کنده شدن پوست از پای لاک پشت؟
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: کنده شدن پوست از پای لاک پشت؟
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
لاکی من هم همینطور هست. وقتی توی آب هست می بینم یک پوستهای شفافی دور گردن یا دستها و پاهاش هست. خیلی وقته. یک بار یادمه محمدفر گفتند که به خاطر دمای آب می تونه باشد و البته پوست اندازی طبیعیه. منتها لاکی من مدت زیادی است که اینجوری ولی چون سرحال است من کاری بهش ندارم تا ببرمش چک اپ.
مثلا وقتی میارمش تو ظرف غذاش که غذا بخوره بعد که بر می گردونم می بینم چند تکه کوچولوی پوست شفافش روی اب شناور شدند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
ضمنا کیلکا برای لاک پشت خوب نیست یا باید سرش را جدا کنی. اصلا سرش را به لاک نده. این قضیه توی پست ماهی های زنده توسط دکتر معماریان بیان شده است.
مشکل لاک پشت من پوست پوست شدن همیشگی بدنش هست. تقریبا از خرداد ماه به اینطرف همیشه از بدنش پوست آویزان بود. یک هفته پیش پوست اندازی اساسی داشت که قطع شد ولی باز امروز دیدم که به بدنش پوسته های ریز آویزان هست.
چند هفته ای می شه که برای خشکیش لامپ هالوژن گرفتم و باخشکیش آشتی کرده. خوشحال بودم دیگه پوست پوست نمیشه، اما متاسفانه...
غذاش 99 درصد ماهی خوراک است. می تونه بخاطر نخوردن کف دریا باشه؟ از وقتی بهش ماهی می دم دیگه کمتر حوصله دادن کف دریا رو بهش دارم.
فقط یک نکته الان که داشتم توی فروم جستجو می کردم به یک نکته برخوردم که دمای زیاد آب ممکنه باعثه پوست اندازی بشه.
من یک بخاری از اینایی که عقربه تنظیم دما روش داره توی آبم گذاشتم و چون قبلا دستی حس کردم آب از دمای 23 یا 24 درجه سردتر هست، بردم نزدیک 30، چون به نظرم دمای نشانگر بخاری تنظیم نیست، نکنه پوست اندازیش بخاطر دمای آب باشه؟
لطفا کمک کنید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
نه شما منبع بهتری از کلسیم و ویتامین ها رو در اختیار لاک پشتتون قرار می دید.می تونه بخاطر نخوردن کف دریا باشه؟
با تنظیم بخاری روی دمای نزدیک به 30 درجه، فکر می کنم دمای آب کمی بالا باشه.
حس دست کاملاً اشتباه عمل می کنه اگه شما دستتون گرم باشه وقتی به آب ولرم دست بزنین احساس می کنید آب خیلی سرده! و برعکس وقتی دستتون سرد باشه، دمای آب 23 درجه هم به نظر گرم میاد.و چون قبلا دستی حس کردم آب از دمای...
توضیحات آقای دکتر رو در تاپیک پوست پوست شدن مطالعه کنید.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
آن تاپیک رو هم خوندم. شاید نباید عجله کرد. به قول دکتر معماریان این موارد به ارامی برطرف می شن.
هالوژن باعث شد که پوست اندازی اصلیش خیلی زود ظرف چند روز برطرف شه برخلاف دفعه قبل. اما این پوسته های ریز مداوم نیز امیدوارم که برطرف شن.
فعلا یک هفته دیگه بهش وقت می دم ببینم برطرف می شن یا نه چون خیلی هم روی خشکیش میاد شاید خودشم فهمیده به آفتاب گرفتن و خشک کردن بدنش نیاز داره.
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» کنده شدن پوست دور گردن
» کنده شدن پوست کنار دهان لاک پشت
» کنده شدن دم لاک پشت
» کنده شدن نوک دم