ورزش
صفحه 1 از 2 • 1, 2
رد: ورزش
امیدوارم دورباره فرصتش رو پیدا کنم! :[-o<:
شما چه طور ، اهل ورزشید؟
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
در دبستان در بدمینتون حرفه ای شدم.
در دوران راهنمایی در تیم بسکتبال و هندبال بودم و در دبیرستان حرفه ام شد شنا و والیبال.
به علت علاقه شدیدم به ورزش بر خلاف خانواده ی دکتر مهندسم ، وارد رشته ی تربیت بدنی شدم و هر روزم شد ورزش.به علت موفق بودن در تمام ورزش ها شدم همه فن حریف و هر جا در تیم ورزشی بازیکن کم داشتن ، من وارد تیم میشدم
سال دوم وارد تیم فوتسال شدم.
به علت آسیب دیدگی زانو و جراحی ، 9 ماه ورزش نکردم :>#(: بعد از ورود به دوره ی کارشناسی ارشد ،چون در این مقطع ورزش نداریم ، در باشگاه شهرداری منطقه 2 مشغول به تمرینات بدمینتون هستم.
خلاصه در طول زندگیم طرفدار ورزش ، سلامتی و شادی بودم و هر جا را گیر بیاوریم با دوستان و خانواده ، شروع میکنیم به ورزش کردن و هیجان و...
:cheers:
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
amirreza- کاربر خوب لاک پشتی
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
setareh- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
منم ورزش کردن رو دوست دارم ولی به علت مشکل قلبی نمیتونم همیشه هم چه توی مدرسه و چه تو دانشگاه از تربیت بدنی معاف بودم.
امیدوارم دوستان در هر رشته ورزشی که دوست دارند به بالاترین درجه برسند و موفق باشند. :m/:
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
منتها از وقتی رباط صلیبی شصتم پاره شد نمیتونم تاس بریزم..
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
نگران نباش میدونی چقدر به نفعت است که عمل کنی! انقدر جراحی ها راحت شده که نمیفهمی چی شد! منم 3 سال پیش یک عمل سنگین روی زانوم داشتم. از دکتر و دوا و عمل و .... هم خیلی میترسیدم و میترسم بر اثر آسیب دیدگی در ورزش رباط acl (صلیبی قدامی) 100 درصد پارگی داد. زانو از دردناکترین عمل هاست. اما گذشت و اصلا یادم رفت :cheers:
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 2/23/2010, 08:53 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» ورزش های هوازی
» ورزش برای سلامتی
» اگر در تابستان ورزش می کنید
» ورزش قهرمانی بانوان ایران