پیشی های من
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی پستانداران :: گربه "درباره گربه سانان" :: تصاویر گربه های خانگی اعضای انجمن
پیشی های من
اما تا دلتون بخواد توی خیابون و حیاط گربه دارم.اومدم اون ها رو معرفی کنم.
ایشون آقا گارفیلد هستن.یه پسر تپل,با دست بزن و در عین حال خیلی خیلی خوش اخلاق و مظلوم.
میسکی خانم.یک خانم خیلی مهربون و با نمک و خیلی پیر!سختی زیادی کشیده.امیدوارم بتونم حداقل توی همون خیابون یه زندگی خوب براش فراهم کنم.
خانمی.خوش صدا ترین پیشی من.الان چهار تا بچه داره توی پارکینگ یکی از همسایه های حیوون دوستمون.خیلی مهربونه.
به ترتیب از بالا به پایین:مشکی-توتولو-پسین.
پیشی هایی که بزرگ شدن و از محله ی ما رفتن.
فکر می کنم آقای دکتر این پسر کوچولو رو به یاد بیارن:نینی میسکی.یه بچه گربه ی چهار ماهه که ماشین به صورتش زده بود و بعد از سه روز تونستیم پیداش کنیم در حالی کل صورتش له و خرد شده بود و تمام بدنش خونی بود.بردیمش دکتر.دکتر گفتن که راهی نمونده...اینطوری شد که نینی میسکی برای همیشه از پیشمون رفت...
اینا هم بچه های خانمی.توی حیاط ما بزرگ شدن اما...وقتی رفتن توی خیابون،در عرض دو ماه همشون رو ماشین زیر کرد جز آخریه.
اون آقا کوچولویی که گفتم زنده مونده الان دیگه بزرگ شده:
بله...الان آقایی شده واسه خودش.
اینا هم لشکر میسکی...
اینا تمام گربه هایی بودن که توی خیابون بهشون غذا میدیم و تا جای ممکن کمکشون می کنیم.
حالا بریم سراغ پیشی های توی حیاط:
پرشین.یک پرشین مشکی با چشمای زرد.خیلی دوست داشتنیه.مخصوصا وقتی شبا میاد پشت پنجره و چون سیاهه ما نمی بینیمش!
ایشون تامی بودن.دختر پرشین.اون بالایی عکس زمان نینی ییشه!پایینی عکسیه قبل از رفتن ازش گرفتیم.خیلی دوست داشتنی بود.اما همسایه ها می گفتن نمیشه تو حیاط نگهش داری و اینا منم به یه بابای خیلی خیلی خوب و مهربون واگذارش کردم.اما چی بگم...تا این خواهر کوچولو از پیش ما رفت اون همسایه ی بیکار ما هم اسباب کشی کرد رفت!ولی به هر حال...الان تامی زندگی خوبی داره.
بالایی پیشو و پایینی جوجو،دختر ,جوجو هست!اون تشک قرمزی که می بینید مال خودشونه!
براشون گذاشتیم که هر وقت اومدن تو خونه اون رو خنج بزنن نه بقیه ی وسایل رو!!این عکس ها هم مال روزیه که هوا خیلی سرد بود و شب رو توی خونه ی ما گذروندن.
این هم مامان و بابای جوجو توی حیاط ما!سمت راست شیفیدو ,بابای جوجو و سمت چپ پیشو,مامان جوجو.
این هم پیشولی,دختر پرشین.لوس و تا دلتون بخواد شکمو!
...- کاربر خوب لاک پشتی
رد: پیشی های من
خورشید- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: پیشی های من
خیلی ها رو از دست دادم و چند تایی هم واگذار کردم...
...- کاربر خوب لاک پشتی
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی پستانداران :: گربه "درباره گربه سانان" :: تصاویر گربه های خانگی اعضای انجمن