لوازم مورد نیاز آکواریوم
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
رد: لوازم مورد نیاز آکواریوم
با اجازه استادم اقای پرهام
اقای فرشاد اکسیژن دهی برای لاکپشت نیست ایا دقت کرده اید که اقای پرهام سامپ دارند وحتی سایر فیلترها. شما در تانکتان الان یک لاکپشت می بینید
نه اشتباه می بینید الان در تانک شما میلیارد ها موجود زنده میکروسکوپی یا همون باکتری ارگانیسم هارشد می کنند که مدفوع لاکپشت تجزیه می شود بوی اب می رود وهزار کار دیگری که می کنند و همان سیکا ازتی که در بالا گفتم جهت رشد همین هااست ولی برای لاکپشت رعایت سیکل ازت لازم نیست چون نیترات ونیتیریت وامونیاک بر لاکی تاثیر نداره چون ابشش نداره ولی شما الان نروید وپمپ هوا برای لاکپشت بخرید همین اکسیپن فیلتر را باز بذارید کافی است و این رو هم بگم که این هوا باعث افزایش قدرت می شود
معصومه خانم ذغالت رو عوض کن درست میشه زرد شدن اب به خاطر ذغال است وکدر شدن اب به خاطر فیلتر
غکر کنم مدت ها است که ذغال رو عوض نکرده باشی اگر خریدی مارک boyoبخرید که بهترین مارک چینی است من المانی می خورم سرا 250گرمش رو 10500هزار تومان
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
راستی آتمن خریدید؟ مارکش ور بگویید تا براتون بنویسم!
masi عزیز ، ریاد لازم نیست ، ولی اگه دوست دارید بخرید ، ولی با توجه به ابعاد آکواریومتون! و همون طور که arefkarimzadeh عززیز گفتن ، زغال رو عوض کنید! که به رفع بود و شفافیت آب کمک می کنه! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
بله مارک تاپ فیلتر من اتمن هست اما همچنان بسیار مشکوکم چون خیلی چیزهایی که شما در تاپ استفاده کردی من ندارم فقط اون بیو سرامیک و ذغال من شبیه مال شما و از یک مارک هست و خود فیلتر
فروشنده هم به من یک ابر داد تا روی دغال و بیو سرامیک بزارم همین ! عکس اون هم میزارم که بهتر متوجه بشین...ذغال و بیوسرامیک چند روز باید تو اب بمونه؟
با تشکر ازتون
مرسی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
اقای فرشاد وسایل لازم همین است وذغال رو قبل از قرار دادن بشور وسرامیک را نشور وابتدا ابر وبعد ذغال وبعد سرامیک رو قرار بده ترتیب رو که گفتم بر اساس ورودی اب است
با تشکر
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
اقا خیلی خیلی عالی است همه چی کامل وبخاری رو بعد از نصب همیشه چک کن ببین هر وقت که چشمت به تاک می افتده دماسنج رو نگاه کنم وهر وقت از خونه بری بیرون و مسافرت وغیره بخاری رو در اور(توصیه و تجربه ی شخصی)
موفق باشی وبا تانکت عشق کن
مرسی بازم!
یکی از دوستان در مورد چرخه ازت سئوال کرده بود. میتونی از این لینک جواب خیلی از سئوالاتت رو بگیری
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f10/topic-t1176.htm
در مورد یونولیت، حتما اینکار رو بکن چون فشار وارده بین شیشه و جسم زیرین، موجب ترک خوردن شیشه میشه
در مورد بقیه چیزها که بچه ها راهنماییت کردن اما ...
اصلا اینکار رو نکن، چون اکثریت قریب به اتفاق کسایی که فیلتر زیر شنی دارن از مرگ و میر بسیار شکایت دارن؛ فیلتر زیر شنی با مکشی که ایجاد میکنه، کثافات رو به زیر سنگها منتقل میکنه و برای همیشه اونجا نگه میداره و این امر میزان آلودگی و احتمال بیماری قارچی رو به شدت بالا میبره
1)فیلتر زیر شنی حتما بخرید چون تو گرفتن ذرات معلق تاثیر بسزایی دارد1000-2000(هر چند عددی که لازم باشد) و یا از اون ابر ها که مهندس پرهام میگه اون ها هم خوب هستند
با وجود داشتن فیلتر سقفی نیازی به فیلتر هوا نداری، تقریبا همه فیلترهای اینترنال و سقفی، یه شلنگ هوا دارن که بیرون از آکواریوم قرار میگیره و از اونجا هوا رو هم داخل آب میکنه؛ من به شخصه در تمام فیلتر ها این ویژگی رو دیدم.
پمپ هوا مارک های زیادی وجود دارد اما از بین انها اتمن وریسون خوب است سعی کن دو لولش را بخری و سنگ هوا هم بخر و شیلنگ ویک عدد ترمینال
در مورد شن یا سنگ؛ من کمی تا قسمتی مخالفم و توی عکسهای تانک من هم این امر رو به وضوح میتونی ببینی، وجود سنگ و شن باعث زیبایی تانک میشه اما مشکلات و دردسر تمیزکردن داره.
من این مسئه رو در سه تانک مختلف امتحان کردم.اگه بتونی از سنگهای درشتر استفاده کنی یا اصلا بیخیالش بشی، میتونی مرگ و میر کمتری داشته باشی.
خاموش کردن پمپ، موجب ته نشین شدن مواد درون آب و کمبود اکسیژن و افزایش آلودگی و بدتر از همه سرد و گرم شدن
وهر وقت از خونه بری بیرون و مسافرت وغیره بخاری رو در اور(توصیه و تجربه ی شخصی)
نقاط مختلف آب میشه....خاموش کردن هیتر هم باعث سرد شدن و مردن ماهی هاتون میشه، اگه ماهی مثل ماهی عید نگه میدارین! هیتر رو خاموش کنین اما اگه ماهی غیر گپی و ماهی عید نگه میدارین، بدونین که ماهی ها به تفاوت دما حساسن و سریع تلف میشن.
شاد باشی
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
این تاپ فیلتر همیشه بایذ به برق باشه؟
اگه باشه که بهتره! موفق باشید ، پرهام.
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
بله آقای افشین عکس رو اشتباه گذاشته بودم
[img][/img]
اين مطلب آخرين بار توسط available404 در 2/8/2010, 14:32 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
نیاز به دو دماسنج برای خشکی و اب هست نه؟
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
» لوازم آرایشی بهداشتی وگن
» نیاز به یک گوش قرمز
» نیاز به سمندر آبی
» نیاز به یک تراریوم در اصفهان