کنده شدن نوک دم
کنده شدن نوک دم
نوک دم لاکپشت برکه ای من کنده شده فکر کنم گوش قرمز کرده باشه اما تا حالا هم دعوای انها را ندیده ام این یک حدس است سن 5-6ماهه باشد خیلی کوچیک است این روهم این جابگم یک خال سفید رنگ مایل به شیری زیر دهانش در اومده برای حل این دومشکل چهرا هی پیشنهاد می کنید
با تشکر
تا یادم نرفته بگم اون هارو از هم جدا کردم تا منتظر جواب اقای محمدی فر وپرهام ودکترمعماریان واعضای لاکپشتی باشم باشم
:[-o<:
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: کنده شدن نوک دم
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
با تشکر
ببینین سفت بودن لاک به تنهایی نمی تونه دلیل خوبی برای عدم فقر کلسیم باشه پس قطعی شدن نبود این عارضه، فقط میتونه با رادیوگرافی مشخص بشه. کمبود کلسیم در هر موجود زنده ای به اشکال متفاوت ولی قابل پیش بینی خودش رو نشون می ده همونطور که لاک پشت من هم دمش زود می افتاد ولی لاکش محکم بود و علاوه بر این، اگر لاک پشت روزی چند کیلو کف دریا بخوره ولی D3 در بدنش ساخته نشده باشه کف دریا هیچ کمکی بهش نمی کنه چون کلسیمش جذب نمی شه.
کنده شدن دم و ناخن و نرم شدن استخوان و لاک و ... به طور یقین عاملی در پشت پرده دارند.
بتادین 10% (povidone iodine) که همون بتادین رقیق نشده هست برای پوست لاک پشت مضر و می تونه باعث سوختگی هم بشه. برای به کار گیریش فقط از آقای دکتر راهنمایی بگیرید.
امیدوارم لاکی تون حالش زود خوب بشه :[-o<:
اين عکس رو ميذارم تا زود جواب بگيرم دم دمدراز که حالا ديگه بايد بذارم دم کوتاه کم کم داره کوتاه مي شه
لطفا:بگيد چيکار کنم شما رونيا عزيز اگه اين اتفاق براي لاک
پشت تون افتاده چطور درمان کرديد وd3چگونه ساخته مي شه يعني بايد چي کار کنم
با تشکر
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f12/topic-t774.htm
برای تشخیص و درمان با آقای دکتر مشورت کنین.
موفق باشید
» کنده شدن پوسته زیر لاک
» کنده شدن مقداری از دم
» کنده شدن پوست لاک
» کنده شدن پوست از پای لاک پشت؟