بازگشت لاكپشتهای منقرض شده
بازگشت لاكپشتهای منقرض شده
اين لاكپشتها در ناحيهاي بسيار دور افتاده پيدا شدند و تيم تحقيقاتي كه آن را يافت، چندين روز را روي يك قايق كوچك در ميان جنگلهاي دور افتاده ميانمار سپري كرد و سرانجام توانست اينگونه را دوباره كشف كند.
يكي از دلايل انقراض سريع اين جانور ورود آن به سفره غذايي مردم جنوب شرق آسيا بود و شكارچيان محلي آن را براي طعم گوشتش شكار ميكردند. اين صيد بيرويه باعث شد تا در مدت زمان كوتاهي ديگر اثري از اين لاكپشت به چشم نخورد. محققان اميدوارند كشف دوباره اين لاكپشتها باعث شود محافظت بيشتري از آنها صورت بگيرد. به هر حال پيدا شدن دوباره گونهاي كه گمان ميرفت منقرض شده اتفاقي نيست كه هر روز تكرار شود.
لاكپشتها به دليل حضور طولاني كه روي زمين دارند از نظر ژنتيكي گونهاي مهم به حساب ميآيند كه بررسي آنها ميتواند اطلاعاتي بسيار مهم از گذشته تحول گونهها در اختيار دانشمندان قرار دهد.
منبع: AP
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: بازگشت لاكپشتهای منقرض شده
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
آقای مهندس گوشت گاو و گوسفند و تخم مزغ کافی نیست که مال لاک پشت های بد بخت هم بخورید.فکر کنم باید خوشمزه باشه !!! کسی تست نکرده ؟
من اون روز تو پناهگاه بهتون گفتم اینجا هم می گم: save our planet - be vegan - go green
ویک جمله دیگه : Change your life - Change your heart - Change your diet *** no more killing animals be healthy and loving
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
با عرض پوزش
اين مطلب آخرين بار توسط Dr. Iman Memarian در 9/12/2009, 08:00 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
Mr.Mizuyama- کاربر خوب لاک پشتی
اولا : طرز صحبت هر كس نشانه شخصيتش خودش هست
دوم: با اين طرز جبهه گيري شما شخصي كه به شكار ميره حالت تدافعي ميگيره و اين كار شما تاثير بالعكس داره
اگه شما واقعا به فكر حيوانات هستيد كاري كنيد كه به نفع انها باشه نه .......
با تشكر
اين مطلب آخرين بار توسط snake_eater در 9/12/2009, 08:54 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
اگر کسی واقعا احساسی نسبت به حیوانات نداشته باشه و به راحتی به کشتن آنها اقدام کنه چقدر امکان دارد بازهم به یک انسان مهربان تبدیل شود؟
امیدوارم کمی فکر کنید، نظر شما در این مورد برای من مهم است.
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
اگر منظور شما به منه من اصلاً بی شخصیت هستم آره شما هم اگه دوست داری همینطور فکر کن.یه آدم دوپا برای من اصلاً اهمیتی نداره مخصوصاً اینکه عاشق قتل باشه !!!طرز صحبت هر كس نشانه شخصيتش خودش هست
اگه شما واقعا به فكر حيوانات هستيد كاري كنيد كه به نفع انها باشه نه ......
بعدم من به شخصه به اندازه کافی از حیوانات حمایت می کنم شما خبر نداری. من روزی 2 بار برای 12 گربه جلوی مجتمه غذا می برم. ماهانه به دو پناهگاه سگ های بی سرپرست کمک می کنم. هر دو هفته تعدادی بروشور گیاهخواری و دی وی دی گیاهخواری و حمایت از حیوانات پخش می کنم. شما تا حالا به یه حیوون گرسنه غذا دادی؟؟؟ که حالا اینجور خودت داری جبهه می گیری؟ سیاه دل بودن تا چه حد کم نیست گوشت حیوانات رو می خورید شکار بقیه حیوانات هم می رید؟
» حيوانات منقرض شده و در حال انقراض ايران
» ببر مازندران - Caspian Tiger (منقرض شده)
» بازگشت
» کشف راز پرواز از میان مغز فسیلی پرنده های منقرض شده