آکواریوم من (eti64)
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: آکواریوم من (eti64)
فقط از حالا کلی ناراحتم برای عید،اگه رفتم مسافرت کی به این ها غذا میده !
باید یکدونه از این دستگاه هایی که غذا میدن اتوماتیک بگیرم که اونم نمیدونم قابل اطمینان هست یا نیست.چون من خودم حداقل روزی 4 بار به این ها غذا میدم.و متاسفانه یکی از دیسکس ها هنوز عادت به خوردن غذا تترا و سرا نداره و فقط دل می خوره ... که برای این دستگا ها هم ظاهرا فقط غذاهای خشک قابل استفاده هست.
eti64- همکار گفتگوی لاک پشتی
امروز یه تایمر واسه پمپ خریدم به قیمت 15 تومن، کارش اینه که در هر ساعتی بگی؛ وسیله رو از برق قطع یا به برق وسل میکنه. الان من طوری تنظیمش کردم که هر چند ساعت به مدت نیم ساعت موتور رو خاموش کنه تا استراحت کنه. حتما بخر خیلی به دردت میخوره
در مورد غذا دادن، من خیلی توی اینترنت گشتم، دنبال چیزی هستم، که بتونه غذای دو هفته رو توی خودش نگه داره. اینطوری مثلا هر 8 ساعت یکبار، غذا میریزه توی آب ، موتور هم که خاموش میشه. با خیال راحت میرم مسافرت نوروز ... اونهم 15 روز !!
اگه دستگاه به درد بخوری واسه غذادهی پیدا کردی حتما عکسش و مدلش رو اینجا بذار.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
برای غذا دهی هم من تو ماهیران یک دستگاهی دیده بودم یک سال پیش البته ،محصول شرکت JBL بود و دیچیتالی بود.قیمتش 75000 تومان بود.مخزنش هم بدک نبود فقط اون موقع چون خیلی جدی در خریدش نبودم نپرسیدم سیستم کار کردنش چطوری هست و چند بار در روز میشه غذا داد و اینکه هر بار چه مقدر غذا میریزه... در مورد مدل های دیگه هم که بیشتر چینی هستن و نمیدونم قابل اطمینان هستن یا نه... البته خب خیلی ارزونتر هستن نسبت به JBL.
یه سوال : لازمه که دستگاه ها خاموش بشن واسه استراحت؟؟
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
به نظر من دستگاه هایی مثل بخاری و پمپ هوا نباید هیچوقت خاموش بشن.اما فیلتر کننده رو فکر نکنم مشکلی داشته باشه.
من فقط گاهی اوقات دستگاه فیلتر رو موقع غذا دادن به ماهی خاموش میکنم تا هیچ جریان آبی نباشه و ماهی ها راحت تر غذا بخورن.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
گیاه های گندمی ، شیویدی ، گربه ای خیلی خوب رشد میکنن اما پشت قرمزها و یکی دو نوع از کریپتون هایی که دارم خیلی پژ مرده شدن... نمیدونم شاید به خاطر دمای آب 27 28 درجه ایم باشه یا اینکه باید از همون کود استفاده کنم...
:
این چشم چراغی هارو هم باید رد کنم برن ،گیاه خواریشون حرف نداره :;;>:
دیسکس جدید من از نوع مارلبرو (ماربرو)
:\m/:
دیروز یکی از دوستان یک دیسکس خرید مثل همین معروف به لئوپارد دقیقآ 6 اینچ!
حیف که پولم نرسید جاش همون بالایی رو خریدم
این ماهی های کوچولو که چشم هاشون قرمزه اسمشون چیه؟ ما 5 تا داشتیم همشون بدون هیچ دلیلی بعد از یه مدت مردن
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 4/1/2010, 19:44 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
من برای عید دوتا از این چینی ها ولی بهترین مارکش رو خریدم 22 تومان یکی برای شلاله ودیگری برای تانک افریقایی هام وقتی بعد 8روز امدم غذا برای 2ماهش مونده بود وعملکردش هم بسیار ساده وقابل اعتماد ویادتان باشد دیجیتالی قابل اطمینان نیست(این رو هم بدانید که رشته ام الکترونیک است)
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» ترک در کف آکواریوم
» کدر شدن آب آکواریوم
» مشکل در آکواریوم کمک!
» آکواریوم استوانه ای