کمک در مورد سگ مشکوک به شکستگی دست
کمک در مورد سگ مشکوک به شکستگی دست
چیکار کنم من آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توروخدا یکی کمک کنه.
خورشید- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: کمک در مورد سگ مشکوک به شکستگی دست
خورشید جون اطراف همونجایی که این کوچولو رو پیدا کردی آگهی بده ، حتما خانوادش خیلی نگرانشن.
mahshad- کاربر متوسط لاک پشتی
یه دامپزشک اینجا داریم که ای کاش نداشتیم. باورتون نمیشه از 2متری یه نگاه بهش انداخت حتی دست هم بهش نزد . از دور به من میگفت برش گردون، دستشو بیار بالا، بزار من ببینم. خلاصه کلی داد زدم سرش و اومدم بیرون.رادیولوژی هم بردمش اما!!!!!!!!!!فکر میکنید چه اتفاقی افتاد؟!!!! دکتر از دم در (انگار که من نجسم )یه رفتاری کرد که بهتره اصلا نگم.
یه آقایی رو معرفی کردن بهمون که دستیار دامپزشک بوده. اومد خونه دیدش. گفت چیز مهمی نیست. شکسته اما خیلی بدجور نیست. آتلش رو خیلی بهتر و دقیق تر بست. یه کمی هم ماساژش داد. الان احساس میکنم بهتره. دلم کباب میشه وقتی میبینمش. اینقدر مظلومه. تفلی رو نمیشه حمام برد. خیلی کثیف شده. اما یه جای خوب براش درست کردم که فکر میکنم توش خیلی راحته. کلی با هم دوست شدیم.
دستش رو هم با پارچه گرم ببند شاید دردش کمتر شه این زبون بسته!!!!
آخه ما هم یه گربه داشتیم پاش درد می کرد با پارچه ی گرم بستیمش بهتر شد...
...- کاربر خوب لاک پشتی
خورشيد جان اين که دستش شکسته دليل نمیشه خانوادش دوسش نداشته باشن و نگرانش نياشن، دختر خوشگل منم خيلي وقت پیش به خاطر باز بودن در از خونه رفت بیرون ( خيلي وقتا شده بود که در باز بود و مي دونست نبايد بیرون بره و نمي رفت) ، روز بعد ، بعد از کلي گشتن و نگرانی هاي زياد يه آقايي پیداش کرد و با شماره اي که رو تگ گردنش بود باهامون تماس گرفت،
جايي که پيداش کرده بودن خيلي دور بود و حتي به ذهنمون هم نمی رسید که اونجارو هم بگرديم. وقتی ديديمش کل بدنش خوني بود زير گردنش خراشيده شده بود ، همون موقع بردیمش پيش دامپزشک ، که ایشون علت جراحتشو درگيري با يه سگ ديگه تشخيص دادن.
پس اينکه اين کوچولو دستش شکسته نمي شه گفت خانوادش دوسش ندارن ، اگه 1 درصد هم احتمال بديم نگرانش باشن الان بايد شرایط بدي داشته باشن.
saghar.s- کاربر تازه وارد لاک پشتی
برو انجایی که پیدا کردی اطلاعیه بزن تا شاید خانواده پیدا شد
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
یه آقایی بسیار وحشت ناک و خشن با یه سگ کوچولوی دیگه اومد که میگفت مامان جسی کوچولو هستش. که با هم خیلی با مزه هم بازی میکردن. اما وقتی آقاهه نزدیکش میشد فرار میکرد و پشت پای من قایم میشد. آقاهه که اصلا نظری در مورد دستش نداشت. گفت 120 تومن بهت میفروشمش اگه از این خوشت نمیاد چند ماهه دیگه یه توله بهت میدم!!!!! این یعنی سگ رو واسه توله هاش و فروش اونا میخواد. از این بدتر که جمعه میخواد بیاد ببردش. چون فکر میکنه سگ رو بهش نمیدم.
حالا دیدید چه اشتباهی کردم. من گفتم که این سگ اصلا وضعیت خوبی نداره و صاحب خوبی هم نداره.
دلم میخواد الان بیاید ببینیدش. اینقدر بهش رسیدم که سرحال و خوشحال داره زندگی میکنه.
من وقتشو ندارم وگرنه مطمئنا سگ رو بر نمیگردوندم به صاحبش. حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
تا الان فقط نگران اين کوچولو بوديم ، فکر کنم از الان بايد نگران خودتم باشيم.
saghar.s- کاربر تازه وارد لاک پشتی
tortoise- دوست گفتگوی لاک پشتی
والا من حاضر بودم کل مبلغ رو پرداخت کنم
خوب خورشيد جان شما که ميتونی کل مبلغ رو پرداخت کني چرا این کارو نمی کني؟!!!!!!
مطمئنا توي همين فروم آدمای قابل اعتمادي پيدا ميشن که جسي خانوم رو نگه دارن!
mahshad- کاربر متوسط لاک پشتی
این آدم! کلا زده به اون راه...خورشید نوشته است:فکر کنید!!!! آقاهه امروز زنگ زده میگه 50 تومن بده به من وقتی سگ رو آوردی بهت برمیگردونم
خورشید خانم این حرف یعنی به 50 تومن هم راضیم ولی من فکر کنم کیسه ها دوخته.یعنی 50 رو که بگیره بازم دست بردار نیست.به هیچ وجه پولی بهش ندین.درسته این کوچولو خیلی بیشتر از اینها حقشه و می ارزه ولی این بشر گداتر از این حرفهاست.
tortoise- دوست گفتگوی لاک پشتی
حاضرم اگه کسی پیدا بشه سگ رو نگه داره که مطمئن باشه بخریمش بدیم به اون. اما قابل اعتماد.
دیروز رفتیم خونه عموی جسی.
این جسی خوشحال چون فهمیده بود داریم میریم بیرون و اونم میبریم
اینجا رفت یه عروسک آورد قد خودش
اینجا با دختر عموش که از پناهگاه وفا وقتی 20 روزش بوده گرفتنش درگیر شده. این دختر عموش که اسمش کارمل هست بسیار دختر بیش فعالیه. فقط جسی پررو رو ببینید واسه کارمل خط و نشون میکشه. بعد کارمل پلک میزد جسی مثل فانتوم فرار میکرد.
کارمل که 4 ماهشه نمیدونست با جسی باید چطوری بازی کنه میزد لهش میکرد. کشتی میگرفت باهاش. اصلا نتونستیم بزاریم با هم بازی کنن. جسی له میشد.
ایجا جسی خسته و خابالو.
[/QUOTE]
» 4 مورد که شما هرگز در مورد موبایل نشنیده اید
» در مورد نجس بودن سگ
» شکستگی و خون آمدن از لاک
» شکستگی در همستر