ناراحتی تنفسی؟چشمای بسته.اسهال
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
ناراحتی تنفسی؟چشمای بسته.اسهال
کوپول جدیدا وقتی به پشت میافته دیگه نمیتونه خودش برگرده(چه تو آب چه تو خشکی) این نشونه ناراحتی تنفسیه؟
آقای دکتر اون لاکی که شما بهم دادین یه مدت یه چشمش یکم باز شد ولی دوباره بسته شده.صدای سینش بهتر شده والان وقتی میترسه یا خیلی تلاش میکنه صدا میده البته نه به وحشتناکی اوایل.چشماش کور نشده باشه
لاکی کوچولو اسهال داره.تو خشکی و هرجا که دلش بخواد ....
دلیلش زرده تخم مرغه یا از غذا ها یکمی خورده؟
چشماش خوب شده و فعالیتش زیاد شده.
دست و پاهاش مثل چوب خشک شده بود که من نمیدونم دلیلش غذا نخوردنشه یا مدت زیادی که تو نور میمونه
دمای خشکی 32 دمای آب 26
شرایط قرنطینرو هم دارم
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: ناراحتی تنفسی؟چشمای بسته.اسهال
موفق باشی :\m/:
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
لاکی اولی بهتره معاینه بشود و علت بر نگشتنش مشخص بشود.
درمان را کماکان ادامه دهید فکر نمی کنم کور شده باشد.
به خاطر تخم مرغ است نگران نباش. خودش هنوز غذا نمی خورد؟
دمای آبا را 1 تا 2 درجه کمتر کن.
با تشکر فراوان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
لاکی کوچولو رو من میذارم تو ظرف غذا ولی از ظرف میپره بیرون.
چهارشنبه همرو با هم میارم پیشتون که معاینشون کنین.
نه فریده جان هنوز خوب نشده ولی فعالیتش خیلی خوب شده
در مورد دست و پای خشک شده لاکی کوچولو چی کار کنم؟من از همون پماد ویتامین آ زدم به دست و پاش و گذاشتمش تو آب که خشکیش از بین بره.خیلی بهتر شد دست و پاش
کور نشده بود <:-p
الان بردمش پیش آقای دکتر.آقای دکتر و خانم دکتر لایه روی چشمش رو برداشتن.زیرش چشماش بود
مرسی خانم دکتر مرسی آقای دکتر
خوش به حالتون که تهران هستید و با پزشکهای با تجربه در زمینه لاکپشتها در ارتباط.
راستش وضعیت چشم لاکیه من خیلی خرابه انواع آنتی بیوتیکها رو هم براش مصرف کردم اما بی فایدس و متاسفانه پزشک متخصص هم اصفهان سراغ ندارم نتیجه اینکه لاکپشت دلبند من محکوم به روشن دل شدنه
samira-e- کاربر متوسط لاک پشتی
گناه داره
خب نمیتونید با آقای دکتر صحبت کنید که دارو پيشنهاد بدن؟
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
از مصرف بدون تجویز دکتر پرهیز کنید. حتما با دکتر معماریان تماس بگیرید. قطعا راهنماییتون می کنند یا یک دامپزشک خوب بهتون معرفی خواهند کرد.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
امیدوارم زود خوب بشه
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
همچنان به کمک های سبزتان نیازمندیم
بعداز مطرح کردن مشکل لاکپشتام با آقای دکتر و تجویز دارو توسط ایشون دوره ی درمان رو شروع کردم الان هم این دوره به انتها رسیده اما متاسفانه لاکپشتهای دلبندم همچنان میل به غذا ندارن و توی آب نمیرن و چشماشون بیشتر مواقع بستس البته خوشبختانه همه علایم با شدت کمتری وجود دارن.
به نظر شما دلیل چیه
قبلا 3تا فرزندم از تجربیات شما درنگهداری لاکپشت خیلی استفاده کردند. اخیرا مشکلی پیش آمده.ما از تهران به کیش مامور شده لذا لاکیها رو با هواپیما بردیم کیش. کلاً محیطشون عوض شده.نه از بخاری ونه کرم ومیگوی خشک شده خبری بود ونه از لامپ بالای سرشان.از آب شیرین کیش ودمای تقریباً 16 تا 20درجه آب محیط براشون استفاده کردم وغذا هم تخم مرغ آب پز و میگوی بسته بندی ( ولی خیلی درشت) هستند استفاده کردم. کلاً حرکتشان سست،اشتهاشان کم و امروز چشم چپ یکیشون انگار جرم بگیره روش یک لایه بسته که حیوان هر از چند گاهی میخاردش.لطفاً لطفاً سریع راهنمائی فرمائید.خیلی بچه هام ناراحتند. تشکر
kimiasalah- کاربر تازه وارد لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
خوب این که معلومه چرا لاکپشتان مشکل پیدا کردند: تغذیه خیلی بد. تخم مرغ و میگو!!!! این حیونکیها فقط فسفر گرفتند در حالیکه نیازمند ویتامین آ برای سلامتی چشمها، از همه مهمتر نیازمند کلسیم برای استحکام استخوانها و لاک هستند. حتما با دکتر تماس تلفنی بگیرید تا راهنماییتون بکنند. غذاشون را اصلاح کنید، لاشه کامل ماهی مثل ماهی خوراک یا لارو ماهی های زنده زا مثل گوپی و مولی.
samira-e عزیز
قطعا با دکتر تماس بگیرید و داروهایی تجویز کردند را توضیح بدید یا تمدید می کنند و یا بهتون می گن که برای تغذیش چه کار کنید. جون دکتر یک معجونی را توصیه می کنند برای تغذیه که اگر با خودشون صحبت کنید بهتره
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
آقای پرهام و سمیر عزیز ممنون از راهنماییتون حتما" باز مزاحم آقای دکتر خواهم شد.
و چیزی که واقعا" دلم میخواد اینه که لاکپشتهای دلبندم مثل اول سرحال بشن و بتونم اینبار با راهنمایی دوستای خوبم به خوبی ازشون نگهداری کنم :[-o<:
اين مطلب آخرين بار توسط samira-e در 3/1/2010, 15:29 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
اگه زود اقدام کنی با مشکل من مواجه نمیشی و اون موجودات سبز دوست داشتنیت باز سرزنده میشن :*
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3