لاک پشت نوزاد من دچار یه بیماری شده کمکش کنید لطفا.
لاک پشت نوزاد من دچار یه بیماری شده کمکش کنید لطفا.
کوری
علایم بیماری:
چشمها متورم و پف کرده بوده و معمولاً بسته اند .در این حالت ممکن است ترشحات سفید رنگ نیز دیده شود.
علت احتمالی:
عفونت باکتریایی چشم اغلب از فیلتراسیون ناکافی آب نشأت میگیرد البته نباید از نا متعال بودن درجه حرارت آب نیز چشم پوشید. ورم گوش ، كلر و جيره غذايي فقير و ضعيف همگي مي تواند باعث اين حالت شوند. همچنين وجود اين حالت در چشم مي تواند نشانه كمبود ويتامين A ، و عفونت هاي تنفسي باشد.
مهم ترين علت بیماری استفاده ازآب حاوي كلر است. در برخي گونه آب غلظت بالاي كلر چنين واكنش هايي را به دنبال دارد. گاهي اوقات در اين شرايط لاك پشت چشم را بسته ، گاهي مي مالد و سرش را تكان ناگهاني مي دهد. اين حالت معمولا چندين ساعت طول مي كشد. اگر كه اين مشكل از كلر باشد ، بايد از موارد ضدكلر استفاده كنيد يا 24 ساعت قبل ، آب را در محلي ظرفي نگه داريد تا كلرش بپرد.
درمان :
در مورد عفونت های باکتریایی استفاده از آنتی بیوتیک های موضعی چشم همچون پماد تتراسایکلین توصیه میگردد . همچنین لازم است تمامی فاکتور های آب محل زندگی لاک پشت تنظیم گردد.
اگر مشکل شما کمبود ویتامین A میباشد ، داروي خانگي براي اين حالت استفاده از مقدار كمي قطره ويتامين A يا روغن كبد ماهي بر روي پلك ها خواهد بود. دادن گوشت لخم و يا غذاي كامل آماده لاك پشت آب شيرين نیز گاهی می تواند سبب كمبود ويتامين A شده و آن نيز باعث التهاب چشمهامي شود.
…..........................
لاکی من دقیقا همینطور شده ولی حالا نمیدونم چطور بفهمم که علتش عفونت باکتریاله یا کمبود ویتامین آ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم دارو رو باید تهیه کنم و از کجا؟؟؟؟؟
ممنون میشم سریعتر کمکم کنید چون خیلی براش نگرانم.
emisaa- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: لاک پشت نوزاد من دچار یه بیماری شده کمکش کنید لطفا.
اما من احتمال میدم مشکل آب هست پس داروی چشمی انسانی هم میتونی استفاده کنی به شرط اینکه اول از فروشنده سوال کنی که دارای استرویید نباشه!!!! دو بار در روز استفاده کن و بعد از هر بار لاکپشت رو به مدت نیم ساعت در خشکی قرار داد!
دکتر ایمان معماریان
آدرس کلینیک: سعادت آباد، میدان کتاب، ضلع شمال شرقی، پلاک 165 ، تلفن 22363022 شماره تلفن: 09123411534
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
emisaa- کاربر متوسط لاک پشتی
تو رو خدا به لاکپشت من کمک کنید نمی خوام بمیره
نازیییی- کاربر تازه وارد لاک پشتی
نازیییی نوشته است:سلام. ممنون از اینکه این سایت خوب رو برای ما طراحی کردید. مشکل بزرگی دارم. هرکی یه چیزی میگه. تورو خدا کمکم کنید. لاکپشت گوش قرمزی دارم که کور شده. من هیچ وقت نمی دونستم آب کلردار براش ضرر داره. هر روز صبح پماد آ1 می زنم به چشاش. شبا پماد تتراسایکلین. اما بیش از دو هفته اس هنوز خوب نشده. گاهی چشاش رو باز می کنه می بینم مردمک چشاش حالت عادی نداره. یه جوری انگاری افتاده پایین. تازه تنها این مشکل من نیست. از وقتی کور شده دیگه غذا نمی خوره. همیشه میگو سوخاری می خورد خیلی دوست داشت. اما الان دیگه لب به غذاش نمی زنه. تورو خدا اگه راهی هست بگید.
شما باید محل زندگی لاکپشتت رو هم درست کنی . یعنی یک اکواریم به هم راه یک خشکی که روی خشکی یک لامپ گرماده مثل هالوژن باشه ( دما رو به 32 افزایش بده) یک لامپ مهتابی برای uv ( باید روکش روی لامپ برداشته بشه و هر 6-7 ماه لامپ مهتابی عوض بشه ) . و در اب هم یک بخاری بزاری . اب هم باید همیشه تمیز باشه یک فیلتر خوب این کار رو می کنه .
در ضمن داروی تتراساکلین رو هم عوض بکن از یک کارخانه دیگه بگیر.
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
دوباره سوال درباره شرمان لاکپشت من
چرا کسی جواب نمیده؟
دکتر ایمان معماریان
آدرس کلینیک: سعادت آباد، میدان کتاب، ضلع شمال شرقی، پلاک 165 ،
تلفن 22363022
شماره تلفن: 09123411534
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
» لطفا کمک کنید به گوش قرمز بیسرپرست و مریض و تنها
» فایتر - Fighter
» 2 روزه چشماشو بسته و باز نمیکنه!راهــــنماییم کنید لطفا :((
» لاک پشت جدید من . لطفا کمک کنید