کبوتر کوچولو،مهمون جدید خونه ی ما
کبوتر کوچولو،مهمون جدید خونه ی ما
امروز از توی خیابون یه مهمون کوچولوی جدید پیدا کردم.
داشتم از امتحان بر می گشتم(با شادی)که یک کبوتر کوچولو با پر های به هم ریخته و بدون دم،جلومون سقوط کرد.
احمقانه ترین چیز این بود که هیچ کس بهش محل نمیذاشت و بدون تفاوت از کنارش رد می شدن.
شادی گرفتش و دادش به من چون خودش سگ داره نمی تونه نگهش داره.
من هم آوردمش خونه.اولش کمی حال نداشت اما با تدبیر پدر و مادرم چنان سر حال شد که از توی جعبه می پرید بیرون (پرواز نکرد!فقط پرید.) و می دوید این ور اون ور.بدبخت شدیم تا گرفتیمش!!!!
در کل خیلی شیطونه!ازش نگهداری می کنیم تا بزرگتر بشه و پر و بال دربیاره و آزادش کنیم تا بره.اگر هم نخواست بره نگهش میداریم .انتخاب با خودشه!!!!
امیدوارم زود تر حالش خوب بشه و برگرده خونه خوبش.
اگر تونستم ازش عکس بگیرم حتما براتون میذارم تا این کوچولوی خوشکل رو ببینید....
...- کاربر خوب لاک پشتی
رد: کبوتر کوچولو،مهمون جدید خونه ی ما
خیلی خوشحال شدم که اومده بود و زنده و سرحال بود. از اون به بعد فعلا دیگه نیومده حیاطمون.
خورشید- حامی حیوانات لاک پشتی
...- کاربر خوب لاک پشتی
خدا كبوترتونو رحمت كنه!
bugieboy- کاربر متوسط لاک پشتی
بماندعزیز!داغ دلم رو بعد از ده دوازده سال تازه کردی.فکر می کنم که چون نتونستم کاری براش بکنم دیگه از این پیش آمدها برام اتفاق نیفتاد.
tortoise- دوست گفتگوی لاک پشتی
تا یادم نرفته بگم هر جوجه پرنده ای که پیدا کردید نباید تو دستتون بگیرید و به هوای کمک ببریدش چون ممکنه والدینش بتونن اونو برگردونن به لونه خودش. بهتره در همچین مواقعی حتی دست هم به بدن جوجه نزنید چون بوی دست شما ممکنه باعث بشه والدینش به جوجه کمک نکنن (جوجه را شناسایی نمی کنن)
هاتف جان شاید پسرعموی شما هنوز بلد نبوده ولی روش نمیشده بگه شما چرا نفرین می کنی؟
;-)
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
...- کاربر خوب لاک پشتی
» سیلوستر مهمون کوچولوی خیابانی من
» لاکی و آکواریم جدید من!فینگیلی و شنگول منگول در آکواریم جدید!
» کبوتر - Pigeon
» حیوانات خانگی masi