وحشتناک ترین تجربه ام
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار
وحشتناک ترین تجربه ام
میرح همچنان به شدت مریض است. هرچی توی آنتی بیوتیک و مولتی ویتامین خوابوندمش هیچ فایده ای نداشت چون دهنش رو باز نمیکنه. دیروز به دکترش زنگ زدم و گفت هرروز دوبار 0.5 میلی لیتر بهش سرم قندی-نمکی تزریق کنم. بعدشم گفت 0.1 میلی لیتر جنتامایسین زیرجلدی تزریق کنم. مامان من تزریق بلد هستند و اینکار را کردند.
چشمتون روز بد نبینه، میرح پاش که درد گرفت هیچی، ناگهان یکهو برای یکدقیقه بیهوش شد و من فکر کردم مرد و گریه کردم. بعدش هم 6-7 ساعت طول کشید تا کمی بحال بیاد. وحشتناک بود. سرش افتاده بود پایین و به شدت تلوتلو میخورد ، خیلی وحشتناک بود.
الان بهتره اما خیلی راه نمیره. دیروز دوبار بهش سرم تزریق کردیم،چون ده روزه که غذا نخورده. حالش از دیروز بهتره اما هنوز هم غذا نمیخوره. البته هنوز صدای عطسه ای ازش نشنیدم. خیلی نگرانم. دیگه کاری از دستم برنمیاد. فقط خدا کمکش کنه. نمیدونم آیا بایستی به تزریق سرم ادامه بدیم؟ آخه طفلکم پاش خیلی درد میگیره. تو آب مولتی ویتامین هم گذاشتمش ولی آب نمیخوره.
:[-o<:
sin1985- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: وحشتناک ترین تجربه ام
Assiyeh- کاربر خوب لاک پشتی
رد: وحشتناک ترین تجربه ام
تمام درمانهای انجام شده بسیار اشتباه و خطرناک است.
چندین بار تاکید کردم که برای تجویز دارو اول دکتر با من هماهنگ کنند. چرا؟
من واقعا متأسفم از این همه اشتباه. حتما با من تماس بگیرید.
با تشکر
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
» سریعترین، سنگین ترین و کم عقل ترین دایناسورهای جهان را بشناسید
» سریع ترین وکند ترین حیوانات جهان
» تجربه در پوسیدگی و شکستگی لاک
» معجزه وحشتناک دستمالهای مرطوب
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار