تشکر از دکتر معماریان وهمکار محترمشان
تشکر از دکتر معماریان وهمکار محترمشان
من حدود 12روزه که برادرم یک همستر به من هدیه داده اما بعد از گذشته دو روز متوجه شدم که چشمش رو به سختی باز و بسته میکنه من هم فکر کردم که دچار عفونت شد باشد.من با دکتر تماس گرفتم اما چون بیمار داشتن نتوانستم که با خودشون حرف بزنم اما همکار محترمشون که متاسفنه فامیلشون رو نمیدونم به م کمک کردن.همستر من قبل از اینکه به دسته من برسد پیش پسر دایی خانوم برادرم در یک ظرف ماست خانواده و در حیاط نگهداری میشد من حتی نمیدونم چند روز در این شرایط بوده برادرم که یک شب اونجا مهمان بود همستر را میبیند که در شرایط کاملا بدی و ناراحت کننده ای نگهداری میشود همستر را با خودش برای من می آورد.که بعد از دوروز نگهداری متوجه میشم که چشمش راب هسختی باز میکند ومن که خیلی ناراحت شدم با دکتر تماس گرفتم ک ه همکار محترمشان مبعد از شنیدن جریان بیماری همستر من را راهنمایی کردن.و الان همستر من5روزه که چشمش کانلا خوب شده و در حال شیطنت کردن است.من از دکتر معماریان وهمکار محترمشان واقعا ممنون هستم چون خوب شدن چشم همسترم را مدیون این دو نفر هستم واقعا از شما وزحمات شما ممنون و سپاسگذار هستم.
hiva tanha- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: تشکر از دکتر معماریان وهمکار محترمشان
البته هنوز خوب نشده و با توجه به گفته دكتر بايد داروشو عوض كنم.
bugieboy- کاربر متوسط لاک پشتی
خانم دکتر محمدی، همسر آقای دکتر معماریان شما را راهنمایی کردند که ایشون هم همانند آقای دکتر دلسوز و حامی حیوانات هستند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
hiva tanha- کاربر متوسط لاک پشتی
mariana- کاربر متوسط لاک پشتی
صمیمانه از آقای دکتر معماریان بابت توجه، راهنمایی و کمکشون تشکر میکنم مطمنم اگه لطفشون نبود لاک پشتمو ( لاک پشت زمینی)از دست داده بودم !من از خیلی ها کمک گرفتم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم بهبودی لاک پشت و خوشحالی خودمو مدیون حمایت و کمک ارزنده شون هستم میدونم که نمی تونم لطفشون جبران کنم اما هیچگاه فراموش نمی کنم همواره سلامت و موفقیتشون را آرزو می کنم
bahar_gh- کاربر تازه وارد لاک پشتی
به همه ما یاری رسانده اند
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
» بازگشت آقای دکتر معماریان و همسر محترمشان از نامیبیا
» نشانی دامپزشکان
» تشکر از دکتر معماریان
» کمک فوری به لاکی شلاله