قبول سرپرستی توله سگ
قبول سرپرستی توله سگ
sahar_f- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: قبول سرپرستی توله سگ
شما با دکتر معماریان یه تماس داشته باش بپرس برای واگذاری دارن یا نه؟؟؟؟
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
توله سگ بزرگ جثه موجود است.
09124094850
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
مرسی
sahar_f- کاربر تازه وارد لاک پشتی
zaraban- کاربر تازه وارد لاک پشتی
سگی که من الان دارم 4 ماهشه ماده هست و شناسنامه داره واکسنش رو زده و قرص انگلش رو هم خورده
خیلی به ندرت پارس میکنه و عاشقه مهمونه
اسمش مینچی هست و اصلا توی خونه ما زیادی نیست که بخوام ردش کنم
مشکلی برام پیش اومده و مجبورم به کسی بدمش که بتونه خوب ازش نگهداری کنه و شرایط من رو هم قبول کنه
این رو هم بگم تا زمانی که کسی رو پیدا نکنم همین جا پیش من میمونه
مینچی تریر هست هنوز جای دستشویی رو کامل بلد نیست ولی داره یاد میگیره
تا این جا پیش رفته که در جای بسته که هست امکان نداره روی زمین دستشویی کنه و فقط روی روزنامه دستشویی میکنه
مینچی فوق العاده شیطونه و صاحبی میخواد که بتونه براش حتما وقت بذاره و باهاش بازی کنه
کلمه نه / بشین / بیا رو بلده
بازی هم بلده گل یا پوچ بلده و دست دادن رو هم یادش دادیم
مینچی خیلی باهوشه و خیلی مهریونه
فقط برای نگهداری در آپارتمان مناسب هست و اصلا به کسی که بخواد تو حیاط ازش نگهداری کنه داده نمیشه
مینجی واگذار نمیشه و باید برای گرفتنش پول داده بشه اصلا به پولش احتیاج ندارم و اصلا هم قرار نبود فروشی باشه ولی کسی که برای گرفتن چیزی پول پرداخت میکنه قدرشو بهتر میدونه این اعتقاد منه
کسی که مینچی رو میگیره اگر به هر دلیلی نتونست ازش نگهداری کنه فقط و فقط باید به خود من برگردونتش که پولش رو هم میدم
کسی که میچی رو میگیره باید هرازگاهی من رو از حالش مطلع کنه و در سال یه قراری با من بذاره هر جایی که پارک میبرتش من بتونم ببینمش و مطمئن بشم که خوشحاله
لطفا اگر کسی شرایط رو قبول میکنه برای من پیام بده
ممنون
zaraban- کاربر تازه وارد لاک پشتی
لطفا با من تماس بگیرید
09122956918
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
nilufar- کاربر خوب لاک پشتی
sahar_f نوشته است:دوستان عزیز اگه کسی تمایل به واگذاری توله سگش داره واسم پیام بذاره مرسی
09123760130/با تجربه نگهداری /آپارتمان نشین/مهندس کشاورزی/تنها زندگی میکنم پس کل توجهم به پت ام میرسه
babak khan- کاربر تازه وارد لاک پشتی
k10- کاربر تازه وارد لاک پشتی
خیلی دوست دارم برای دخترم یه توله تریر بخرم. ولی توانایی مالی ندارم. اگر کسی می خواهد توله خودشو اهدا کنه من و دخترم می تونیم ازش به خوبی نگهداری کنیم. شماره تماس من 09194141683
با تشکر[
saharjan- کاربر تازه وارد لاک پشتی
خیلی دوست دارم برای دخترم یه توله تریر بخرم. ولی توانایی مالی ندارم. اگر کسی می خواهد توله خودشو اهدا کنه من و دخترم می تونیم ازش به خوبی نگهداری کنیم. شماره تماس من 09194141683
با تشکر[
با تشکر[
با تشکر[
» واگذاری چند جفت خوکچه هندی موکوتاه ( به صورت رایگان ، تربیت شده ، فقط برای نگهداری )
» قبول نگهداری از هر نوع حیوون زیبایی
» سرپرستی از سگ
» سرپرستی یه ایگونا کوچولو