مراعات کاربران جدید
مراعات کاربران جدید
من چند بار دیده ام افراد تازه واردی که مثل من و شما از هیچ جای دیگری اطلاعی از چگونگی نگهداری و تغذیه لاک پشت های خودشون را نشنیده اند با سوال خود وارد این فروم می شوند و انتظار پاسخ و اصلاح رفتار خودشان را دارند ولی متاسفانه بعضی از دوستان به خاطر علاقه بسیار به لاک پشت ها و کلا حیوانات و یا به علت سن کم و بی تجربگی برخورد های نامناسبی دارند.
شما ترجیح می دهید که بینندگان این مطالب با پاسخ تند و گاهی خارج از احترام شما دیگر به اینجا مراجعه نکنند و رفتار غلط خود را در نگهداری از لاک پشت خودشان ادامه دهند و آن بیچاره ها را به کشتن بدهند؟
گمان نمی کنم چنین هدفی داشته باشید.
فراموش نکنیم که خیلی از ما اعضای این فروم حداقل یک لاک پشت را به کام مرگ فرستادیم و بیشتر اوقات هم علتش عدم آگاهی ما بوده.
با پاسخ به جا درست و همراه با احترام خوانندگان مطلب خودتان را به ادامه ارتباط با این فروم تشویق کنید و به لاک پشت های آنها کمک کنید.
بینندگان این فروم را فراری ندهید.
با عرض پوزش از انتقادی که کردم.
برای همگی آرزوی موفقیت دارم.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: مراعات کاربران جدید
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
mina-b- کاربر خوب لاک پشتی
دقیقا منظور منهم همین بود.
حیف است با این نیت خیری که داریم به جای رفع مشکلات و کمک به دیگران آنها را از خودمان برنجانیم و در نهایت به نتیجه ای هم نرسیم.
" آقا پرهام از اینکه پست من را به محل مناسبش منتقل کردید تشکر میکنم. شرمنده از مزاحمت"
می دونم نظرو صحرا جان من بود. :\m/:
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
البته شوخی کردم کوشا خان
:>#(:
اين مطلب آخرين بار توسط spider در 7/9/2009, 14:39 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
هدف اشاره به مسئله ای بود که باید همه ما رعایت کنیم و گرنه فرد خاصی منظورم نبود.
شاد و پیروز باشید
لاك- کاربر تازه وارد لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
ولی من تا حالا موردی را ندیدم که بچه ها به سوالات بد پاسخ بدن. همواره پاسخها از روی احترام و با تمام تلاش برای حداکثر ارائه اطلاعات بوده.
حتی بوده که تاپیکها خیلی تکراری است ولی بازهم بچه های فعال به خوبی پاسخ می دن. به نظر من علیرغم اینکه انتقادتون صحیح است ولی مصداق عینی فعلا خدارو شکر پیدا نکرده (تاآنجایی که من دیدم). به نظر من بچه هایی که حداقل چندباری اینجا آمدن با حال و هوای اینجا و بچه هاش آشنا شدن و بیشتر مشکل این فروم باافراد تازه کار هست که نمی دونن چجوری با بچه های فعال ارتباط برقرار کنند.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
این موضوع مال سال پیش بود سر یک مسئله ای.
وگرنه میدانیم که کاربران این فروم همه گل هستند. :m/:
» لاکی و آکواریم جدید من!فینگیلی و شنگول منگول در آکواریم جدید!
» آواتار کاربران فروم
» گروههای کاربران و درجات
» هشدار نوکیا به کاربران ایرانی