نظر شما در مورد طراحی جدید فروم
صفحه 1 از 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
نظر شما در مورد طراحی جدید فروم
با تشکر
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: نظر شما در مورد طراحی جدید فروم
اولا از تلاش شما و مهندس پرهام برای پربارکردن محتوا و بهتر کردن ظاهر فروم تشکر می کنم.
منتها من برخی اوقات که پنجره کاملا بزرگ هست یا مینی مایز می کنم، اسامی اعضای فروم که قاعدتا در سمت راست باید نمایش داده شود، پنهان می شوند و از سر متن نمایش داده می شود و حتی scroll bar پایین هم کاملا به سمت راست چسبیده است.
یا مثلا یک بار همین امروز پنجره را باز کردم اسامی افراد معلوم بود ولی آواتار و اسم و مشخصات فرد آخر رفته بود سمت چپ و با نوشته های سمت چپ روی هم افتاده بودند و تداخل پیدا کرده بود.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
اما من به شخصه فروم قبلی رو یه جورایی بیشتر ترجیح می دادم. نمی دونم شاید چون رنگ قالبش سبز بود و بیشتر آدم رو به یاد طبیعت و حیوانات می انداخت این مدلی انگار بی روحه؛اگه از فضای جنگل الهام بگیرید فکر کنم چیز قشنگی از آب دربیاد.
و این آرمتون هم به نظرم قشنگ نیست یعنی می تونست خیلی قشنگ تر باشه.

yukabed- کاربر متوسط لاک پشتی
Paris- دوست گفتگوی لاک پشتی
گل كاشتين
paradis- کاربر تازه وارد لاک پشتی
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
یه مشکل خیلی مهم اینه که هیچ پنجره جدیدی رو نمیشه رو پنجره قدیم باز کرد.
یعنی اگه رو ی یه موضوع دیگه راست کلیلک کنیم و گزینه " open new window"
را انتخاب میکنیم ، پنجره باز شده کامل بهم ریخته است و متنها بصورت نصفه دیده میشود
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
از زحماتتون سپاسگزاری میکنم.
خسته نباشید.

ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
خانم سمیر فکر می کنم مشکلی شما داشتید ناشی از لود نشدن کامل صفحه مورد نظر در مرورگرتان بوده است. ترجیحا از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید.
یوکابد عزیز، قطعا طراحی قبلی نیز نکات مثبتی داشته است و این طراحی نیز نکات مثبتی دارد. باید دید نکات مثبت کدام یک بیشتر بوده است و کدام امکانات بیشتر را در اختیار اعضا قرار می دهد. در مورد لوگو فروم اگر طراحی و یا نظر دارید حتما برای من ارسال کنید تا در طراحی این لوگو یا لوگوی جدید منظور کنم.
خانم پریسا، منظور شما از بهم ریختن تنظیمات چیست؟
خانم مه لقا، فکر می کنم با عریض تر کردن صفحه مشکل شکلکها حل شده است. چون مانتیور من واید است، این مشکل را ندیدم. این ریدایردکت اتوماتیک همیشه بوده و در طراحی قبلی نیز به صورت اتوماتیک بوده است.
فرهاد جان ، فکر می کنم مشکل شما از مرورگر است. ترجیحا به جای اینترنت اکسپلورر از فایرفاکس استفاده کنید تا هم با سرعت و امنیت بیشتر وب گردی کنید و هم از این مشکلات نداشته باشید. (کار با فایرفاکس را به لاکی های عزیز هم آموزش دهید)
ممنون از نظر شما ایران_دوست ( لطفا در مشخصات فردی نام خودتان را بنویسید تا شما را با نام خودتان صدا کنیم)
نظر شما بعنوان کارشناس کامپیوتر متین هست. ولی چطور قبلا این مشکل وجود نداشت؟ به نظر من این یک باگه. من با فایرفاکس موافقم که البته من چندین نوع جستجوگر اینترنت مختلف روی لپتاپم نصب کردم که برای موارد مختلف ازشون استفاده می کنم.
ولی اینکه مطالب سمت راست را نشان نمی ده و یک کم که با نوار پایین به قول معروف بازی کنی بالاخره نمایش می دهد، یعنی اینکه ایراد از طراحی است. شما وقتی یک نرم افزار می نویسید می توانید برای شرایط خارج از عرف تعیین کنید؟ خوب اینم مثل همون قضیه است دیگه؟ اینکه اسامی تمامی افراد نشان داده می شود و بعد مال یک نفر سمت چپ هست؟ یعنی یک مشکل نرم افزاری نه سخت افزاری.
در مورد بالای فروم من پیشنهاد می کنم عجالتا یکی از عکسهای لاک پشتی که خوشگل هستند را آنجا قرار بدهید.
البته این مساله قبل از تغییر طراحی فروم هم وجود داشت و تقریبا یک ماهی هست که بوجود آمده و آن هم اینست که وقتی شما متن خودتان را ویرایش می کنید و بعد صفحه باز می شود متن قبلی را مشاهده می کنید. حتی با خارج و وارد شدن هم اصلاح نمی شود. باید کامل پنجره را ببندید بعد باز کنید و وارد فروم شوید تا متن اصلاح شده خود را ببینید.
در مورد تنطيمات ديروز كه من وارد سايت شدم همه چي واسم قاطي شده بود اما الان درست شده
Paris- دوست گفتگوی لاک پشتی
یه مشکلی که داره پیام های خصوصی هستن که برای عموم به نمایش در میان.
Assiyeh- کاربر خوب لاک پشتی
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
البته نظر کاملاً شخصی هست! جسارت نباشه!
arya_elf- کاربر متوسط لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
در مورد طراحی فروم و لوگو و بنر آن خیلی از دوستان نظر دادند ولی هیچ یک تا به حال طرح را برای من ارسال نکردند که امیدوارم اگر طراحی دارند برای من ارسال کنند.
باز هم دوست دارم نظر سایر دوستان را بدانم تا به یک جمع بندی برسم.
دستتون درد نکنه اقای فروهش فر

شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
خیلی حرفه ای تره بنظر من
http://help.forumotion.com/other-problems-f46/problem-horizontal-scrolling-in-phpbb3-t59281.htm
صفحه 1 از 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» طراحی لوگو برای فروم گفتگوی لاک پشتی
» طراحی های جدید ماشین آئودیو
» تشکر از خانم رونیا برای طراحی کارت فروم
» ایده هایی جدید برای طراحی داخلی (نیلوفر)