واگذاری توله های سگ (دوردونه)
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
رد: واگذاری توله های سگ (دوردونه)
جناب مهندس پرهام بیهقی عزیز
اگر شما اون روز در دانشکده توله ها رو نشونم نمی دادید ، در هر صورت من برای بردنشون اومده بودم و دکتر نشونم می دادنشون
من منظور شما رو متوجه شده بودم
پوزش می خوام به خاطر این حرفم : اما من نیازی نمیبینم که در مورد تصمیم به شما و یا سایر دوستان توضیح بدم
چون حتی به صورت موقت هم که بود ، من سرپرستشون بودم و تصمیم نهایی با خودم بود
البته قدر راهنمایی های شما و سایر دوستان رو چه در پیام های خصوصیشون و چه در این بخش می دونم
با احترام : من نیازی به تشکر هیچ کس ندارم و در اصل به خاطر دل خودم سرپرستیشون رو قبول کرده بودم و تشکر شما دوستان هم با این حال که محترمه اما لازم نیست
آقای مهندس بیهقی ، همانطور که یک بار گفتم ، خودم تصمیم به بردن هر سه توله داشتم و صحبت های شما اون روز در دانشکده تاثیری بر تصمیم من نداشته
درسته ، شاید ناراحت بودن و عصبی بودنم در این اواخر و اینکه لحن صحبت افراد در نوشتارشون مشخص نمی شه ، همه باعث شدن که من پیام شمارو دستوری و سرزنش آمیز ببینم
اگر که باعث ناراحتیتون شدم ، من عذر خواهی می کنم
شما هم همیشه موفق باشین
سپاس از شما
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
در این فروم ، همه با هم دوست هستیم و دوستی از با ارزش ترینهاست. اینو بدونین که هدف نهایی همه ما کمک به حیوانات است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
apb : ولی اگه من هم می خواستم مثل شما باشم که موقعی که وقت ندارم با خسته هستم ، پیام همه رو سرزنش تلقی کنم و حرف های جالبی رو بزنم که نمی شه!
من چنین حرفی رو نزدم
من متوجه نمی شم ، چرا زمانی که لحن صحبت هامون مشخص نیست و مرتبا در مورد مفهوم نوشتار یکدیگر دچار اشکال می شیم ، این بحث رو ادامه می دیم ؟!
آقای مهندس بیهقی ، من که نگفتم تنها نظر شما رو بد متوجه شدم
از ابتدا هم زیاد منظورم پیام شما نبود
شما خودتون آمدین و پرسیدین که منظور من پیام شما هم بوده یا خیر !
اگر که پیامتون هیچ مشکلی نداشته ، من که اسم نبرده بودم ، پس چرا خودتون به پیامتون شک کردین و پرسیدین : که منظورم شما بودین یا خیر ؟!
برای من هم برخورد بعضی از دوستان در طی مدت واگذاری این سه توله بعید بود و متعجب شدم
من که نگفتم هدف این فروم چیز دیگریه
من از اهداف این فروم تا جایی که آشنایی پیدا کردم ، باخبر هستم و شاید هدف خودم هم تا جایی که توان داشته باشم ، کمک به حیوانات باشه
من که عذر خواهی کرده بودم
حالا باز ادامه این بحث ، چه معنی داره نمی دونم ؟
اگر که باز هم پاسخی دارین ، لطفا در پیام خصوصی بنویسید و این بحث رو در همین جا به پایان برسونیم
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
» واگذاری توله ژمن شپرد (نه چندان خالص)
» واگذاری رایگان دو توله ژرمن شپرد (واگذار شده)
» سگی پس از مرگ تولهاش، خودكشی كرد!
» قبول سرپرستی توله سگ