آکواریوم جدید من (niloofar20)
صفحه 6 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: آکواریوم جدید من (niloofar20)
صخره مصنوعی چه جنسی داشت! مرجانی رو شما خودتون دیدید؟ یا رو هوا قیمت داد فقط؟ مصنوعی رو چی؟ اتفاقا من امروز ماهیران باغ فردوس بودم! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
والا نیلوفر جان، نظ شخصیه من اینه که دارین وسواس نشون میدین.
لطفا مثل همیشه لطف کنید و من رو راهنمایی کنید
نکته مهم اینه که تا میتونین از وسایل ماهیران و وسایل چینی، دور باشین. اما اگه مجبور شدین چینی انتخاب کنین،لااقل ازش بخواین یک بار امتحانش کنه... مثلا اگه فیلتر اکسترنال می خرین ازش بخواین یکبار اسمبلش کنه اینطوری مطمئن میشین که اتصالاتش محکمه و اگر هم شکست توی دست خودش میشکنه.
در مورد تزئینات، خودتون تانکتون رو مجسم کنید که چی زیباترش میکنه، بیخودی نسبت به مرجان و بقیه حساسیت نشون ندید
در مورد انتخاب ماهی ها، طیف خاصی از ماهی ها رو انتخاب کنید... مثلا گلدفیش مثل گاو غذا میخوره؛ اما دیسکس دونه دونه و آرام آرام.
در مورد غذا، غذای ایرانی به هیچ وجه نخرید. به نظر من تترا پریمای بزرگ از لحاظ هزینه هم به صرفه تره
البته زغال اکتیو و قطره های ضدعفونی و مواردی از این قبیل رو هم فراموش نکن.
اين مطلب آخرين بار توسط Afshin_Zavar در 3/3/2010, 14:47 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی

صخره مصنوعی رو دیدم. فکر میکنم پلی استر بود. اگه امروز اونجا بودید مطمئنا دیدید. آکواریوم دم در 2تا صخره بلند توش بود که پر از قار و حفره بود. من مرجانیارو ندیدم فقط آکواریوم آب شور رو نشونم داد گفت صخره ها همینا هستن فقط سفیدش کردیم.
آقا افشین من ماهی دارم . واسه این روی صخره حساسم چون میخوام مخفیگاه خوبی واسه ماهیام باشه که کمتر به هم آسیب برسونن.
انقدر انواع مختلف فیلتر زیاده که من نمیتونم انتخاب کنم و با تجربه قبلی که داشتم دیگه به عهده فروشنده نمیسپارم.واسه همین مزاحم بچه های فروم میشم و بی رودربایستی سوالامو مطرح میکنم.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی

شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
نه متأسفاته کار دیگری دشاتم و اصلا به صخره ها توجهی نکردم! فکر کنم پلی استر بهتر باشه! البته اگه مخفیگاه هاش واقعا مخفیگاه باشن! و جای کافی و ظاهر مناسب داشته باشن!
من در هدمتمن و اگه بتونم کمکی بکنم ، خوشحال می شم! موفق باشید ، پرهام.

آقا پرهام درسته. متاسفانه هیچ کمکی به من نکردن. شاید واسه صخره یه سرم به پلاسکو زدم.
پس اگه ممکنه اول به من بگید واسه این سایز آکواریوم اصلا فیلتر اینترنال خوبه یا اکسترنال؟ این قضیه مشخص بشه شاید کارم راحتتر بشه.
1500ليتر بر ساعت ماكزيمم پرتاب 80 سانت 18 وات(RS-702) قیمت: 42000
فعلا اینارو از اینترنت پیدا کردم

قیمت دومی که قوی تر ار اولیه ، خیلی چاییه و مشکوک می زنه! من فکر نمنم گرینه خوبی باشه!(البته من فکر کردم تکسترناله کمه اینو گفتم! ولقعا اکسترناله با اینترنال؟ ، اگه اینترنال داره ، قیتش خیلی بالاست و جای بحثو تحقیق داره!)
از اینترنت؟ از ماهی فروشی ها بیرسید چی دارند تا بینشون نظر یدیم! تو اینترنت هیلی چیزاه هست که اون ها اصلا نمی دونن چیه!
امروز از پلاسکو میپرسم. ممنونم

ممنون از راهنماییتون

انشاالله از آکواریوم 60 سانتیم برای قرنطینه استفاده میکنم.
ابعاد 120*46*22

کلی هم غذا و دارو واسه آکواریوم گرفتم از جمله black water , cristal water , general tonic و... اما همش 10 12 تا ماهی دارم چون اینجا ماهی خوب گیر نمیاد حالا شنیدم اینجا ماهی واگذار میکنن من هم شرایت نگه داری ازشون رو دارم حالا اگه کسی مایله ماهی های خود را واگذارکنه یا کسی رو میشناسه که قصد این کار رو داره خواهشا منو مطلع بکنه
امیر هستم

amir342- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 6 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

» آکواریوم من(niloofar20)
» آکواریوم جدید من(available404)
» آکواریوم جدید نازنین
» مرگ لجنخوار پس از انتقال به آکواریوم جدید