گوش قرمز بزرگ و ماهی خوراک منجمد
گفتگوی لاک پشتی :: مسایل مربوط به حیوانات :: باغ وحشها، مراکز درمانی و موسسات و فروشگاهای مربوط به حیوانات
صفحه 1 از 2 • 1, 2
گوش قرمز بزرگ و ماهی خوراک منجمد
ماهی های خیلی کوچولو که در محل نگهداری لاک پشت ها چند تا هنوز زنده بودن و لای سنگها قایم میشدند. قیمت هر دانه 20 تومان بود.
لاک پشت ها هم خیلی سر حال بودند.
اما یک خبر خوب برای اونایی که دل ندارند ماهی زنده بدن به لاکی هاشون.
ازش پرسیدم اگر بخوام میتونه ماهی های خوراک را برای من فریزری کنه. گفت آره ولی باید قبلش سفارش بدی تا آماده کنیم. میگفت یک مدت فریزری تهیه می کرده ولی خریدار نیامد و دیگه بصورت آماده نداره.
حتی ازش پرسیدم بصورت خشک شده چی؟ گفت اونم میتونیم تهیه کنیم ولی باید قبلش سفارش بدی.
انشاالله من از مسافرت برگردم حتما ماهی خوراک فریزری یا خشک شده برای مارکی تهیه می کنم.
:\m/:
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: گوش قرمز بزرگ و ماهی خوراک منجمد
همینطور یک آکواریوم بزرگ از حلزون های زرد رنگ داشت که آروم اینور و اونور میرفتن. اگر کسی طالب بود میتونه ازش بخره.
قیمت ماهی خوراک را هم کرده دانه ای 25 تومان. باور میکنید که برای مارکی تقریبا هر 10 روز یکبار باید 100 تا ماهی خوراک بگیرم!!!
love animals- کاربر خوب لاک پشتی
جدی دانه ای 10 تومن؟ میشه بگین کجا؟چون واقعا داره ورشکسته ام میکنه.
اگر بخوام زحمت بدم یا از راه به این دوری بخرم که مسلمه 25 تومان را ترجیح میدم.
بعدش هم فکر میکنی 200 تا غذای چند روز مارکی است؟
تازه یکبار 200 تا خریدم تند تند مردن ناچار شدم یخچال بگذارم که مارکی فقط تا یک روز یخچالی ها را میخوره . خانم غذای تازه و زنده میخواد. برای همین 100 تایی میخرم.
به هر حال از لطفت ممنونم.
ایرانی ها باید یاد بگیرن زور گو رو خفه کنن نه اینکه بهش بگن چشم . اگه 25 تومن نخرید اونها هم ارزونش میکنن.
اول اینکه تا زمانی مشتری برای کالایی هست یعنی قیمت مناسبه پس دوستای تو کلاه نمیگذارند قیمتی را میدهند که مشتری حاضره بپردازه
دوم اینکه هر چیزی قیمتی داره . 15 تومان اضافه تر مال مشتریی است مثل من که پیاده میره تا مغازه و زمان و هزینه رفت و آمدی هم پرداخت نمیکنه. مسلما اگر فردی مثل شما بتونه بره از یک محل دیگه به راحتی و ارزون تر تهیه کنه دیگه مشتری این آقا نمیشه.
حالا بگذریم که اجاره مکان و دستمزد ها و مالیات و هزینه حمل و نقل و غیره را مغازه دار باید روی کالا بکشه و به دست مشتری برسونه.
آخر اینکه اینها اون زورگو هایی نیستند که باید خفه بشن. اینها هموطن های کاسب تو هستند که البته باید انصاف هم داشته باشند.
تو اگر برای من این کار را بکنی محبت است اما من مخالف هستم اگر این کار دائمی باشد. تو میتونی از این راه برای خودت یک کسب و کار خوب راه بیاندازی که که کمک خرج دانشجویی ات هم باشد.
حالا دانه ای چند به من میفروشی؟!!
آخ میبخشید پر حرفی کردم . اگر به من بود برای این فروم کلی ایده کسب درآمد داشتم چون الان کاملا آمادگیش را داره. :
اين مطلب آخرين بار توسط love animals در 12/13/2009, 09:04 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
من کلی اشاره می کتم و نام نمی برم ، ولی برخی از آکورایوم فروشی ها ماهیی رو که از کارگاه پرورش 100 تومن خریده اند ، 600 - 700 تومن و حتی بالاتر قیمت می کگدارند ، ماهی که 4000 تومن هریده اند ، بالای 15000 تومن می فروشند! بهانه هم مرگ و میر ماهیان بر اثر موندن در آکواریوم فروشی است ، حال اگه اگه ارزون تر بفروشند ، مشتری بیشتر و در نیتجه راضی بودن مشریان و کمتر موندن ماهی در آکورایوم فروشی و پاینن امدن مرگ و میر ناشی از آن در را در پی خواهد داشت! در این فرم هم کلیه اجتاس ، با قیمت هایی برابر یا حتی پایین تر از قیمت های بازار فروش می روند ، چون هنوز کسب و کار این فرم فروش نیست ، در آینده برنامه هایی برای ایجاد فروشگاه اینترنتی آنلاینن در فرم داریم ، تا اون موقع اوضاع بر همین منوال خواهد بود! و قیمت ها پایین اند! فعلا برنامه هادر جهت راضی بودن از فرم است ، نه کسب درآمد!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
با مثلا ماهي خوراك(كه الان اصلا گيرم نمياد) دونه اي 50
Paris- دوست گفتگوی لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
aida1361- کاربر متوسط لاک پشتی
ناراحت شدین؟!!من محض مثال گفتم.جدی که نبود.
اووووووف نمیفهمم جوانهای ما چرا فکر می کنند پول درآوردن بده.
آقا پرهام
این چیزهایی که گفتید ناشی از اطلاعات شما از آکواریوم فروشی هاست که حتما خیلی بهتر از من آنها را میشناسید. اما من اصول کلی کسب و کار را میگفتم.
آنچه در مورد کلاهبرداری میگین فقط محدود به آکواریوم فروشی ها نیست. آیا گربه ها که 300 هزار تومان تا 4 میلیون تومان فروش میرند قیمت واقعی انها است؟ کدام کسب و کار در کشور ما اگر نظارتی روی آن نباشه این مشکلات را ندارد؟
من میرم استاد برای یک جلسه 4 ساعته پیدا کنم دستمزد های میلیونی فقط برای حرف زدن مطالبه میکنند.
من همیشه شخصا این فروم و کار خیرخواهانه شما را تحسین میکنم اگر نظری در مورد کسب درآمد دادم بر اساس علاقه مندی ها و رشته کاریم بود نه بیشتر.
اینکه گفتم این فروم آمادگی لازم را داره بر اساس میزان بیننده و طرفدارانی است که داره.اینکه تخصصش را در موضوع خودش ثابت کرده.و فرصت هایی که موجوده.
راستی من نمیدانستم این فروم کالایی هم میفروشه.یعنی غیر از کتاب؟
حالا که فکر میکنم میبینم شما میتوانید از طریق این فروم جلوی خیلی کلاهبرداری ها را هم بگیرید.
: دوست داشتین یک تاپیک برای این بحث بگذاریم
باید زودتر پوستر و پمفلتها را تهیه کرد تا توی آکواریومی ها پخش کنیم ت هر کسی لاک پشت می خره یک دونه از اون پفلت ها بهش بدن. من سعی می کنم آخر هفته اگر وقت کردم یک مدلش را آماده کنم به ادمینها نشون بدم، زودتر با پرینت تمامش کنیم و پخشش کنیم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
جلوی چشم خودم ماهی هام رو 2 برابر میفروختن . تازه ماهی اب شور رو که دیگه نگو که رفیقم پول پارو میکنه . همه چیزش با هواپیما میاد . دست به سینه میشینه تو مغازه پول پارو میکنه .
من نمیگم نفروشن من میگم یکم مردونگی داشته باشن به قیمت مناسب بفروشن . این حلال نیست که شما فقط بشینی دلالی کنی بعد از اونی که شب و روز جون کنده ماهی رو پرورش داده به اینجا رسونده بیشتر بگیری .
برای بهبود بازار کار باید رقابت باشه نه رفاقت دوست عزیز این رو هم لابه لای جزوتون بنویسید .
این بحث انتها نداره وبه بالا ها ختم میشه البته مردم هم در این امر سهیم هستند اما نیاز به زمان بیشتریه که این رو متوجه بشن.
من رو جنسی که میخرم و زحمتی براش نکشیدم سودی نمیکشم ...پس اگر کسی خواست من براش دونه ای 10 تومن میارم .
راستی samir و love animals عزیز ، منم پرینتر دارم ، اگه چیزی مد نظرتون هست ، لطفا ابتدا عکسی یا متنی ازش قرار دهید و بعد با هم روش کار می کنیم تا بهتر بشه و منم کمک می کنم! با تشکر از همه!
در مورد پمفلت ها.اگر چاپخانه چاپ کنین که خیلی بهتره.فکر کنم همه کمک کنند.
منم حتما کمک خواهم کرد.
من خودم هم فکر می کردم که روی برگه کلفت تر پرینت بگیریم بعد دیدم برگه A4 هم کفایت می کنه، چون قراره اطلاعات ضروری که اغلب به علت ناآگاهی خریداران لاک پشت منجر به مرگ لاک پشتها می شه به خواننده منتقل بشه.
ضمن اینکه اگر روی برگه معمولی پرینت بگیریم هزینه اش کمتر می شه و می شه تعداد زیادی تکثیر کرد.
مهندس پرهام و آقای love-animal
ممنون از لطفتان برای پرینتر، ولی می شه انقلاب با تعداد زیاد و قیمت مناسب پرینت گرفت.
با نظر مهندس پرهام موافقم یعنی اجازه بدید من یک طرح اولیه با مطالبش درست کنم در یکی دو روز آینده بعد یک تاپیک براش درست می کنیم تا بچه ها در مورد مطالب و شمایلش نظر بدن تا نهایی بشه و زودتر تکثیرش کنیم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
goli zadgan- کاربر متوسط لاک پشتی
برای همین امیدوار شدم و به دوستان هم پیشنهاد می کنم همچنان ادامه بدین، بلاخره قبول می کنند. :cheers:
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» تشخیص شگ ماهی از ماهی خوراک
» ماهی خوراک
» آکواریومهای فروشنده ماهی خوراک
» ماهی خوراک
گفتگوی لاک پشتی :: مسایل مربوط به حیوانات :: باغ وحشها، مراکز درمانی و موسسات و فروشگاهای مربوط به حیوانات