13 نکته کامپیوتری که اگر ندانید باعث خنده دیگران می شوید
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
رد: 13 نکته کامپیوتری که اگر ندانید باعث خنده دیگران می شوید
Control Panel~> Administrative Tools ~> computer Management ~> Device Manager
یا
روی آیکن My Computer راست کلیک کرده و گزینه Manage رو انتخاب کنید. در پنل سمت چپ گزینه Device Manager رو انتخاب کنید.
در این صفحه لیست تمام قطعات متصل به کامپیوترتون نوشته شده. در اینجا اگر هر کدوم از قطعات( مثل کارت صدا ، کارت گرافیک ، ماوس و ...) به درستی نصب نشده باشند کنارشون علامت تعجب قرار داره. واسه اینکه امتحان کنید که آیا میشه این وسیله رو اتوماتیک نصب کرد یا نه روی وسیله ای که کنارش علامت تعجبه راست کلیک کنید یک گزینه به اسم install یا setup باید وجود داشته باشه. این مراحل رو طی کنید اگه اون وسیله نصب شد که مشکلتون باید حل شده باشه. اگر نه باید CD مخصوص به کارت صوتی یا گرافیکتون که در به این CDها Driverگفته میشه و داخل جعبه مربوط به اونها قرار داره رو پیدا کنید و همون راهیو که اول گفتم دوباره طی کنید.
اگر مشکلتون حل نشد و یا از اول هیچ علامت تعجبی وجود نداشت ویندوزتون رو دوباره نصب کنید.
موفق باشید
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
با همون XP کار کن
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
چجوری میشه یه یوندوز رو از کامپیوتر پاک کرد؟
ویه سوال دیگه
جوری میشه اسم پارتیشن ارو عوض کرد یا روشون اسم گذاشت؟
اگه 2تا ویندوز داری واسه اینکه یکیشو پاک کنی باید اون درایوی که ویندوز توشه رو کامل فرمت کنی.
منظورت از اسم پارتیشن اسم درایو است؟
مگه درایو و پارتیشن فرق دارن :
روی My Computer راست کلیک کنید. گزینه manage رو انتخاب کنید. در صفحه ای که باز شد Disk Management رو بزنید. اینجا لیست درایوهاتون میاد. روی هر کدوم که میخواید راست کلیک کنید و گزینه Format رو انتخاب کنید.
عوض کردن اسم درایو:
نه
واسه عوض کردن اسمش توی همون صفحه ای که گفتم (Disk Management) روی درایو مورد نظر راست کلیک کنید و بعد گزینه Change driver letter or path رو انتخاب کنید.
:m/:
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط فریده در 1/9/2010, 00:50 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
محمد همونطوری که دیروز بهت گفتم همسرم داره آموزش ویندوز 7 رو می نویسه و دوره مقدماتی اش تا اواسط ماه آینده تو بازار می یاد. برات نوشتم که اگر قطعات سخت افزاری قدیمی باشند با نصب کارت گرافیک مشکل پیدا می کنی ولی اگر قطعاتش جدید باشند در صورتی که مطمئن هستی سی دی کارت گرافیکت درسته و همون سی دی خودش هستش و نصب نمی شه می تونی از اینترنت دانلود کنی ولی اگر قدیمی باشه نمی شه کاریش کرد. یه مسئله دیگه هم هست که نیلوفر جون کامل برات توضیح داده در مورد سی دی که ممکنه اشکال داشته باشه و خوب رایت نشده باشه و نصب مجدد ویندوز که لازم نمی دونم دوباره توضیح بدم. مسئله دیگه اینکه قبل از نصب هر ویندوز جدیدی باید کاملاً ویندوز قدیمی پاک بشه یعنی فرمت بشه. من معمولاً با سی دی های bootable از طریق dos این کار رو انجام می دم. یا از طریق سی دی ویندوز در هنگام نصب. اما بعید می دونم از توی این ویندوزی که داری بتونی ویندوز دیگه ات رو فرمت کنی. یه مسئله دیگه اینکه اگه ویندوزی که قصد داری پاکش کنی روی درایو c هستش با فرمت کردن از توی یه ویندوز دیگه پاک نمی شه. بهت توصیه می کنم آموزش ویندوز ویستای شرکت پرند رو بگیری چون ممکنه یه نکاتی باشه که بتونی ازش استفاده کنی. در سی دی های مقدماتی آموزش نصب ویندوز به صورت simulator هستش. که می تونی بارها و بارها در دنیای مجازی ویندوز رو نصب کنی بدون اینکه به ویندوز خودت آسیبی برسه.
یه سوال دیگه پرسیده بودی فکر کنم منظورت در مورد تغییر نام درایوهاست آیا می خوای مثلاً کلاً نام درایو یعنی e پاک بشه. یا فقط می خوای Local Disk رو پا کنی؟
خبرش رو بهم بده چی کار کردی
ولی من یه بار این کارو کردم. یعنی ویندوز XP مثلا روی درایو C رو از قبل داشتم و ویندوز Vista رو روی درایو D نصب کردم. هیچ مشکلی پیش نمیاد. فقط اول که کامپیوتر رو روشن میکنی ازت سوال میکنه که از روی کدوم ویندوز Run بشه.
ولی بعدا چون ویندوز ویستای من Expired شد دیگه به دردم نمیخورد و از همون روشی که گفتم درایو D رو Format کردم. مشکلی پیش نمیاد خیالتون راحت. :m/:
فکر میکنم منظور محمد پاک کردن عبارت Local Disk بوده.
راستش من تا حالا ندیدم که کامپیوتر اتوماتیک روشن بشه. ولی میدونم یه برنامه هست که برای خاموش کردن اتوماتیک کامپیوتر بکار میره. مثلا شما مشغول Defragment هستید و باید از خونه برید بیرون. با استفاده از این برنامه میتونید کامپیوترتون رو جوری تنظیم کنید که سر یه ساعتی خاموش بشه(اگه خواستی بگو آدرس دانلودشو بهت بدم) ولی خوب شاید برنامه روشن شدن اتوماتیک هم اومده باشه.
برای پاک کردن local disk باید در my computer روی درایو مورد نظر مثلاً e کلیک راست کنی و هر اسمی رو که می خوای در سربرگ general به جای local disk بنویسی. ولی عبارت e از بین نمی ره چون تو پارتیشن بندی به این اسم بوده اونو نمی تونی پاک کنی. نمی دونم تونستم درست منظورمو برسونم یا نه؟
یه جوری کامپیوترتو تنظیم میکنی مثل ساعت بیدارت میکنه
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
.
برای پاک کردن اسم درایو یعنی C یا D یا ... هم راهشو گفتم. از داخل Disk Management این کار امکانپذیره.
من که فعلا با ویستا کار میکنم و بهش عادت کردم. به نظر من اونقدرا هم که ازش ایراد میگیرن بد نیست. ممنون فریده جون.:@};-
جناب Spider من ندیدم بشه این کار رو کرد. اگه راهشو پیدا کردید به ما هم لطف کنید بگید.
افيس فقط 2010 كاملترين آفيس ممكن
amirreza- کاربر خوب لاک پشتی
صفحه 2 از 4 • 1, 2, 3, 4
» پاسخ به سوالات کامپیوتری
» خواص برخی از سبزیجات
» اسرار خواندن فکر دیگران
» 50 راه برای باز ی با اعصاب دیگران