مرغ عشق - Love Bird
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
مرغ عشق - Love Bird
با اضافه شدن یک جفت مرغ عشق به حیوانات خانگی من ، باز هم سیل سوالات من آغاز شد
که امیدوار و خواهشمندم که با راهنمایی های دامپزشکان و دوستان عزیز این فروم بتونم به جواب سوالاتم برسم
من در مطلبی خوندم که دمای نگه داری از مرغ عشق باید 27 درجه باشه ، اما وقتی که از فروشنده پرسیدم ، گفتن که مرغ عشق زیاد به دما حساس نیست !
در حال حاضر مرغ عشق های من در دمای 22 درجه هستن ، این دما براشون مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
روز گذشته و امروز پرنده ماده از غذاها تغذیه نکرده اما پرنده نر غذا خورده و می خوره
این مسئله به خاطر تغییر محل زندگیشونه ؟ چی کار می تونم بکنم برای به غذا افتادن پرنده ماده ؟
در فصل پاییز و زمستان ، مدت زمان نور دهی مرغ عشق ها حتما باید 10 ساعت باشه ؟
با وجود اینکه روی قفس مرغ عشق ها در ساعت 9 شب پارچه کشیدم و لامپ رو هم خاموش کردم و در جایی گذاشتمشون که صدا هم کم باشه ، اما تا زمان خوابیدن خودمون ، مرغ عشق ها بیدار بودن ! چرا ؟
مرغ عشق های من از ساعت 8 صبح و شاید زودتر بیدار می شن و شروع به آواز خوانی ، آیا باید حتما در ساعت 8 ، 9 شب خواب باشن ؟
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
رد: مرغ عشق - Love Bird
پرنده نر ، چه آب و چه غذارو خودش می خوره و هضم می کنه و در منقار پرنده ماده بر می گردونه
پرنده نر بدون استراحت از صبح تا شب این کار غذا دهی رو انجام می ده و پرنده ماده هم هیچ فعالیتی انجام نمی ده
آیا این نشونه ی اینه که پرنده ی ماده ، بارداره ؟
سپاس
مرغ عشق ها خیلی زود سرما می خورند برای همین باید توی زمستون بیشتر به محل نگه داریشون دقت کنی.
ساعت خواب اونها هر موقعی که باشه صبح ها دیر از خواب بیدار نمی شن اما اگر شب رو کم بخوابند تمام روز چرت می زنند.
فکر نمی کنم نیازی به پارچه کشیدن روی قفسشون باشه همین که تاریک باشه و بی سر و صدا کافیه.
غذا دادن نر به ماده خیلی خوبه چون نشون می ده با هم می سازند اگه پرنده ماده تخم داشته باشه قسمت شکمش یه مقدار بزرگتر و توی حجم مدفوعش هم تغییراتی ایجاد می شه و اصلاً از این میله به اون میله نمی پره و به نسبت قبل فعالیت کمتری داره.
به نظر من اگه جفت گیری می کنند یا شما به باردار بودن ماده مشکوک هستین بهتره لونه رو براش بگذارین چون اون باید لونه رو ببینه و بره توش و در اون احساس امنیت کنه که تخمهاشو بگذاره و این عادت کردن به لونه یه مقدار زمان می بره و اگه دیر اقدام کنین و لونه نداشته باشه ممکنه نتونه توی قفس تخم بگذاره و ..
از هفت دونه برای تغذیه شون استفاده کنین به خصوص که توی زمستون استفاده از تخم کتان براشون مناسب و به تقویت ماده کمک می کنه اما در گرما اصلاً استفاده نکنین چون فوق العاده گرمه.
از دادن سبزیجاتی مثل ریحان، نعنا و کاهو هم دریغ نکنین به خصوص نعنا که خاصیت ضد عفونی کننده هم داره ولی اگر حالت اسهالی داشتند فقط نعنا.
هویچ رو هم معمولاً دوست دارند و برای نوکشون خوبه و ..
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
تشکر ویژه رونیای عزیز به خاطر راهنمایی های مفیدتون
من امروز ارزن و کتان و هفت دانه رو تهیه کردم
لونه هم به زودی می گذارم ، اینکه پلاستیکی باشه یا چوبی فرقی نداره ؟
مرغ عشق هام رو در اتاقی نگه می دارم که بخاری هست و دما هم خوبه ، نه زیاد گرمه و نه سرده
می تونم در این صورت تخم کتان بگذارم ؟
پرنده نر به حدی کار غذا رسانی رو انجام می ده که پرنده ماده خسته می شه و فرار می کنه و نر رو گاهی از خودش می رونه !
سبزیجات براشون گذاشتم ، اما زیاد نمی خورن
سپاس
راستش به خاطر محبت دوستان و هدیه دادن 2 مرغ عشق بعنوان هدیه ی تولد اینجانب اخیرا" صاحب 2تا مرغ عشق ناز نازی شدم ولی خوب هیچ اطلاعی در مورد چگونگی نگهداریشون ندارم.
فعلا" برای تغذیه از ارزن و هویج استفاده میکنم.میشه اگه نگهداریشون شرایط خاص داره منم در جریان بذارید؟؟
راستی به نظرتون اسماشونو چی بذارم؟؟؟ : :*
samira-e- کاربر متوسط لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
توی خونه شون (از این خونه پلاستیکی ها) ، داخلش هم مامانم براشون پارچه ی نرم گذاشته. بیچاره از بس نشسته روی تخم هایش و جوجه نشدن ، پاهاش انحنا پیدا نکرده ، دیگه نمی تونه راستش کنه
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
پریا براشون کف دریا می گذاری؟ به خصوص موقع تخم گذاری که ماده کلسیم زیادی از دست می ده براش لازمه. سفیده تخم مرغ هم خوبه
اگر جفت گیری می کنند و ماده روی تخم می شینه و تخم ها نطفه ندارند نر مشکل داره
اگر جفت گیری نمی کنند و ماده تخم می گذاره و روش می شینه بازم نر مشکل داره
اگر جفت گیری می کنند و تخمها نطفه دارند و ماده مدت سه هفته تا یک ماه به خوبی روی تخم ها نمی شینه و مدام از لونه بیرون میاد که احتمالش خیلی کمه ماده مشکل داره که به کمک پزشک قابل رفع شدنه
اگر جفت گیری نمی کنند و ماده هم به خوبی از تخم ها حفاظت نمی کنه احتمالاً هم نر هم ماده مشکل دارند و با هم نمی سازند
تبصره: اگر جفت گیری نمی کنند احتمال اینکه به هم علاقه نداشته باشند زیاده و اگر جفتشون رو عوض کنین مشکلشون برطرف می شه
مرررررررررسی رونیا جون ، یه دنیا ممنون از توضیحاتت
دوستان از اونجا که من اولین باره دارم نگهداری از مرغ عشق رو تجربه میکنم اینه که سوال زیاد دارم.
مثلا" اینکه چطور باید از کف دریا استفاده کنم؟
یا اینکه دلیلش چیه که ماده مرغ عشق من خیلی با نرش مهربون نیست و نوکش میزنه این عادیه؟؟؟آخه بهشون نمیاد طبع خشنی داشته باشن
و فعلا" آخریش اینکه بهترین و سالم ترین تغذیه برای اونا چیه؟؟
مرغ عشق های ماده اولش با نرشون اینطوری هستند بعد از یه مدت و تلاش های مرغ عشق نر با هم خوب می شن. فقط اگه خیلی اذیتش می کنه و اونو می زنه یعنی باهم کنار نمیان و باید جفتش عوض بشه
ارزن، هفت دانه، هویج و سبزیجات تمیز و تازه و .. بهترین غذاها هستند :cheers:
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
» مرغ مينا - Mynah bird
» braun my love
» دنیای من (love animals)