لوازم مورد نیاز آکواریوم
صفحه 1 از 4 • 1, 2, 3, 4
لوازم مورد نیاز آکواریوم
من امروز یه آکواریوم 50طول*عرض25*ارتفاع35 ساختم اما هنوز نمی دونم چه چیزهایی لازم داره اگر کسی میتونه لطف کنه لولزم و مارک و اگر از قیمتش هم خبر داره بگه ممنون میشم :
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: لوازم مورد نیاز آکواریوم
کتاب ماهیهای آکواریومی که توسط مهندس پرهام نوشته شده در ابتدا به طور کامل و کاربردی وسایل مورد نیاز و نحوه برپا کردن یک آکواریوم را توضیح می ده.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
ابعاد آکواریوم من : 60*30*40
لوزمش: 2تا فیلتر زیرشنی ، پمپ هوا (champion) ، یه سنگ هوا ،یه فیلتر (EHEIM ) البته فیلتر من قابل تنظیمه و میشه قدرتش رو کم و زیاد کرد. بخاری آتمن. یه دماسنج دیجیتال و سنگ کف آکواریوم و تزئینات
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
آخه چون این جا بیشتر صحبت ها در رابطه با لاکپشته و شما هم حرفی از ماهی نزدید فکر کردم منظورتون اینه
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
1-حجک تانک شما تقریبا 50 لیتر است( دقیقا43 لیتر) پس وسایل رو بر حسب نیاز این تانک انتخاب می کنیم
این وسایل رو من که پیشنهاد می دم حاصل تجربه خودم ودوستانم در نیک صالحی است
تعدادی وسایل است که به سلیقه ربط دارد مثل گیاه وسنگ وغیره پس چیزی نمی گویم
و فقط در باره ی وسایل اصلی حرف می زنم
1)فیلتر زیر شنی حتما بخرید چون تو گرفتن ذرات معلق تاثیر بسزایی دارد1000-2000(هر چند عددی که لازم باشد) و یا از اون ابر ها که مهندس پرهام میگه اون ها هم خوب هستند
2)فیلتر برقی فیلتر داخلی خوب است اما بیو نیست بهترین فیلتر تاپ فیلتر(فیلتر روی اکواریوم )است شما می توانید به قیمت 7هزار تومان یا کمی بیشتر تهیه کنید(چینیش را بخر مارک سو بو یا اتمن یا بویو یا غیره) ( میزان جابجایی ابش 600-800لیتر باشد خوب است حالا کمی زیاد یا کم عیب ندارد)
3)مواد فیلتر یک بسته سرامیک BOYO 2500-4000بخر(یا هر مارک دیگر فقط این مارک کمی بهتر است از سایر مارک ها)
ابر بخر و ذغال اکتیو4000 (ولی در درون فیلتر قرار نده بعد از خرید پیام بگذارید دلیلش رو بگم و طرز صحیح چیدمان مدیا ها رو در درون فیلتر بگم)
پمپ هوا مارک های زیادی وجود دارد اما از بین انها اتمن وریسون خوب است سعی کن دو لولش را بخری و سنگ هوا هم بخر و شیلنگ ویک عدد ترمینال
بخاری مارک تکنیک بگیر که به سفارش ماهیران است یک 100واتش رو 3500است
مهتاب بگیر ابی یا سفید هر کدوم رو که دوست داری برای تانک شما 4500است
برای سیکل ازتش دوتا تترا باکتازیوم بگیر2000
(هیچ زد کلری ودیگر چیز اضافی نگیرید ودر صورت امکان که زیاد ضروری نیست یک تترا اکواسیف100میل بخر که حتما روش BIO EXTRAنوشته باشد5500)
و پوستر هم می توانی مشکی بزنی یا ابی اگر حرفه ای باشی. و اگر اماتور هر چی دلت بخواهد
پس از خرید هیچ کاری نکن به من پیام خصوصی بزن تا در همین جا قدم به قدم بگویم چیکار کنی وبه حرف فروشنده گوش نکن وهرچیه اضافی داد نخر
و اگر کالایی یادم رفته بگویید ویا به صلاح خویش نه فروشنده انتخاب کنید
اين مطلب آخرين بار توسط arefkarimzadeh در 2/5/2010, 04:44 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
1: نظ من در مورد فیلتر زیر شنی زیاد مساعد نیست ، برای برطرف کردن درات معلق در آب از فیلتر استوانه اسفنجی که 1 بیوفیلتر هم هست و باکتری های زیادی رو روی خودش جمع می کنه استفاده کنید!(هر چند من هودم در چند تا از تانکام هنوز از فیلتر زیر شنی استفاده می کنم!)
2: از محصولات آکورایوم هر چیزی می خرید بهرید به جز اون هایی که روشون نوشته به سفارش ماهیران(مثلا بخاری) ، این لفظ در ایران بعنی بدکیفیته و نخرید! چون به چینی ها می گن با قیمت نصف بخاری بزن می رنند و .... فقط یه بخاری بخرید که بشه کلاهکش رو کامل بدون هیچ مشکلی زیر آب قرار داد!
بقیه چیزها رو هم که arefkarimzadeh عزیز خوب گفتم!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
اقا ی مهندس این حرف شما درست است فیلتر زیر شنی هم نباشد مشکلی نیست اما تو این سفارشات ماهیران همین بخارش خوب است وبقیه چیزاش افتضاح من تقریبا از 5مدل استفاده کردم مثل اتمن ار اس وغیره ولی این تکنیک یک چیزه دیگه است
با تشکر
[img][/img]
[img][/img]
ممنون از همه ی دوستان :\m/:
(هیچ زد کلری ودیگر چیز اضافی نگیرید ودر صورت امکان که زیاد ضروری نیست یک تترا اکواسیف100میل بخر که حتما روش BIO EXTRAنوشته باشد5500)
lمن نمی دونم اینی که گفتید چیه!میشه یکم توضیح بدین؟و اینکه آیا ضروریه؟
پس شما تانک داشتید این رو همبگم که یونیلت زیرش حتما بگیر
سیکل ازت این است که باکتری هایی رشد میکنند وامونیاک اب رو خنثی اگر این کار انجام نشه ماهی ها تلف می می شوند(اسکار و پرت از عمرشان کم می شود)
این رو بخون بطور کامل توضیح داده اگر حوصله اش رو نداری همین کاریو که می گم انجام بده
http://forum.niksalehi.com/showthread.php?t=5517
البته فیلتر استفاده نه اسنفجی بیشتر برای گرفتن درات معلق در آب هست و بیوفیللتری مناسب برای آکورایوم هایی که احتیاج به فیلتراسیون قوی ندارند ، هست!
سعی کنید برای شروع از ماهی های جون سخت و ارزان استفاده کنید! تا دچار مشکل نشوید! اگه 6 ماه داشتی به سراع ماهی های ظریف بروید! کتاب ماهی های آکورایومی (لینک زیر) شما را کمک می کند:
https://lakposhtha.forumfa.net/html-h3.htm
موفق باشید ، پرهام.
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
وقتی لاک پشت نیازی به اون نداره چرا باید بزاریم؟
دوم اینکه لینکی هست که نشون بده نحوه سوار کردن تاپ فیلتر رو؟
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
بايد تاپ فيلتر بگيرم؟
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 4 • 1, 2, 3, 4
» لوازم آرایشی بهداشتی وگن
» نیاز به یک گوش قرمز
» نیاز به سمندر آبی
» نیاز به یک تراریوم در اصفهان