واگذاری توله های سگ (دوردونه)
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: واگذاری توله های سگ (دوردونه)
bita.b.m- کاربر تازه وارد لاک پشتی
امیر حسین اخلاقی
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
و اينكه الان كم آوردي و براي اينكه اون توله ها جاي بهتري باشند داري اينو عنوان مي كني خودش كلي بزرگواريه.
تمام بچه هاي فروم چه واگذارشون كني چه نه قدر دان زحمات شما هستند.
خسته نباشي گلم
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
باز هم تشکر دوستان از بابت دلگرمی هاتون
من که فقط چهار روز از این سه توله نگه داری کردم تا حالا و این آقای دکتر معماریان بودن که نجاتشون دادن
هر فرد دیگه ای هم که دلسوز بود و جای و وقت نگه داری از این توله هارو داشت ، همین کار رو انجام می داد
پس من نکاتی رو درباره نگه داریشون که آقای دکتر تاکید به انجامشون داشتن رو بازگو می کنم
برای این توله ها تا سن 45 روزگی ، فقط و فقط باید از شیر خشک بدون گلوکز استفاده کرد
با اندازه 4گرم در بیست سی سی آّب ولرم
این اندازه برای نشان دادن تایین غلظت شیره ، و باید به اندازه شیشه شیر و هر چقدر که خود حیوان خورد ، شیر خورانده بشن
بعد شیر دهی ، برای انجام راحت عمل دفع حیوان ، با حوله ای که بر روی بخاری و یا شوفاژ گرم شده ، باید تا زمانی که به اصطلاح باد گلو انجام بده ، دو سمت شکم رواز بالابه سمت پایین ماساژ داد
جعبه ، کارتون و یا هر فضایی که برای توله ها در نظر گرفتین ، باید حد اقل 2،3 متر باشه ، چون این سه توله هر کدوم برای انجام دستشوییشون ، راه می رن و یا می خزن چند دور در فضای تعیین شده تا بتونن عمل دفعشون رو انجام بدن
در دو زمان توله ها از خواب بیدار می شن ، حرکت می کنن و جیغ می کشن :
اول زمانی که شیر می خوان
دوم زمانی که دستشویی دارن و باید در فضای تعیین شده قرار بگیرن تا راه برن و انجام بدن
امکان داره در بعضی مواقع هم دل درد و ناراحتیشون باعث جیغ بشه
محل خواب و کلا نگه داری توله ها ، حتما باید در کنار بخاری و یا شوفاژ و جای گرمی باشه
من در این چهار روز درست نصف یک قوطی شیر خشک 6000 هزار تومانی رو براشون مصرف کردم
و اصلا هم امکان نداره که قصد کنید در کنار ، شیر خشک ، از شیر معمولی و یا هرچی براشون استفاده کنید ، چون باعث ایجاد اسهال شدیدشون می شه و مریضیشون
پس دوستانی که قصد قبول سرپرستی دارن ، باید موارد ذکر شده رو کاملا قبول کنن و اجرا کنن
من امروز هم که با دکتر تماس گرفتم
تاکید داشتن که کسی که توله هارو می خواد ، اصلا نباید این فکر رو داشته باشه که با راه کارهای خودش این توله هارو بزرگ کنه ، چون بهشون صدمه می زنه
قرار نبود که بهشون وابسته بشیم
من و پاپی و پدر ، هر سه دل بسته این سه توله شدیم و جدایی ازشون برامون سخت شده
با خانوم رونیا که اون روز در دانشکده دامپزشکی آشنا شدم و اگر که مطمئن باشن و شرایط رو قبول کنن
من بهشون توله ماده ، قهوه ای رنگ رو پیشنهاد می کنم
هر سه توله مثل هم هستن و هیچ فرقی با همدیگه ندارن
فقط توله نر ، یکم ضعیف تر و حساس تر از دختراست
دلم می خواست کسی که می خوادشون ، دو توله برادر و خواهر رو یک نفر با هم بگیره
و توله قهوه ای هم یکنفر دیگه
چون توله قهوه ای با اون دو توله دیگه یکم ناسازگاره و من هم می شه گفت که تا حدی جدا از هم نگهشون می دارم
در مورد خانوم رونیا که ساکن کرج هستن ، اشکالی نداره
اما کسی که اون دو توله دیگرو می خواد ، حتما باید ساکن تهران باشه و موقعیت به شکلی باشه که برای من سر زدن به توله ها آسون باشه
و اگر هم که توله هارو گرفتین و بعد مدتی مثل من ، فهمیدین که نگه داریشون براتون سخته ، توله هارو به خودم بر می گردونید
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
ضمنا فکر کنم راجع به شیرخشک منظور شما شیرخشک بدون لاکتوز بوده. نه شیرخشک بدون گلوکز. (البته من راجع به سگها مطمئن نیستم ولی برای گربه بدون لاکتوز تجویز میشه)
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
بله خانوم مه لقای عزیز
خرج سه توله بالا می شه و من راضی هستم که هر فرد یک توله نگه داره
شیر خشک ایزومیل بدون لاکتوز 6000هزار تومان ( دیشب خسته بودم ، لاکتوز رو نوشتم : گلوکز )
اگر که برام امکان داشت ، خودم از این شیر خشک تهیه می کنم و به هر نفر یک قوطی می دم
( اما هنوز قول نمی دم )
تاکید می کنم هر سه توله به کوچکترین سرمایی حساس هستن و خیلی زود سرما می خورن
تشکر از توجه همه دوستان و همکاری و کمکشون
( اگر که باز هم در نوشته هام اشکالاتی دیدین ، هم ببخشید و هم اینکه خوشحال می شم تصحیحش کنید برام )
سپاس
رونیا جونم درسته که داشتن تجربه خیلی مهمه اما اگه یکی علاقه داشته باشه میتونه حداقل از یکی از اونا مراقبت کنه. یه جورایی از آقای امیر حسین خوشم اومد چون حداقل بیخودی ادعا نکردن و راستشو گفتن. اگه احیانا دردونه جون خواستن یکیشو به امیر حسین بدن منم میتونم به امیرحسین کمک کنم چون منم پپسی رو با اون شرایط نگهداری کردم.
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
یک موضوعی برای من سوال شده
اینکه اون روز در دانشکده دام پزشکی ، زمانی که من گفتم هر سه توله سگ رو به همراه می برم
هیچ کدوم از شما دوستانی که در اونجا حضور داشتین حرفی نزدین و شکایتی نکردین ؟!
اما حالا در پیام های خصوصی مختلف ، مرتبا باید بشنوم که خانوم رونیای عزیز و یا افراد دیگه در اون روز فقط به قصد بردن یکی از سه توله آمده بودن و من نگذاشتم
خود شما دوستان و آقای پرهام شاهد بودن که دکتر معماریان گفتن هر سه توله رو من ببرم و خانوم رونیا هم خودشون گفتن یکی از توله هارو می خوان ، من هم حرفی نزده بودم که ، خوب هر کسی که می خواست می گرفتشون ، مگه من اسراری کردم و یا مانع شدم ؟
هیچ کدوم از شما دوستان در اون روز همراه من نبودین که ببینین از سر همین سه توله چه اتفاقاتی برای من در خانه افتاد و ... ( گفتنش هم درست نیست )
من خودم پاپی رو دارم و جای نگه داری از سگ دیگه ای ندارم
عذر خواهی می کنم از بابت این حرفم
اما با این برخورد های شما در پیام های خصوصیتون احساس کردم که به نحوی گناه کار و مقصرم
پس دیگه برام سرنوشت این توله ها مهم نیست
و هر کس که بخوادشون راحت واگذار می کنم
سپاس
این حرفا رو نزن. من نمی دونم چه پیامهایی برات اومده یا از طرف چه کسانی. من خودم یک کم وسواسی هستم تا اونجائیکه حتی توله ها دست و پا می زدن و موهاشون تو هوا پخش شد تا رفتم خونه تمام لباسهام را گذاشتم واسه شستن.
اما در مورد توله ها من خودم خیلی خوشحال شدم که شما قبول کردی شما به حیوانات علی الخصوص سگ خیلی علاقه داری و من احساس کردم بهترین فردی که می تونست بهشون برسه شما هستی.
احتمالا بقیه بچه های اونجام همین حس را داشتند که تا شما قبول کردید دیگه خواستشون را مطرح نکردند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
دردونه عزیزم چه کسی مرتباً به شما پیام می ده که من اومده بودم توله ها رو ببرم؟؟!!اما حالا در پیام های خصوصی مختلف ، مرتبا باید بشنوم که خانوم رونیای عزیز و یا افراد دیگه در اون روز فقط به قصد بردن یکی از سه توله آمده بودن و من نگذاشتم
فکر کنم باید رسماً اعلام کنم که من روز چهار شنبه ی گذشته فقط برای خداحافظی از آقای دکتر به کلینیک اومدم!
دردونه اونجا بود و من شاهد بودم که مشکلی برای بردن توله ها توسط شخص دیگری نداشت، هر کس می خواست می تونست اونها رو با خودش ببره و دردونه در حق توله ها لطف کرد که سختی نگهداریشون رو به جون خرید.
من خواستم تا جایی که ممکنه به یکی از اونها کمک کنم و یکیشون رو ببرم اما خیالم از این بابت راحت شد چون میدونم توله ها پیش بهترین شخص خواهند بود.
نگهداری از یک توله به اندازه ی کافی سخته چه برسه به سه توله که ..
قرار شد من یکی از اونها رو از دردونه بگیرم اما چون ممکنه تا هفته ی آینده طول بکشه که من بتونم دوست خوبم رو ملاقات کنم، پس صحبت کردیم و قرار بر این شد که هر کس زودتر از من در این رابطه اقدام کرد و شرایط مناسبی هم داشت از توله ها نگه داری کنه.
به نظرم کوچکترین خرده گیری در این رابطه به خانم دردونه چه در پیام خصوصی چه هر کجای دیگه، اجحاف در حقش هست. واقعاً اگر دردونه این کار رو نمی کرد و به فرض من هم نهایتاً یکی از توله ها رو می بردم بقیه تکلیفشون چی بود؟
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
همه ما میدونیم که شما به سگها علاقه داری و این کار رو به خاطر علاقه خودت کردی.رونیا برای کمک به دکتر میخواست سگهارو قبول کنه ولی وقتی دید شما داری میبریشون خیالش راحت شد که سگها پیش شما جاشون خوبه
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
تشکر از شما دوستان که پشتم رو خالی نمی کنید و با حرف های دلگرم کننده تون باعث امیدواری می شین
ممنون از شما خانوم رونیا
سمیرای عزیز و خانوم مهسا و فریده جان
تنها به خاطر علاقه خودم به سگ ها نبوده و نیست که این سه توله رو قبول کردم
تمام احساساتم رو به سگ ها مدیون اولین و عزیز ترین و تنها ترین عشقم ، رنبی عزیزم هستم
تنها فکر و یاد و خاطره رنبی
که یک سگ گله ست
و اینکه در طول یک سال چه مشکلاتی رو من و رنبی فقط به این خاطر که بی نژاد و سگ گله ست تحمل کردیم
باعث می شن که سرنوشت تمام سگ ها برام اهمیت داشته باشه و اگر هم که برام امکان داشت بهشون کمک کنم
چون اعتقادم اینه که
اگر من به سایر سگ ها کمک کنم
افرادی هم هستن که به تنها رنبی من محبت کنن و جای رنبی راحت و امن باشه
و این کار رو وظیفه خودم می دونم
و اصلا انتظار تشکر از هیچ کدوم از دوستان رو ندارم
ممنون که من رو لایق می دونید
من فردا صبح به احتمال 95% توله ها رو برای چکاب دوباره توسط دامپزشک به دانشکده می برم ، چون احساس می کنم که سرما خوردگی اولیه توله ها اذیتشون می کنه
یکی از دوستان در فروم حمایت از حیوانات که از ابتدا در جریان کامل ماجرای این سه توله و مادرشون بودن ، گفتن که احتمالا فردا با فردی که موقعیت و دلسوزی لازمه رو داره تماس می گیرن
تا مشخص بشه که اون فرد هر سه توله رو قبول می کنن یا خیر
این خبر رو هم گفتم تا همه دوستان در جریان باشین
سپاس
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 11/24/2009, 12:34 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
آقای پرهام تنها پیام شما نبوده و یکی دو پیام دیگر هم از سایر دوستان بوده
اشکال نداره ، دیگه بهتره این ماجرا رو ادامه ندیم
درست 20 دقیقه پیش ، دوستمون ، آقای امیر حسین ، از طرف خانوم کیانا و سایت حمایت از حیوانات تشریف آوردن و هر سه توله رو با خودشون بردن و گفتن که قصد دارن برای همیشه ازشون نگه داری کنن
با این حال من بهشون گفتم که توله ها امانت دکتر معماریان هستن و بهتره که برای سرپرستی همیشگی با خود آقای دکتر صحبت کنن دوباره
توضیحات لازه مرو به ایشون گفتم
امروز هم که توله نر رو به دانشکده دام پزشکی بردم ، بعد از ویزیت دکتر گفتن که مشکلی ندارن و سالم هستن و من زیادی حساسیت به خرج دادم و نگران شدم
دلم براشون تنگ می شه
به آقای امیر حسین گفتم که هفته بعد برای سر زدن به توله ها برم
دوستان چون من مجبورم که تنها برم ، اگر هر کدام از شما که وقت دارین و می تونین اون روز من رو همراهی کنید ، ممنون می شم !
خلاصه که امیدوارم هر جا که این سه توله می رن و صاحبشون هر فردی که هست
قدرشونو بدونه و توله ها همیشه در شادی و سلامتی زندگی کنن
تشکر از اینکه در این مدت واگذاری با پست هاتون حمایتم کردین
سپاس
خوب خداروشكر كه اين توله ها هم به سر و سامان رسيدن كاش به آقاي امير حسين مي گفتين اگه امكان داره ازشون عكس بزارن چون خيلي ها دلشون براشون تنگ ميشه كاش مي شد
در دونه جان شما هم اين مدت در فشا رو ناراحتي بودين بچه ها هم اگه حرفي زدند مطمئنا بي منظور بوده به دل نگير و خدارو شكر كه به خير خوشي انجام شد
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
جا داره باز هم از شما تشکر کنم هم به خاطر این که اون روز حرف من رو قبول کردید و نگهداری از اون توله ها رو قبول کردید و جونشون رو نجات دادید ، و تشکر ویژه از این که پیان من رو که بسیار دوستانه و محترمانه بود جزو پبام های نمی دونم ... تلقی کردید و این طور در مورد پیام من صحبت کردید! باز نظر و قضاوت با خودتونه که چه پیام من رو می خواهید چه طور تصور کنید! موفق باشید!
گاهی آدم یه صحبت هایی از طرف بعضی ها به گوشش می رسه که از تعجب ...!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
از شروع جریان واگذاری توله ها یا این سایت آشنا شدم ، سایت بسیار خوب و بچه های پر محبتی که همه برای راحتی حیوانات تلاش می کنند.
دردونه عزیز با همه مشکلاتش توله ها را تحویل گرفتن و ممنون از ایشون که در شرایط بحرانی برای اینها مادری کردند و امروز هم با هماهنگی با خانم کیانا 3 توله به امیر حسین عزیز واگذار شد و من مطمئنم که ایشان با علاقه و امکانی که دارند توله ها را بزرگ می کنند و بعد از ان هم باز با هماهنگی خانم کیانا و امیر حسین عزیز و همه دوستداران حیوانات بی سرپرست نخواهند ماند . خدا را شکر که فعلا سرپناهی دارند و از اینکه هر 3 با هم هستند برای توله ها خوبه و تنها نیستند.
جریان واگذاری توله را در سایت مدافعین حیوانات بخوانید.
دردونه عزیز و امیر حسین به خاطر قلب پر مهر و بزرگشون قابل ستایش اند
فرشته
------------------------------------------
تا زمانی که انسان یک نابود کنندۀ ظالم برای موجودات پایینتر است، هرگز سلامت و صلح را تجربه نخواهد کرد چون تا زمانی که انسانها حیوانات را میکشند، همدیگر را خواهند کشت.
http://www.irspca.com/forum/showthread.php?tid=288&pid=911#pid911
Fereshteh_N- حامی حیوانات لاک پشتی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
» واگذاری توله ژمن شپرد (نه چندان خالص)
» واگذاری رایگان دو توله ژرمن شپرد (واگذار شده)
» سگی پس از مرگ تولهاش، خودكشی كرد!
» قبول سرپرستی توله سگ