آکواریوم جدید من (niloofar20)
صفحه 5 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: آکواریوم جدید من (niloofar20)
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
من امروز بلاخره آب آکواریومو سیفون کردم. ماهیام بعضیاشون خیلی ترسیدن و کمرنگ شدن. اما بعد از 2 ساعت استرسشون از بین رفت. جالب این بود زندانیام که همیشه همه ماهیا ازشون میترسن هر کدوم از ترسشون یه گوشه قایم شده بودن. ولی اوراتوسا عین خیالشونم نبود.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
ابعاد آکواریوم : 70*35*40.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
راستش من این آکواریومو میخوام بذارم خونه مامانبزرگم(کرج). ولی همه کاراش با خودمه البته به جز غذا دادن. 1هفته در میون سیفون میکنم. یعنی واسه گلدفیش کمه؟
یه ماهی کم دردسر و مقاوم میخوام.
گلد فیش خیلی عالی است بخاری نمی خواهد به شرایط اب زیاد حساس نیست اگر هر 2هفته یک بار یا 3=4 هفته یک بار سیفون کنی کافی است و یادت باشد غذای با کیفیت در شرایط اب تاپیر دارد وغذا هم تترا فین بده کوچکش 3500است وتو رشدش ورنگش خیلییییییییییییییییییییییییی تاثیر دارد
لجن خوارم نخر چون گلد فیش خودش بین سنگ هارو تمیز می کنه وشیشه مثل جارو برقی
با ارزوی موفقیت
راستی یه سوال دیگه. این آکواریوم قبلا توش ماهی بوده ولی ماهیاش همش میمردن. صاحب آکواریوم هر هفته کل آب آکواریومو خالی میکرده و دوباره آب جدید جایگزین میکرده . دلیل مرگ ماهیا همین بوده؟
میشه از لوازمی که قبلا داخل آکواریوم بوده استفاده کنم یا بهتره جدید بخرم؟
می تونسته همین باشه! بستگی به نوع ماهی ها هم داره!
یا ضدعوفنی کنید ، بهتره جدیدش رو بخرید ، اگه هرینه مهم نیست!
غذا هم متونع بدهید! همین طور که arefkarimzadeh عزیز گفتن ، تترا فین خوبه! ولی من همه چیز می دادم ، از کاهوی آب پر گرفته تا غذای گلدفیش انرژی و غذاهای گلدفیش دیگه و غذای انرژی معمولی و لوفاک بیومار و ... موفق باشید ، پرهام.
در مورد غذا هم حتما نکاتی که گفتید رو رعایت میکنم.
فقط یه سوال راجع به ماهیای خودم. من روزی 2بار بهشون غذا میدم. صبح یکی از غذاهای منجمد و شب tetra cichlide یا لوفاک . من هرچقدر که غذا میریزم در عرض 1 دقیقه تموم میشه. واسه همین احساس میکنم گرسنه هستند. به نظرتون حجم غذا رو بیشتر کنم؟ چقدر؟ چون همه ماهیام شاید 1سانت بزرگتر شده باشند.
خانم نیلوفر یک دقیقه چه خبر است واسه این ماهی شکمو 30 ثانیه تعجب نکنید
شما به ماهی غذای مقوی می دهید ان هادر طبیعت 10ها ساعت بکوب غذا می خورند شاید ارزش غذای که دارند وجذب بدنشان بشود 10 ثانیه شما نشود
جهت خرید هم یه موقعی بروید ، فقط بپرسید و کارک ها و قیمت ها و قدرت ها رو یادداشت کنید ، تو فرم بپرسید و فرداش برای خرید تشریف ببرید! من و arefkarimzadeh عزیز و سایر بچه های فرم کمکتون می کنیم! موفق باشید ، پرهام.
بازم سوال:این فیلتر آکواریوم خودم دیگه درجش کم و زیاد نمیشه. میخوام ببینم میشه یه فیلتر جدید واسه خودم بگیرم و این فیلتر رو بذارم واسه آکواریوم گلدفیشام؟ چه فیلتری بهتره؟ از همین مارک EHEIM بگیرم ؟
آها راستی از این دستگاه سیفونم اصلا راضی نیستم. خوب آب رو نمیکشه. و مواد معلق در آب رو هم همینطور. مارک خاصی مد نظرتون هست که بخرم؟ مال خودم از این سیفونهای سبزه.
خانم نیلوفر مارک اتمن بویو سوبو خیلی عالی هستند و قیمت شان هم عالی است
دستگاه سیفون مال من سو بو است که خیلی راضی هستم
و غذای منجمد برای چه میگیرید مالاوی ها وچه چیزی میگیرید اگر ارتیمیا باشد خوب است اگر کرم خونی باشد بد است
با تشکر
یکی از سوالام موند. میشه این فیلترمو برای آکواریوم جدید استفاده کنم؟ واسه فیلتر جدید چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید؟ اگه بشه تنظیمش کرد خیلی بهتره. چون میخوام علاوه بر اینا یه آکواریوم بزرگتر هم بخرم اگه بشه همین فیلترو واسه اونم استفاده کرد خیلی خوبه.
من که تو همین یکیش موندم!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
امروز رفتم باغ ماهی.
اولا راجع به گلدفیش سوال پرسیدم بهم گفتن چرا فکر میکنی گلدفیش نگهداریش راحته؟ حتی شاید در حد دیسکس سخت باشه. من که حرف بچه های فرومو از همه بیشتر قبول دارم. احتمال زیاد همون گلدفیش میگیرم
بعد بهم گفتن زندانیاتو بیار با زندانیای کوچیکتر یا با یه نوع ماهی دیگه عوض کن. شما موافقین؟ همین زندانی بگیرم یا یه ماهی دیگه؟ چه ماهیی؟
یه سوال دیگه. من که فقط یه آکواریوم دارم اگه بخوام ماهی جدید اضافه کنم چطوری قرنطینه اش کنم؟
نگهداری گلدفیش آسونه! ولی سالمش رو بگیرید! موفق باشید ، پرهام.
:s/:
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
قیمت آکواریوم 120: ماهیران گفت شیشه 2تیکه 170 تومن . شیشه 1تیکه 370
باغ ماهی گفت: 400،500، 600. چرا انقدر قیمتا فرق داره؟
در مورد وسایل راستش از برخورد فروشنده باغ ماهی زیاد خوشم نیومد. میرم ماهیران. هیچکدوم از وسایلی که دارمو میتونم تو آکواریوم 120 استفاده کنم؟
منظورم وسایل همین آکواریوم بود. پمپ و فیلتر و بخاری. البته میدونم یه سری وسایل باید اضافه بشه. ولی اینارم میشه استفاده کرد؟
باور کنید تا واسه خرید نرفته باشین هیچ توضیحی راجع به وسایل نمیدن. امروز که ماهیران بودم راجع به فیلتر پرسیدم. گفت چینی خوب داریم. EHEIM هم داریم که بهتره 25تومنیشو بخری. در مورد پمپ هم گفت اگه یه پمپ بیصدای خوب بخوای 7-8تومنه. همین. هیچ مارکی رو نگفتن که من راجع بهشون تحقیق کنم.
در مورد صخره هم گفتن هم مرجانی هست که کیلویی 1500 تا 2500(مطمئن نبودند). و میشه از همین صخره های مصنوعی هم گذاشت که 30تومن بود.
لطفا مثل همیشه لطف کنید و من رو راهنمایی کنید
صفحه 5 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
» آکواریوم من(niloofar20)
» آکواریوم جدید من(available404)
» آکواریوم جدید نازنین
» مرگ لجنخوار پس از انتقال به آکواریوم جدید