45

مشخص شد که شما اصلا توجه ندارید!!!سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 094
البته از شما بعیده و احتمالا شیطان در وجود شما انقدر قدرت گرفته که اجازه نمیده مثل قبل به پست ها توجه کنیدسرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 1657
لطف کنید پست من را بخوانید که قبل از فریده خانم نوشته بودم تا متوجه شوید که میانسالی را کجا بکار بردم خیلی خوشحال سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 Boxing

حالا من هم ثبت نام میکنمسرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 L034 اما فکر کنم اول برای شما واجب ترهسرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 Popسرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 Stretcher
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 2/21/2010, 07:41

آخ .درسته .حق با شماست .
معذرت .فكر كردم فريده خانوم در مورد دوره ميانسالي لاكي ها سوال كردن.سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 89

خب من الان ميرم پيش استاد.سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 2mpe5id
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 2/21/2010, 07:52

نه آقا فرهاد بذارید اول من برم پیش استاد خیلی خوشحال رز سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 127fs3780538
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 2/21/2010, 20:23

مرسی مریم جون. می خواستم بدونم منم در دوره بزرگسالی قرار دارم یا هنوز جوان هستم خیلی خوشحال
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 2/21/2010, 20:24

در مورد لاکی ها با اینکه کلوئی و ریچارد مرتب دارن بزرگ میشن و جاشون داره کوچیک می شه و کسی هم برای واگذاری قبولشون نمی کنه جداً موندم چی کار کنم. آب 1 هفته نشده به خاطر تعداذ زیاد بو می گیره و هر کی میاد خونمون مرتب بینی اش رو می گیره میگه نه اصلاً بو نمی یاد راحت باشین. نمی دونم چکار کنم. می ترسم ببرم ساختمون پلاسکو. همسرم می گه هفته ای یک بار غذا می دن و خشکی و لامپ اصلاً وجود نداره
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 2/22/2010, 02:05

بانوان عزيز هميشه يه دختر كوچولوي 7 ساله هستن رز عشق خیلی خوشحال

فريده خانم خب چرا تاپ فيلتر نميذاريد؟؟؟؟مطلقا ديگه بو نخواهيد داشت كه هيچ تازه يه بوي خوشايندي هم از تراريوم متصاعد ميشه
من هركس مياد خونه و ميره سراغ تراريوم ميگه انگار بوي جنگلهاي شمال مياد .و خيلي خوششون مياد از بوي
آب تاپ فيلتر و البته ميدونيد كه 4 تا لاكي 1 ساله دارن توش زندگي مي كنن
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 2/22/2010, 09:37

من که سنم از 18 بالاتر نرفتهخیلی خوشحال اینی که میبینید سن تقویمی است و اصلا به من ربطی ندارهناراحت مهم اینه که دلم و روحیه ام و چهره ام از 18 بالاتر نرفته و هیچ کس هم باورش نمیشه که .... سالمه!!! بهتر سرنوشت گوش قرمزهاي خونگي چي ميشه ؟ - صفحة 2 129fs370785 lol! خیلی خوشحال

فریده جان داخل فیلتر زغال اکتیو و بیوسرامیک داری؟
آقا فرهاد راست میگن تاپ فیلتر خیلی خوبه تازه چون داخل آب نیست کثیفی ها در آب نمیمونه :cheers:

راستی درپوش که ندارد؟!چون اون هم باعث میشه داخلش بمونه
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 2 از 2 الصفحة السابقة  1, 2

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة