دنیای من (love animals)
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
دنیای من (love animals)
به دنیای من خوش اومدین . من قصد ندارم بگم خیلی حیون نگه میدارم پس خیلی عاشق حیواناتم . من تنها حیوانات بی سر پرست رو نگه میدارم و سعی میکنم فضای مناسبی براشون بسازم و نیاز هاشون رو بر طرف کنم . (هر کدوم که دوست داشتین رو میتونم بهتون واگذار کنم در صورتی که شرایط شما بهتر از شرایط فعلی باشه)
شاید بعضی از دوستان فکر کنن داشتند حیوانات زیاد خوبه و باعث جلب توجه دیگر دوستان میشه . اما من بهشون میگم که اگر شما یک حیوان داشته باشید و اون رو عاشقانه دوست داشته باشید خیلی بهتر و زیباتر هست تا نگهداری چند حیوان به صورت هایی که ممکنه دیده باشید .(تو مغازه ها یا پیش برخی دوستان)
خوب زیادی صحبت کردم ابتدا میبرمتون پیش اقا و خانوم بد شانس .
یه روز داشتم با ماشین تو یه خیابون شرق تهران با نامزدم میرفتم که یهو خانوم بد شانس رو دیدم که روی زمین نشسته و داره از یک چاله کثیف اب میخوره . پشتم ماشین بود خدا خدا کردم کسی نبینتش و یکو نپره بخوره به ماشین های دیگه ، خدا کمک کردو من هم از ماشین پیاده شدم رفتم و خدارو شکر با دوبار تلاش گرفتمش حیونی انقدر خسته و گرسنه بود که زیاد نای پرواز نداشت . تو همین حین یه اقایی یه ادرس پرسید و من هم بلد نبود تا نشستم تو ماشین و خلاس کردم افتادم تو جوب . به همین دلیل اسمش رو گذاشتم بد شانس . اقای بد شانس رو هم از کرج خریدم ، خیلی پرنده سر حالی بود اما وقتی اوردمش و خانوم بد شانس رو دید خیلی ناراحت شد نمیدونم شاید قبلا دوست دختر داشته یا اینکه خانوم بد شانس باز بد شانسی اورده و تو مرغ عشق ها زشته .... برای همین ازش زیاد خوشش نمی یاد.
|
love animals- کاربر خوب لاک پشتی
رد: دنیای من (love animals)
یعین اصلا با هم اخت نیستن ؟
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
|
برای دیدن تصاویر در ابعاد برزگتر روی آن کلیک کنید.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط love animals در 12/13/2009, 17:28 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
اتفاقاً ماده هه خیلی هم نازه نره تون یا سلیقه نداره، یا مشکل داره، یا خیلی پیر شده، یا جفت داشته ازش جدا شده، یا فعلاً ترسیده، یا از لحاظ اخلاقی با ماده کنار نمیاد
با تخم کتان و هفت دونه تقویت شون کنین شاید به هم علاقه مند شدن.
اگه نشد عوضش کنین تا بتونن یه عمر با هم زندگی کنن. :\m/:
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
تکرار لحظاتی از قسمت قبل .... این دوتا کوچولو رو اقا فرهاد زحمت کشیدن تو نایلکس اوردن که من راحت بیارمشون خونه . وسط کار با لیدا خانوم هم تماس گرفتم و ....قرار شد که برم خونه اکواریوم رو بشورم و تو یک روز دیگه برم هم اکواریومی که خواسته بودن رو بدم و هم لاکیشون رو بگیرم . اما بعد از چند دقیقه تماس گرفتن و گفتن که این بار بیاید لاکیرو ببرید یه روز دیگه اکواریوم رو بیارید منم قبول کردمو بعد از خدا حافظی با اقا فرهاد رفتم به سمت ازادی و خونه لیدا خانوم .... وقتی رسیدم هنوز نرسیده بودن منم گفتم تا وقت هست کولر ماشین رو تنظیم کنم وقتی سرم رو اوردم بالا دیدم وایسادن دمه ماشین . پیاده شدم . یهو لرز کردم و خیلی سردم شد ، اخه تو ماشین خیلی گرم بود و من یهو پیاده شدم . انقدر سردم بود که نمیتونستم وایسم و خیلی گرم با لیدا خانوم سلام و علیک کنم و فقط میخواستم بر گردم تو ماشین لایدا خانوم میخواستن راجبه لاکی توضیح بدن اما من خیلی بی قرار بودم و میخواستم از سرما فرار کنم. خلاصه زیاد ادم با محبتی به نظر نرسیدم و لیدا خانوم زیاد از واگذاریشون راضی نبودن .... اینم اقا لاکیه لیدا خانوم
اين مطلب آخرين بار توسط love animals در 12/13/2009, 17:18 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
زمان درستش میکنه تجربه من میگه عشق اونهایی که با دعوا شرو میکنن بیشتر از اونهایی هستش که با نگاه اول عاشق میشن.
خانوم و اقای میس رو از خانوم میس گرفتم که گرفتنشون داستانی داره برای خودش . خوب تقریبا 2 ماه پیش بود که قرار شد دوتا گربه رو از دست صاحب خونه ی خانوم میس نجات بدیم و بیان پیش من . ساعت 9 این طوریا بود که با برادرشون تشریف اوردن و من هم رفتم تا گربه هارو تحویل بگیرم . من فکر میکردم گربه ها دست هستند و میشه راحت بردشون داخل خونه . اما در لحظه ی اول که هردوشون صندلی ماشین رو صفت چسبیده بودن و ول نمی کردن . سن این گربه ها 7 ماه بود و ماشالله خیلی درشت بودن برای همین خیلی سخت بود به ویجه که دستی هم نبودن و این کار رو سختر میکرد. سیاهی رو با هر سختی بود فرستادیم تو و نوبد خانوم گدا رسید . خانوم گدا رو وقتی که داشتم میبردم داخل دستم رو چنگ زدو فرار کرد رفت بالای درخت و تا نوک درخت بالا رفت . تقریبا 2 ساعت بالای درخت بود تا اینکه من با آب تا وسطهای درخت و با حرکات جانگولری رفتم بالای درخت و اوردمش پائین . خانوم میس اون رو از من گرفت و برد ول کرد تو حیاط بعد از اون 3 شب ندیدمش تا اینکه یهو سرو کلش پیدا شد و تا الان که دیگه دستی شده . به این دلیل بهش میگم خانوم گدا چون همش میاد لب پنجره مثل این گدا ها میمونه . هی ناله میزنه هرچی هم بهش میدی باز ناله میزنه ، همش میگه بدید بخورم :
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
حتما جدا کنید...پوشالشم 2 بار الک کنید.
خیلی خیلی نازن من عاشقشون شدم جدا زیباترین همسترهایی هستن که دیدم. :*
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
توی این تراشه چوبا رو خوب نگاه کنید که میخ توشون نباشه.
چون پوشالها رو پر میکنن تو دهنشون اگه میخ باشه دهنشونو زخمی میکنه
من یکی از همسترامو به همین دلیل از دست دادم....نمیدونم اون میخه چطور از چشمم دور مونده بود و ندیده بودم آخه همیشه خوب نگاه میکردم ولی.....
حیوونی زخم دهنش انقد شدید بود که حتی یک روز هم مقاومت نکرد
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
خانوم گدا هم که شما یه بار بیاید ببینید حتما بهش کمک میکنید .....
بقیه خوبه اسماشون . البته من همشون رو به یک اندازه دوست دارم . چه پدر خوبی
عکسات رو دیدیم.خوش بحالت امکانشو داری به اینا پناه دادی
در ضمن خوب بلدی خاطره تعریف کنی ها.بیا همکار این لیکیتی من بشو
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
شما با لبخند گیرا و شور و شوق جونی و نوری که تو چهرتون هست ارتباط بر قرار میکنی اقا فرهاد...
واقعا هر کدام از این حیوانات سرنوشت جالب و خواندنی داشتند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
» طبقه بندی حیوانات - Animal Classification
» دنیای الکترونیک تا کجا؟
» وبلاگ دنیای عشق
» اخبار دنیای کامپیوتر