تشکر از خانم رونیا برای طراحی کارت فروم
صفحه 1 از 2 • 1, 2
تشکر از خانم رونیا برای طراحی کارت فروم
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: تشکر از خانم رونیا برای طراحی کارت فروم
Saeid- کاربر خوب لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 11/29/2009, 16:28 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
حالا هم پیشنهاد می دم هر کس که مایل هست علی الخصوص خود شما، کار جدید و باب سلیقه ی عموم طراحی و چاپ کنه. نیاز به نامه و مهر و امضای وکیل و وصی و ریاست بعضی وزارات و .. هیچ سازمان دیگری هم نداره! هر چقدر کارت بیشتری با تنوع گسترده تر چاپ بشه بهتر هم هست.
در مورد کارت هم من تشکر کردم و به شما گفتم در صورتی که نظر من رو دوست دارید بدونید قبل از اقدام تهایی برای چاپ خبر دهید ، منتها شما بسیار به من لطف دارید و تازه بعد از چاپ هم من جزو آخرین نفراتی بودم که تازه بعد چاپ فهمیدم! هرچند من اصلا نگفتم بد شده! شما نمی دونم چرا چنین تصوری کردید! شاید چون شما خیلی به من لطف دارید در مورد هر حرف من این طور فکر می کنید! با تشکر ، پرهام.
Paris- دوست گفتگوی لاک پشتی
من که طرح کارت رو پسندیدم.
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
منم یکی شو میخوام
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
سپاس رونیا جان
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
خسته نباشی دوست خوبم.
آقا پرهام به نظر من مشکل اینه که هر کسی موقع خوندن یه متن میتونه اون رو با یه لحن بخونه.من هم وقتی پیام شمارو خوندم برداشت رونیا رو داشتم ولی با توضیحات بعدی دیدم کهشاید من اشتباه برداشت کردم
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
اتفاقا من روزی آخری که در کلینیک بودم همچین کاری به ذهنم رسید. بودن این کارتها پیش دکتر معماریان هم خیلی مفید فایده خواهد بود هم برای لاک پشتها و هم برای لاک پشت دوستان.
البته اگر سوء تفاهم نشه که حرف من ناقض زحمت خانم رونیا نیست؛ من یک پیشنهاد دارم. (این را برای این گفتم که نمی دانم چرا چند وقتی است همه از حرفهای همدیگر بهشان برمی خورد، متاسفانه خودم هم با این قضیه مواجه شدم، یکی از دوستان جمله ساده من را طعنه و توهین تلقی کرده بود که خداروشکر برطرف شد، این سومین باریست که من با این قضیه در فروم مواجه شدم، لطفا مثل اوایل فروم همه دید مثبت به هم داشته باشند)
اما پیشنهادم اینکه در چاپهای بعدی معرفی بیشتری از فروم بشه چرا که اخیرا این فروم علیرغم تمرکز اصلیش روی لاک پشتها، تقریبا در خصوص همه حیوانات می توان مطلب پیدا کرد بخصوص دکتر معماریان هم همواره نظرات تخصصی می دهند و به حیوان دوستان کمک می کنند.
باز هم از این ایده و کسانی که کمک کردند تا به اجرا برسه تشکر می کنم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
جدا که کارت زیبایی طراحی کردین و به چاپ رسوندین
عکس کارت ، تاثیر گذار و قشنگه
خانوم سمیرای عزیز ، دید مثبت نگاه کردن کاملا درست و تاثیر گذاره
اما اینکه چندین کاربر نظرات یک فرد رو عجیب و غیر معمول می بینن ، یکم جای سوال داره ( منظورم ماجرای شما نیست سمیرا جان )
آقای بیهقی گرامی
من هم درست متوجه نمی شم که چرا به تازگی ، نظراتی رو که شما خودتون ، درست می دونید ! با لحنی خاص که معمولا دستوری و یا گله آمیز برداشت می شه ، در پیام های خصوصی تون استفاده می کنید !
و زمانی هم که به صورت آزاد مطرحش می کنیم ، پاسختون اینه که ما بد برداشت کردیم و پیام های شما کاملا دوستانه بوده !
آیا امکان داره هم زمان چندین کاربر ، پیام های دوستانه ی شما رو نوع دیگری برداشت کنند ؟
( که البته از نظر من این جور مسائل باید در همان پیام های خصوصی مورد بحث و بررسی قرار بگیره و ارتباطی هم به هدف کلی سایت پیدا نمی کنه ، چون برخورد های شخصی افراد در این قضیه مطرحه )
از من گله مند نشین ، چون در بعضی مواقع از بعضی از دوستان ( همانطور که خود جناب بیهقی هم اشاره کردن ) برخورد هایی که انتظار نمی ره ، دیده می شه .
و جای سوال داره که در این فروم که حد اقل 2 بار در قرار های عمومی همدیگر رو ملاقات کردیم ، و همه دوست یکدیگر محذوب می شیم ، اگر که در مورد بعضی مسائل دچار سوء تفاهم و یا گله مندی می شیم ، مستقیم عنوان نمی کنیم و شاید بیشتر از طعنه و کنایه استفاده می کنیم ؟؟ ! ( البته منظورم من نوعی ست )
سپاس :
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
اگر خواستین پوستر طراحی بشه، مسابقه بزاریم، لازم نیست جایزه ای داشته باشه، همینکه پوستر طرف پخش می شه توی آکواریومی خودش کافیه؟
مسابقه باعث بروز خلاقیتها می شه، من خودم هم کمی فتوشاپ بلدم البته نه حرفه ای دوست دارم به قول معروف یک دست پنجه ای نرم کنم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
من بسیار واضح و رک صحبت می کردم و می کنم و اصلا به دنبال جنجال یا دشمنی با هیچ کسی نیستم! همیشه هم همین طور بودم و فکر می کنم همه این رو می دونن ، ولی آیا جنجال از اینجا شروع نمی شه که در تاپیک تشکر از خانم رونیا ، بحث موضوعات قبلی و شکایت ها مطرح بشه! من تصور می کنم از حرف من برداشت اشتباه شده! و ترجیح می دم که این برداشت ها از هر کجا شروع شده ، تموم بشه و ادامه پیدا نکنه! این حرف ها در حد و شعن یه فرم فرهنگی نیست!
من باز هم از خانم رونیا به خاطر زحمتی که کشیده اند تشکر می کنم! و فکر می کنم با توضیحات بعدی من ایشون تا حدودی برداشت درستی در مودر منظور من پیدا کردند!
و از شما هم تعجب می کنم که آیا شما در مورد توله سگ ها فکر می کنید من شما رو سرزنش کردم ، من بسیتر محترمانه نظر دادم! فکر می کنید من قصدی جز هوشبختی اون ها داشتم! این فروم برای کمک به حیوانات ساخته شده و بر این اساس توسط مهندس فروهش فر و من بنیاد نهاده شده و من به هیچ وجه در این زمینه کم نمی گزارم و تا جایی که در توانم هست ، سعی می کنم ، حالا دیگه این که من نظری رو گفتم و شما سرزنش تلقی کردید ، جالبه! من هم نظر شما بودم در خوشبخت کردن توله ها و فقط نظر دادم ! دیگه شما خودتون هر جور دوست دارید در مورد حرف های من فکر کنید!
خاتم دردونه عزیز ، شما که خودتون در قرارها بودید ، من رو دیدید! این چه حرفیه و مخصوصا مطرح کردنش در جمع ، هم در تاپیک توله سگ ها و در در اینجا اصلا کار درستی نیست! لطفا این بحث رو در این تاپیک مطرح نکنید در تاپیک مربوطه می توانید نظرتون رو بنویسید! من طرفدار صلح در فرم و مطمئن باشید که اگه بخواهم چیزی رو به کسی گوشزد کنم ، فقط با پیام خصوصی این کار رو می کنم و در جلوی همه و با طعنه ابن کار رو نمی کنم! حالا شما هر طور دوست دارید در مورد حرف های من قضاوت کنید!
امیدورام که از من در دل رونیا خانم و دردونه عزیز دیگه کدورتی نمونه و من هم سعی می کنم بسیار واضح تر و روشن تر از قبل مسائل رو مطرح کنم ، تا مبادا باعث برداشت 2 گانه نشه!
Saeid- کاربر خوب لاک پشتی
جناب MohamadFar پوستر ایده ی خیلی خوبیه و من موافقم.
وقتی توی آکواریومی های پر رفت و آمد و جاهایی مشابه قرار داده بشه و در دید عموم قرار بگیره در معرفی و شناخت فروم خیلی موثر خواهد بود.
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» طراحی لوگو برای فروم گفتگوی لاک پشتی
» قرار چت فروم برای بحث و نظرخواهی از دوستان در مورد فروم
» نظر شما در مورد طراحی جدید فروم
» انتخاب نام برای گروه طراحی