خواب زمستانی لاک پشت
صفحه 1 از 2 • 1, 2
خواب زمستانی لاک پشت
محمد رضا- کاربر متوسط لاک پشتی
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
رد: خواب زمستانی لاک پشت
تشکر بابت راهنمایی تون...
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
من یه لاک پشت گوش قرمز دارم
الان یه ماهی هست که چیزی نخورده و انگار خوابه
توی یه سایت انگلیسی یه عکس دیدم که برای خواب زمستانی لاک پشت ها را در یخچال نگه داری میکردند!
میخواستم ببینم آیا این کار درسته؟ یا باید مثل قبل در تراویوم باشند؟
با تشکر
cute_pet- کاربر تازه وارد لاک پشتی
برای جلوگیری از سرد شدن و خواب زمستانی از بخاری برای تراریوم لاک پشت استفاده کنید و دمای مناسب 25 درجه را در تمام زمستان و فصول سرد برای لاک پشت با بخاری به وجود آورید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
من اینجا جدیدم! (بهم خوش آمد بگید!)
یه لاک پشت حدود 27-8 ساله دارم. نمیدونم از چه نوعه، فکر کنم شما بهش بگید خاکی(!)
از وقتی هوا سرد شده به زور باید غذاش بدم، هفته ای فقط یه برگ کاهو میخوره، نمیدونم باید چیکار کنم، میشه کمکم کنید؟؟!
Matul- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Matul نوشته است:یه لاک پشت حدود 27-8 ساله دارم. نمیدونم از چه نوعه، فکر کنم شما بهش بگید
شناسایی تصویری گونه های مختلف لاک پشت را مطالعه کنید.
اگر لاک پشت زمینی هستند، خواب زمستانی لاک پشتهای زمینی را مطالعه کنید.
ميتوانيد عكس لاكي تان را هم بگذاريد تا دوستان كمكتان كنند
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
اخه من نمیدونم این ال پی من الان 4 یا 5 روزه که به جز شبها بعد از ظهر ها هم چندییییین ساعت میخوابه که دیگه خودم اخر به زور بیدارش میکنم ... این طبیعیه؟!!! دوست داره هش لم بده بخوابه!!!
اطلس- کاربر تازه وارد لاک پشتی
خیلی حالم گرفته اس فکر نمیکردم نگهداری از لاک پشت انقدر دردسر داشته باشه این جور که معلومه این بیچاره ها همش مریضند... من تازه خریدمش اما از اول هم مریض بود... چشماش متورمه امروز براش پماد هم زدم اما دیگه چشمش رو نمیتونست باز کنه منم گریه م گرفت اخه هی دستش رو میکشید به چشمش...=((((
فردا زنگ میزنم کلینیک پس فردا اگر دکتر معماریان باشه میبرم معاینش کنند !تازه پوست هم داره میندازه پشت لاکش پوست پوست شده با پاهاش...میترسم اینم مریضی باشه=(((
بیچاره lp حتما خیلی زجر میکشه!
با ایجاد زیستگاه مناسب، تغذیه و اطلاعات صحیح نگهداری، نگهداری لاک پشت بسیار ساده خواهد بود. لطفا با آقای دکتر تماس بگیرید.
اطلس گرامی اگر شرایط مناسبی را برایش فراهم کنید که بیمار نمیشود.!
همانطور که جناب محمدفر فرمودند حتما با دکتر تماس بگیرید تا راهنمایی کنند البته اگر از نزدیک ببینند بهتر است.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
حالش خوب بود! گفتند حتی چشماش هم مشکلی نداره فقط یه کم خشک شده... حتی پماد هم دیگه نزنم و اینکه داره پوست اندازی میکنه که اونم طبیعی و دکتر رستمی برام شکل کامل تراریوم هم کشیدند منم امروز خریدمش.. البته هنوز لامپ رو نگرفتم...
ولی در کل حالش اوکی بود گفتند کاری به کارش نداشته باشم...=) اما هنوزم نمیدونم چرا چشماش بسته مونده=((
اگر مشکلی هم میبود تقصیر از من نبود چون من 1 هفته بود خریده بودمش و اون 5 ماه قبل نمیدونم پیش چه کسی بزرگ شده بود..
من 100% به حق مسلم اون که فراهم کردن شرایط مناسب زیستی و محیطی احترام میذارم.. اما اینجا همش از بیماریها میخونم به خاطر همین هم بود که انقدر حساس شده بودم !!!
سلامFoad نوشته است:برای لاک پشت گوش قرمز خزنده - Red Eared Slider و لاک پشتهای نیمه آبزی خواب زمستانی توصیه نمی شود و اصلا نباید این کار را انجام بدین و بسیار خطرناک است. برای لاک پشتهای زمینی خواب زمستانی باید به وجود آید. تصویری هم که دیدن لاک پشت زمینی بوده.
برای جلوگیری از سرد شدن و خواب زمستانی از بخاری برای تراریوم لاک پشت استفاده کنید و دمای مناسب 25 درجه را در تمام زمستان و فصول سرد برای لاک پشت با بخاری به وجود آورید.
ممنون از جواب
اما لاک پشت من الان به خواب زمستانی رفته
چی کار باید کرد؟
لاک پشتم از نوع گوش قرمز است
تراویوم داشت اما تابستون از وقتی گذاشتمش جلو آفتاب خیلی سرحال تر شد بخاطر همین گذاشتم اونجا موند( تو تراس) تا اینکه هوا سرد شد و به خواب زمستانی رفت. الان هم از وقتی شما گفتید آوردمش تو دمای اتاق کنار شوفاژ گذاشتمش
ممنون میشم راهنمایی کنید و نجاتش بدیم
مطمئن هستید زنده است؟
بعضی وقتا تکان میخوره میفهمم زندست:(
آب هم که میریزم چشمهاشو باز میکنه
خواب
من میخوام بدونم که این لاکپشت های کوچولو خواب زمستونی دارن یا نه ؟
MANI33- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» خواب زمستانی
» سوال مهم درباره خواب زمستاني لاكپشتها
» خواب زمستانی لاک پشتهای زمینی
» نمی دونم لاک پشتم مرده یا به خواب زمستانی رفته