دنیای من (love animals)
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
رد: دنیای من (love animals)
ولي
آقا محمد من هميشه سعي مي كنم تا اونجا كه ممكنه از خريدو فروش حيوونات خودداري كنم چون بر اين باورم كه اگه كساني مثل ما حيوونات آزادو نخره اونوقت ديگه پرنده فروشي نيست و حيوونات آزاد بخاطر زيبايي و ابهتشون اسير نمي شوند.
پرنده هاي شما خيلي قشنگند و زيبا آنها هم شاهپراشون چيده شده؟
يه سوالم دارم پيغو رو از قرقي چطور تشخيص ميدين؟
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
پرنده شکاری تقریبا بسته به نوع نژادش تربیت میشه و وقتی از جوجه گی داشته باشیش دیگه جایی نمیره و با صدای تعلیم دهنده بر میگرده . یکی از دوستانم روی دیوار خونشون 2 تا پرنده ی شکاری داره که همیشه همونجا میشینن.
سخن شما درسته و افرادی که ناوارد هستند نباید مبادرت به خرید پرندگان شکاری بکنند . چون باعث ازار و اذیت اون میشن . اما کسانی که پرندگان شکاری رو میشناسن اونهارو تعلیم میدن و در محیط ازاد رها میکنند .
پرنده در صورت راحت نبودن پرواز میکنه و میره اما در صورتی که عاشق تعلیم دهنده یا پدرش باشه . حتما با صدای پدر برمیگرده .
سارا جان من عقاب زیاد دیم اما عقاب سیاه رو نه دیدم و نه شنیدم . بزرگترین عقاب ، عقاب طلایی هست که طول بالهاش به دومتر میرسه .
دوست من یکی داشت که مثل پدر و فرزند بودن . اخر سر به زور برد تو طبیعت رهاش کرد .
love animals- کاربر خوب لاک پشتی
الناز جان یکی از تعلیمات اساسی اموزش شکاره . این پرندگان بعد از رهایی هم از همین اموزش ها استفاده و در طبیعت زندگی میکنن.
این پرندگان چون از جوجگی خوب تغذیه شده اند جسه ی به مراتب بزرگ تری نسبت به پرندگان طبیعت دارند و از اونها قوی تر هستند .
به هر حال من خودم مخالف نگهداری این پرندگان در محیط های بسته هستم و معمولا اگر ببینم تو پرنده فروشی ها باشن؟؟؟ سعی میکنم از اونجا درشون بیارم .
فقط توي شيراز كسي از بستگان دور رو مي شناسم كه عقاب و شاهين نگهداري مي كرد و هميشه عد ازينكه اونهارو مي گرفت شاهپراشونو مي چيد تا هميشه پيش بمونن.
من از اين كار و نگهداشتن پرنده هاي شكاري به اين شكل متنفر بودم.خيلي خوشحالم كه روشهاي ديگه اي هم براي نگهداري هست و من نمي دونستم.
من عقاب سياه رو فكر كنم خيلي بچه بودم توي پارك ملت ديدم فكر كنم يادم نيست شايدم باغ وحش ديگه اي بوده خيلي با ابهت و تمام پرهاشون سياه بود و توي توضيحات كنارشون نوشته شده بود بزرگترين عقاب ايران هستند.شايدم اشتباه مي كنم . به هر حال فكر كنم شما تو اين زمينه ديگه از من بيشتر اطلاعات دارين.
ممنون از فرق پيغو و قرقي.
نگهداري پرنده هاي شكاري كار خطر ناكي نيست؟
اينكه از نزديك كنارت باشند؟
مي تونند با نوك و پنجه هاي تيزشون به چشم آسيب بزنند؟اون آشنايي كه گفتم شاهپر پرنده هارو مي چيد حتي ناخن آنها رو هم مي چيد كه نتونند چنگ بزنند/اين خيلي ناراحت كننده بود برام
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
فکر کردی وقتی این دوتا پیغو رو خریدی و از اسارت در آوردی اون فروشنده سفارش دوتا دیگه رو میده و دوتا پرنده زیبای دیگه اسیر میشن.
من هم با خرید و فروش این حیوانات مخالفم
واقعا ما انسانها چقدر خودخواهیم
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
» طبقه بندی حیوانات - Animal Classification
» دنیای الکترونیک تا کجا؟
» وبلاگ دنیای عشق
» اخبار دنیای کامپیوتر