سوال در مورد سفر بردن لاک پشت
سوال در مورد سفر بردن لاک پشت
من رو از نزدیک نمیشناسین و نمیدونین جطور هستم اما کارهای زیادی کردم که عجیب بوده و اخلاق عجیبی دارم و نظرم به سرعت عوض میشه...در هر حال....
من تصمیم گرفتم امشب که از ایران برم اما همونجور که میدونین من به لاکی خیلی وابسته هستم و اون رو هم میبرم البته با اکواریوم
حالا چند تا سوال دارم...هزینه بردن اکواریوم با هواپیما چقدر هست؟..کسی میدونه؟ هر چند کیلو چند میگیرن؟
و کلا من دوست دارم راه طولانی رو با ماشین برم...و این فکر به ذهنم رسید یک بلیزر بگیرم و اکواریوم رو بزارم توش و با ماشین برم اما این ماشین به شدت خورنده بنزین هست....حالا موندم چکار کنم
شاید خیلی ها فکر کنن این هزینه رو میتونم خارج دوباره بکنم و اکواریومی حتی بهتر بسازم...اما این اکواریوم خاطره داشته برام ...حداقلش اینه با کمک شما دوستان ساختمش ...بیچارگی کشیدم خودتون که دیدین....اینها معنای دیگه ای میده نه فقط اکواریوم....
خلاصه میخوام بدونم شما چی فکر میکنید....و احتمالا در اینده ای نزدیک خدمت شما دوستان نخواهم بود اما به محض اسکان در اونجا خدمت خواهم رسید....حالا شاید مصخره به نظر برسه همه اینها یهو یک شبیه.....
اما نظر شما دوستان رو هم پرسیدم که استفاده کنم...
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: سوال در مورد سفر بردن لاک پشت
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
احتمالا خیلی کشور ها اجازه ورود بدون قرنطینه جانداران را نمیدهند.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد جان حتما....نگفتم لاکی رو توی اکواریوم میبرم ..گفتم لاکی و اکورایوم رو میخوام ببرم جدا 100 البته . اما این مشکل قرنطینه و...که صحرا خانوم گفتین رو سوال میکنم...
بد جوری تو 2دلی موندم
براش خوب نیست :scratch:
از سایت سفارت هم شاید بتونید ببینید.
امیدوارم خودتان و لاکیتون موفق باشید :m/:
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
بی لاکی که اصلا نمیرم زندگی بی لاکی فایده نداره سمیرا خانوم منم همین فکر رو کردم اما تو فرودگاه ترکیه تا لای موی طرف رو میگردن حتما پیداش میکنن چه برسه به کشورای اروپایی دگیر..
در هر حال ایشون گفت اگر یک برگه داشته باشم که نشون بده لاک پشت سلامت هست میتونم لاکی رو ببرم!....این قسمتش دیگه مربوط میشه به دکتر معماریان که اگر اطلاعاتی دارن که جطور میشه سلامت لاکی رو تایید رسمی کرد منو راهنمایی کنن لطفا...
ایشون خیلی حیوانات مختلف برای واگذاری دارن کاش کسی شبیه ایشون پیدا میشد ماشین برای واگذاری داشت
» سوال در مورد تخم گذاری
» سوال در مورد گیاهان
» چند تا سوال در مورد اشعه UV
» یک سوال در مورد آفتاب و UVB