پیشی های من...
پیشی های من...
ایشون پرشین خانم هستن.از نژاد پزشین خالصه.خیلی مهربونه و گاهی اوقات اجازه میده که بغلش کنم.توی حیاط زندگی می کنه و به محض این که بریم توی حیاط،میو میو کنان دنبالمون راه میفته تا ببرتمون طرف خونش.تازگی ها مامان شده اما نمی دونم چرا یه نینی بیشتر نداره!!!
این عروسک زنده،بچه ی پرشینه...تا حالا بچه گربه به این خوشکلی و با نمکی ندیدم.از این که بغلش کنیم نمی ترسه...مامانش هم اجازه میده تا باهاش بازی کنیم.ای جانم!!!
این میسکیه.خیلی دختر خوب و مهربونیه.خیلی با نمکه.عاشق اینه که دست کسی روی سفیدی صورتش کشیده بشه...همون جا از خوشی وا میره!!خیلی گربه ی زجر دیده ایه.تا حالا سه تا از بچه هاش (نینی میسکی،مینی میسکی و مشکی میسکی) جلوی چشمش توسط آدم ها یا با درد مردن یا با یک تصادف وحشیانه.ولی در حال حاضر مامان چهار تا نینی کوچولوه!!!
این نینی میسکی.گربه کوچولویی که چهار ماه بیشتر پیشمون نموند.خیلی فضول و با نمک بود هنوز هم که هنوزه وقتی یادش میفتم گریم می گیره.قضیه از این قرار بود که یه روز رفتم مثل همیشه به پیشی هام غذا بدم دیدم این نیست.کمی صداش زدم که اومد و دیدم صورتش کاملا تخت شده،چشماش بسته شدن و از دهنش بزاغ نارنجی رنگ و خون می ریزه بیرون.سعی کردیم بگیریمش اما فرار کرد.سه روز بعد،با شادی دوستم تونستم پیداش کنم و با بابام آوردیمش پیش دکتر معماریان.دکتر گفتن هیچ استخون سالمی توی صورتش باقی نمونده و جراحی هم نمیشه کرد.تنها کار راحت کردنش بود.دکتر گفتن که با ماشین یا میله ی فلزی به صورتش کوبیدن...
ایشون خانومی هستن.مهربون ترین و خوش صدا ترین گربه ای که دارم.خیلی با شخصیته.قبلا توی خیابون زندگی می کرد اما از وقتی که بچه هاش رو به دنیا آورده اومده توی حیاط ما و با نینی هاش زندگی می کنه.
این ها هم نینی های خانومی هستن.چهار تا بچه ی خوشکل و گوگولی...
این آقا گارفلیده...شوهر خانم های نامبرده و پدر همه ی بچه های مذکور!!!آقای قلدریه!وقتی بیاد توی کوچه هیچ کس دیده نمیشه جز میسکی!ماشالله حرمسرا باز کرده این آقا خوشکله...
توتولو.دختر خانمی که توی کوچه زندگی می کنه.چند وقت ندیدمش اما حالا برگشته و و نمی دونم چه بلایی سر این زبون بسته آوردن که حتی از من هم می ترسه!
به ترتیب:پسین...مشکی.آقا هایی که نزدیک به یک سال با ما زندگی کردن و یه روز دیدم که دارن میرن...اما هیچ وقت برنگشتن...
هنوز پیشی های خیابونی دیگه ای دارم که چون از آدم می ترسن و غذا رو از یک متری می گیرن (!) نتونستم ازشون عکس بگیرم.هر وقت ترسشون ریخت براتون عکس هاشون رو میذارم...
...- کاربر خوب لاک پشتی
رد: پیشی های من...
غذا چي بهشون ميدين؟
bugieboy- کاربر متوسط لاک پشتی
اکثر مواقع هم یه ظرف شیر بدون لاکتوز براشون میذاریم.
...- کاربر خوب لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
بچه پرشین و آقا گارفیلد رو من خیلی پسندیدم یک زمانی یک گربه شکل گارفیلد داشتم . با پیشی های نازنینت شاد باشی.
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
عشق خرگوش- کاربر تازه وارد لاک پشتی
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
...- کاربر خوب لاک پشتی
به اسم این کوچولو نخندید!! اسمش رو گذاشتیم جوجه چون واقعا جیک جیک می کنه!! اصلا میو میو بلد نیست!!! صداش شبیه جیک جیک جوجه هاست!!!
بیابید بچه گربه را!!!
...- کاربر خوب لاک پشتی
اما الان فقط از پیشولی (دختر پرشین) عکس ندارم.عکس که گرفتم بازم میذارم:
ایشون الان بزرگتر شدن.عکس مامان باباش (پیشو و شیفیدو ) رو میتونید توی عکس پایینی ببینید:
اینا مامان و بابای جوجو هستن.اون سفیده که لم داده (شیفیدو) باباشه و اونی که داره میپره رو میز (پیشو) مامانشه.
...- کاربر خوب لاک پشتی
چند وقت پیشم یدونه خوشگلش اومد توی حیاطمون بهش غذا دادم خیلی خوشگل بود...
ولی مامانم دیگه نذاشت بهش غذا بدم...
emisaa- کاربر متوسط لاک پشتی
گلناز uwvd- کاربر تازه وارد لاک پشتی