آکواریوم من (eti64)
صفحه 1 از 2 • 1, 2
آکواریوم من (eti64)
جرج و لیندا !
اسکار جدید من که فکر کنم نر باشه ! و دارم عادتش میدم فقط گوشت نخوره !
eti64- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: آکواریوم من (eti64)
nightlight- کاربر خوب لاک پشتی
اسکار چقدر کوچیکه ! البته شاید چون من همیشه اسکارهای بزرگ را دیدم اینجوری فکر می کنم. آلبینو هست ؟ در مورد تغذیه اش در تاپیک اسکار بنویس.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
اون اسکار هم فکر کنم آلبینو باشه و امیدوارم یک چیز خوشگل در بیاد چوت تا حالا اسکار این رنگی نداشتم.این ماهی واقعآ سیری ناپذیر هست هر موقع من رو میبینه انقدر ورجه وورجه می کنه تا بهش یک چیزی بدم بخوره.البته یکم بد عادت هست ، زیاد علاقه به غذاهای تترا نشون نمیده.اما تا دلتون بخواد دل، میگو و کرم خونی(یخی) با اشتها می خوره.حالا بزودی عکس از آروانای سیلورم و بلک گوست،میگو و سایر ماهیهام خواهم گذاشت.یک لاکپشت گوش قرمز خیلی کوچیک هم دستم رسیده که حتمآ ازش عکس میزارم.
میگوی من که خیلی باحال هست ! حسابی کف آکواریوم رو تمیز میکنه
و این هم لاکپشت من که دو روز هست گرفتم و کمی ناز داره و هنوز به محیط عادت نداره.صاحب قبلیش توی یک کاسه نگهداری می کرد ازش !!!
راستش راجب میگو اطلاعات زیادی ندارم.ازش بیشتر به عنوان یک موجود مفید یاد میشه. چون خیلی کف آکواریوم رو تمیز می کنه.البته تا حدودی هم با اون چنگک های درازش ماهی هارو گاهی اوقات اذیت می کنه اگه نزدیکش بشن.با توجه به رشدش پوست اندازی میکنه و تغییر رنگ میده .سقید، قهوه ای و حتی یکبار هم آبی شد برای من.یک نکته دیگه هم این هست که فوق العاده حرکات سریعی داره و اگر بهش استرس وارد بشه و درب آکواریوم پوشیده نباشه می تونه از آب بپرون بیرون و .... :>#(:
دیروز برای ماهیگیری رفته بودیم کنار دریاچه پارک ارم.پر بود از گوش قرمز های گنده ! حیف که نتونستم با این گوشیم عکس درست حسابی بگیرم.البته برکه ای هم بود اما من از 10 تا لاکپشتی که دیدم 8 تاش گوش قرمز بود ! خیلی هم باهوشن.برکه ای ها فرار میکردن و تا میتونستن دور میشدن ،اما این گوش قرمزا میپریدن تو آب و به آدم نگاه میکردن از فاصله 2 3 متری ! و کاملآ همه چیز رو تحت نظر داشتن .راستی این دریاچه پر بود از بچه ماهی های قزل آلا و کپور(خیلی زیاد خیلی...کافی هست یک تیکه نون بندازین تو آّب یکدفعه2000 تا بچه ماهی حمله می کنن سمتش) که فکر کنم منبع خوبی برای بدست آوردن خوراک ماهی باشه... :\m/:
من پرت هام و از وقتی کوچیک بودن دارم و خب خیلی وابسته شدم بهشون.
من با آکواریوم جدیدی که یرای لاکی ساختم 3 تا آکواریوم دارم. البته یکی دیگه هم هست که هنوز نچسبوندم چون جا براش ندارم !
بله یکم دیگه بلک گوست رو جدا می کنم وگرنه اسکار اذیتش می کنه و ...
من میگو رو از آکواریوم شقایق تو شهرک اکباتان خریدم.در مورد اون دریاچه هم اون دریاجه ای که شما گفتین نیست دقیقا کنار درب ورودی باغ وحش یک راه شیب داری هست که اون راه منتهی میشه به همون دریاچه ای که گفتم.یک دریاچه ی بسیار بزرگ که پرازماهی وبچه ماهی ولاک پشت است. :\s/:
خوش به حالتون ، سه تا آکواریوم
این آکواریوم شقایق در شهرک اکباتان هم برای خودش شهرتی داره ها
از هر کس راجع به میگوهاش می پرسم ، می گن آکواریوم شقایق تو اکباتان
حیف که نمی تونم برم شهرک اکباتان )-:
خب پس من تا حالا اون یکی دریاچه رو ندیدم
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
اندازه ی کف دست میشن؟
چرا جایگزین؟ جایگزین پرت ها شدن؟
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
مرسی پرهام عزیز.فقط نگهداریشون سخت هست
یکم، اما خب ارزش داره.
اندازه کف دست هستن تقریبآ .
راستش من یک آکواریوم 450 لیتری دارم که هنوز مجوز ساخت و چسبوندن شیشه هاش صادر نشده.(شیشه ها همینجوری خاک میخورن) مجبور شدم تو آکواریوم قبلیم که 120 لیتری هست از دیسکس ها نگهداری کنم و پرت هارو به دوستام بدم.یادش بخیر پرت هام اندازه یک گردو بودن تا بزرگشون کردم انقدری شده بودن.اینا رو هم وقتی گرفتم 2 اینچی(5 سانت) بودن الان نزدیک 4 یا 4.5 اینچی شدن.
آکواریوم آب شور هم داشتید؟نگهداریش سخته؟
منم 3 تا آکواریوم 500 و 300 و 100 لیتری دارم :cheers: البته در دنیای مجازی
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
ولی یکدونه آکواریوم حتمآ راه اندازی کنین خیلی آرامش بخش و سرگرم کننده هست.
منم کلاً به نگهداری از ماهی ها علاقه ندارم ولی همیشه می گم دیسکس یه چیز دیگه است :\m/: بعدش هم فایتر خیلی دوست داشتنیه
مبارک باشه
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
من این دیسکس هام رو وقتی 2.5 اینچ بودن خریدم.قیمت هم بین 10 و 15 تومان بود (اول 3 تارو یکجا با هم خریدم) بعدش 3 تای دیگه به تانک اضافه کردم که هر کدوم رو 25 خریدم که یکیش همین دیسکس قرمز رنگم هست.
یکی دیگه هم به تازگی گرفتم که کوچکترین دیسکسم هست و البته کمی مشکل آبششی داره که فعلآ تو یک تانک دیگه ای جدا از بقیه هست. :[-o<:
اینجا آدم وسوسه می شه برای خودش یه آکواریوم درست کنه
ولی من همیشه از فکر نگه داشتن حیوانات احساس عذاب وجدان بهم دست می ده دلم نمی خواد محدودشون کنم و از همه مهمتر سرنوشتشون دسته من باشه!! فکر می کنم مسئولیت سنگینیه
hana.mn- کاربر متوسط لاک پشتی
اما خب من واقعآ دوسشون دارم و کاملآ وابسته شدم بهشون....
:;;>:
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» ترک در کف آکواریوم
» کدر شدن آب آکواریوم
» مشکل در آکواریوم کمک!
» آکواریوم استوانه ای