آموزش آشپزی (سُسها)
آموزش آشپزی (سُسها)
مواد لازم برای 2 پیمانه سس
1. سس کچاب: 2 پیمانه
2. سرکه سفید: 2/1 پیمانه
3. سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
4. نمک: 1 قاشق چایخوری
5. پودر فلفل قرمز: 2/1 قاشق چایخوری
6. شکر قهوه ای: 1 قاشق مرباخوری
7. سس تند: 2/1 قاشق چایخوری
8. پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
9. آب یک لیموی تازه
10. پودر سیر: 2/1 قاشق چایخوری
11. پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
همه مواد لازم را در کاسه مناسبی با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت متوسط به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا سس غلیظ شود. بعد از خنک شدن در شیشه مورد نظر ریخته، درب آنرا بسته و در یخچال نگهداری کنید.
http://www.malekbanoo.ir
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
سس خامه ای قارچ
مواد لازم برای 4 نفر
1. کره: 30 گرم
2. قارچ: 1 بسته، خرد شده
3. آب مرغ یا گوشت: 2/1 پیمانه
4. خامه: 2/1 پیمانه
5. سیر: 1 حبه، خرد شده
6. تره: 1 قاشق غذاخوری، خرد شده
طرز تهیه
مرحله 1 - کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شود، قارچ ها را افزوده و به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و طلائی شوند.
مرحله 2 - آب مرغ، سیر و خامه را افزوده و بگذارید تا بجوش آید.
مرحله 3 - اجازه دهید سس روی حرارت ملایم باشد و مرتبا آنرا هم بزنید تا غلیظ شود، سپس تره را افزوده و بلافاصله سرو کنید.
این سس را می توانید همراه با استیک، بیفتک، همبرگر و مرغ سرو کنید.
http://www.malekbanoo.ir
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
» آموزش آشپزی (انواع شیرینی)
» توجه: ممنوعیت فروش لاکپشت گوش قرمز!!!!!!!!!!!
» آموزش های رفتاری طوطی
» روش های آموزش سخنگویی به طوطی