آکواریوم جدید من (niloofar20)
صفحه 2 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: آکواریوم جدید من (niloofar20)
آخه من نمیدونم چقدر تلاطم داشته باشه نرماله. عکس بالا این موضوع رو بهتر نشون میده ؟ هنوز گیاهام پر از حبابن اگه هوا زیاد باشه چه مشکلی واسه ماهیا پیش میاد؟
فردا دماسنج دیجیتالی میگیرم.
ممنون. فقط کل خونمون پر از سنگریزه شد تا آبشو خالی و دوباره پر کنم
منظورتونو از 4 راه متوجه نشدم. منظورتون روی خود دستگاه است؟ 2تا شلنگ بهش وصل میشه . یکی از سنگ هوا یکی هم از پمپ.
خوشبختانه پمپ اصلا صدا نداره. فقط آبی که از بالای فیلتر وارد آکواریوم میشد خیلی صدا داشت که یکم آب اضافه کردم و مشکل برطرف شد.
بازم ممنونم.
راستش واسه ماهیا نمیدونم چیکار کنم. دیروز که ماهیای ماهیران رو یه نگاه انداختم تقریبا توی هر آکواریوم به ماهی مریض وجود داشت. خودم ماهیای گوشتخوار کوچیک رو خیلی دوست دارم و شما هم گفتید که مقاومترن. ولی ماهی های زنده زا خیلی کوچیکند. زیادم خوشگل نیستند . راستی فروشنده باغ ماهی میگفت ماهی هایی مثل مولی و گوپی انگل دارند و واسه همین ما نمیاریم. این حرفشون درسته؟
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
نه 4 راه رو در راه شلنگ هوا به آن وصل می کنند و 4 تا هروجی هوا می دهد که به هر کدام آن 1 شانگ هوا وصل می کنند! 2 تا شلنگ به چی وصل می شه؟ پس خوبه!
نه حرفشون درست نیست ، نمی خوام بگم ، ولی چون ندارن ، نمیارن! اگه ماهی گوشتخوار بخرید باید منتظر خشونت در آکوراریوم باشید ، دعوا ، کشتار و رفتار های خشن ...
متأسفانه ماهیان زنده زایی که در استخر پرورش بافته اند به زندگی ئر آکورایوم عادت ندارند و گاها می میرند ، پس حتما اگه خریدید ، مطمئن شوید که در آکورایوم تکثیر شده اند نه در استخر! و مواضی بیماری ها هم باشید ، به هیچ وجه از تانک هایی که ماهیان مشکوک و مرده دارند نخرید ، چون بیماری ها دوره نهفتگی دارند و بعد از استرس مثلا بر اثر حمل بهو خودشون رو نشون می دن! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
فردا میتونم ماهی بگیرم؟
niloofar20 عزیز ، هر طور صلاح می دونید ، ولی نظر من روی زنده زاهاست ، در مرحله بعدی باید بری سراغ گوشتخوار ها ، آدم تا کلاس اول رو نگدرونه اگه بره سر کلاس دوم بشینه با مسائلی مواجه می شه که ... ، اگه شما تونستید زنده زا ها رو 2-3 ماه نگه دارید ، برید سراغ گوشتخوراها! البته باز نظر خودتونه ، قیل از خرید بگویید ، چه ماهیانی می خواهید بخرید! موفق باشید ، پرهام.
چشم بازم روش فکر میکنم
حالا شما چه ماهیای گوشتخواریو پیشنهاد میکنید؟ من خودم زندانی و دامونسونی و پرت کوتوله و ماهیای این شکلی رو دوست دارم.
ممنون
گیاهاش کافیه؟ دیگه احتیاجی نیست اضافه کنم؟
داخل آکواریوم حدود 1 سانت پایینتر از لبه بالایی یه دیواره کوچیکتر داره(فکر میکنم تو عکس معلومه) شیشه سرپوش رو طوری سفارش بدم که روی اون قرار بگیره؟ یا یکم بزرگتر از آکواریوم؟
بعد من 2،3 ماه دیگه بخوام ماهی گوشتخوار بگیرم ماهیای گیاهخوار خودمو چیکار کنم؟
باغ ماهی لابستر میفروشه. شرایط نگهداریشون چطوریه؟ چقدر رشد میکنن؟ غذاشون چیه؟ اگه یه سری اطلاعات راجع بهش بدید ممنون میشم.
لابسترها هم از غذایی که زیر آب می روند(مثل لوفاک بیومار و ...) تغذیه می کنند و گاهی هم ماهی ها رو اذیت می کنن!
به چندتا آکواریومی سر زدم ولی همه گفتن ماهیای گیاهخوار نگهداریشون سختتره چون آسیب پذیرند . و چون من هم مسافرت 2روزه زیاد میرم. ترسیدم اذیت بشن.
ماهیایی که خریدم اینا هستن. از هرکدوم 2تا:
دیمانسونی ، سیکلید لیمویی ، زندانی (3تا) ، لوچ دلقک ، لجنخوار پلنگی ، یکی دیگه هم هست که اسمشو یادم رفته. تقریبا زرده با یه خط مشکی افقی از سر تا دمش. باله هاش شبیه دیمانسونی است.
فقط یکی از لوچ هام موقع استراحت یه کوچولو احساس میکنم تعادل نداره. البته شاید به نظر من اینطوری میاد. رنگ همشون به حالت اول برگشته ولی مشخصه که استرس دارن و میترسن. منم زیاد سمت آکواریوم نمیرم.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
اون بشکه ای که تو عکس میبینید از همین اول صاحبش معلوم شده. همون ماهی که اسمشو نمیدونم ( عکسشو میذارم) هر ماهی دیگه ای رو که میره سمت او بشکه میزنه.
لطفا نظر بدید. ممنون.
اونم اوراتوش زرد و مشکی باید باشه ، عکس خیلی واضح نیست! (صفحخ 178 کتاب ماهیان آکورایومی) و چون اون ها دوست دارند سوراخ ها قایم بشوند ، همش می ره تو بشکه! در آینده اگه بزرگ شه ، باید به فکر سوراخ بزرگتری به عنوان مهفیگاه براش باشید! موفق باشید ، پرهام.
دیروز به ماهیا غذا ندادم. از امروز شروع کردم. یه برنامه همون فروشنده گفت . شما هم همینو پیشنهاد میکنید؟
آرتمیایی منجمد ، کرم خونی منجمد ، توبیفکس ، دافنی منجمد و لوفاک که شما گفتین از ماهیران بگیرم. بعد گفت هر روز یکی از این غذاها رو بده روز هفتم به هیچ وجه غذا نده. شما هم نظرتون روی همین برنامس؟
در ضمن یه غذای دست ساز منجمد هم داد که به نظر میاد سبزیجات هم داخلش باشه. خود فروشنده که گفت همه چی توش هست. اگه شما فکر میکنید میتونه خطرناک باشه نمیدم بهشون.
امروز که آرتمیای منجمد رو دادم در عرض شاید 3 دقیقه هیچ اثری از غذا نموند. این یعنی بازم غذا بدم؟ کلا روزی چند بار غذا بدم؟
ولی فکر کنم دافنی منجمد رو نخورند!
نه مشکلی نیست!
روزی 3بار به اندازه همون مربع هایی که تو بسته هست بدم؟
من شنیدم توبیفکس خیلی چربه. اون رو هم روزی 3 بار بدم؟ به اندازه نوک قاشق چایخوری؟
صفحه 2 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
» آکواریوم من(niloofar20)
» آکواریوم جدید من(available404)
» آکواریوم جدید نازنین
» مرگ لجنخوار پس از انتقال به آکواریوم جدید