سوال مهم درباره خواب زمستاني لاكپشتها
خواب زمستانی را توضیح دهید
به طور اتفاقی یک لاک پشت (به قول فروشنده لاک پشت قورباغه ای) برای فرزندم خریدم.
طبق نظر فروشنده محیط باغچه را به اضافه یک لگن کوچک آب در اختیارش گذاشتم. بلافاصله از آب بیرون آمد و دنبال جایی دنج برای خوابیدن گشت. طی دو روز گذشته غذایی نخورده و بیشتر میل به خوابیدن دارد. ابتدا فکر کردیم مربوط به خواب زمستانی است اما امروز راه می رفت.
سوال این است که چه باید کرد؟ و اصلا خواب زمستانی لاک پشت در چه تاریخی است و چه مدت ادامه دارد؟
دیگر اینکه اگر زمستان بیرون از ساختمان و داخل باغچه باشد اشکال دارد؟
این هم عکس لاک پشت
اين مطلب آخرين بار توسط امیر عباس در 10/11/2009, 01:45 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
امیر عباس- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: سوال مهم درباره خواب زمستاني لاكپشتها
N@zanin- کاربر خوب لاک پشتی
Saeid- کاربر خوب لاک پشتی
اگر مراقبت نکنم چه می شود؟
اگر می دانستم نگهداری لاک پشت این همه درد سر دارد به خواست پسرم توجه نمی کردم. فروشنده گفت که به مراقبت چندانی نیاز ندارد و طبق دستور او الان در باغچه رهاست با یک لگن آب. می رود در پشت گلدان ها چاله می کند و مخفی می شود و فقط اول صبح چند قدمی بر می دارد.
برای زمستانش هم برنامه خاصی ندارم. دعا کنید زنده بماند. من وقت بیشتری ندارم. یا به نظر شما از خیر نگهداری اش بگذریم؟
اگر تمایل به نگهداری از این لاک پشت دارید پس این امر مستلزم این هست وقت صرف بشه و زیستگاه مناسب و شرایط خوبی رو براش مهیا کنین و به تغذیه و دیگر اصول نگهداری آن توجه نمایید در غیر اینصورت بیمار شده و از بین می رود.
فروم رو خوب مطالعه کنید
لاک پشت ها از لحاظ دریافت محبت و نوازش بی نیاز هستن اما در رابطه با نگهداری، مثل همه ی حیوانات دیگر می تونن تمام وقت شما رو پر کنند و فراهم آوردن زیستگاه آنها پر خرج و نیازمند فکر و ایده ای خوب باشد.
اگر واقعاً فکر می کنین نمی تونید ازش نگهداری کنید اونو واگذار کنین.
در غیر اینصورت اگه مایل باشین و به طور حتم بتونید به خوبی ازش نگهداری کنین باید گفت در حقش لطف کردین که از آکواریومی نجاتش دادید.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
ظاهرا بخشی از غذا را در خشکی خورده بود. اما همچنان علاقه مند به خواب است و به طرف آب نمی رود.
ضمن اینکه مورچه ها که روی عذایش جمع می شوند و بعضا روی لاک و بدن خودش می روند، خطری برای او ندارد؟
درباره خواب زمستاني لاكپشتها
من چند وقت پيش تو اينترنت يه مطلبي خوندم راجع به اينكه اگه لاكپشتها خواب زمستاني نداشته باشند عمرشون خيلي كوتاه ميشه
اما درباره نوع لاكپشتي كه احتياج به اين خواب داره چيزي ننوشته بود و يه مطلب كلي بود .من تو اين فروم هم از طريق قسمت جستجو سرچ كردم اما مطلبي درباره خواب زمستاني پيدا نكردم .
خواستم بدونم كه آيا اين موضوع مشمول گوش قرمزها و بركه اي ها ميشه ؟
چون من 3 تا گوش قرمز دارم و 1 دونه بركه اي و نگرانم الان كه 2 ماه ديگه زمستونه تكليف چيه ؟
تو مطلبي كه خوندم نوشته بود كه بايد دماي محيطشون بين 7-8 درجه سانتي گراد باشه تا به خواب زمستوني برن
پيشاپيش از راهنمائيتون ممنون
البته تو همين قسمت فروم ديدم راجع به خواب زمستاني توضيح مختصري داديد ولي قانع كننده نبود.
اگر طبيعت يك حيوان به اين خواب احتياج داره پس چرا بايد اونو از اين خواب محروم كرد؟
همونطوركه ساير شرايط نگهداري لاكپشت رو بايد رعايت كرد پس در مورد خواب زمستاني هم نبايد استثنا قايل شد
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
لاک پشت ها به این خواب احتیاج ندارند و این فرایند فقط کاهش متابولسیم و واکنش دفاعی بدن حیوان اکتوترم به سرمای محیط زیست هست که حتی در طبیعت هم همیشه موفق نخواهد بود.اگر طبيعت يك حيوان به اين خواب احتياج داره پس چرا بايد اونو از اين خواب محروم كرد
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
از راهنمائيتون خيلي ممنون
خيالم راحت شد
عزا گرفته بودم اگه خوابشون اجباري باشه بايد چيكار كنم
مرسي از همگي
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
» سوال درباره خرگوشها
» خواب زمستانی لاک پشت
» بد خواب شدن لاک پشت
» لاک پشت نوزاد من دچار یه بیماری شده کمکش کنید لطفا.