آموزش آشپزی (دِسر)
دسرشارلوت کاستارد با انگور
مواد لازم برای 8 نفر
نان رولت: 1 عدد
پودر کاستارد: 2 قاشق غذاخوری پر
شیر: 2 لیوان
شکر: 4 قاشق غذاخوری پر
انگور: 200 گرم
پودر ژله لیمو: 1 بسته
طرز تهیه
مرحله 1 - بین نان رولت را از مربا یا مارمالاد دلخواه پر کرده، آنرا رول کرده و در یخچال نگهداری کنید تا خوب فرم بگیرد، سپس به قطر 1 سانت برش بزنید.
مرحله 2 - پودر کاستارد، شکر و کمی از شیر را در شیرجوشی با یکدیگر مخلوط کرده، سپس مابقی شیر را کم کم افزوده و مایه را روی حرارت متوسط گذاشته تا غلیظ شود، بعد از اینکه به غلظت رسید اجازه دهید تا کمی سرد شود و از حرارت اولیه بیافتد.
مرحله 3 - پودر ژله را د ر یک لیوان آب جوش حل کرده و 3/1 لیوان آب سرد به آن افزوده و در یخچال بگذارید تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.
مرحله 4 - نان رولت های برش خورده را در کف و دور قالب کمربندی یا در ظرف مورد نظر بچینید و کاستارد غلیظ شده را روی نان ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا ببندد.
مرحله 5 - انگورها را شسته، دو نیم کرده و روی کاستارد را با آنها پر کنید، سپس کمی از ژله را روی انگورها ریخته و در یخچال بگذارید تا ژله روی انگور بسته شود.
مرحله 6 - مابقی ژله را روی انگورها ریخته و دوباره در یخچال گذاشته تا خوب بسته شود، سپس شارلوت را از قالب کمربندی خارج کرده، در ظرف دلخواه گذاشته و به دلخواه تزئین کرده، سپس سرو نمائید.
http://malekbanoo.ir/
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
دسر ژله رویایی
مواد لازم
زله موز (ژله زرد رنگ): 1 بسته
ژله توت فرنگی: 1 بسته
ژله بلوبری: 1 بسته
طرز تهیه
مرحله 1 - ژله بلوبری را طبق دستور آن ابتدا با یک لیوان آب جوش حل کنید تا پودر کاملا در آب حل شود، سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و در قالب های تک نفره دلخواه خود بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شوند.
مرحله 2 - زله موز را به روش بالا درست کرده و روی ژله بلوبری بریزید و در یخچال بگذارید تا بسته شود.
مرحله 3 - ژله توت فرنگی را نیز به همان روش درست کرده و روی ژله موز ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود.
مرحله 4 - قالب را یک لحظه در آب جوش قرار داده و سپس در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو نمائید.
نکات
# این ژله را می توانید از ابتدا در جام یا لیوان دلخواه درست کرده و به صورت تک نفره سرو نمائید.
# می توانید ژله را در یک ظرف به شکل غلیظ تر درست کرده، سپس برش زده و سرو نمائید.
http://malekbanoo.ir/
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
آموزش آشپزی (دِسر)
مواد لازم برای 4 نفر
نان رولت: 1 عدد
مربا انار، زرشک یا توت فرنگی: به مقدار لازم
آرد ذرت: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
وانیل: کمی
شیر سرد: 2 و 4/1 پیمانه
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
انار: 1 عدد، دانه شده
طرز تهیه
مرحله 1 - رولت را طبق دستور آن درست کرده و داخل آنرا یک لایه مربا مالیده، رول کرده، داخل کاغذ پیچیده و در یخچال نگاه داری کنید.
مرحله 2 - آرد ذرت و شکر را در شیرجوشی با یکدیگر مخلوط کرده، 2 پیمانه شیر را کم کم افزوده و هم زده تا گلوله نشود، سپس روی حرارت گذاشته تا مایه به غلظت متوسطی برسد.
مرحله 3 - پودر ژلاتین را در 4/1 پیمانه شیر ریخته و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) بگذارید تا ژلاتین کاملا جل شود، سپس این ترکیب را به مخلوط آرد و شیر اضافه کرده، هم بزنید و اجازه دهید سرد شوند.
مرحله 4 - ته یک قالب یا کاسه گنبدی شکلی با سایز متوسط را پلاستیک انداخته، رولت ها را به قطعات 1 سانتیمتری برش بزنید، ته و اطراف قالب را با 3/2 از رولت ها بپوشانید.
مرحله 5 - کرم سرد شده را با دانه های انار مخلوط کرده و به آرامی روی رولت ها داخل قالب بریزید
مرحله 6 - مابقی رولت ها را روی کرم چیده، در قالب را با پلاستیک پوشانده و برای چند ساغت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود. سپس در ظرف دلخواه برگردانده، تزئین کرده و سرو نمائید.
http://malekbanoo.ir/
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
رد: آموزش آشپزی (دِسر)
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
تشکر : 144
رد: آموزش آشپزی (دِسر)
پلمبیر دسری راحت و خوشمزه است که براحتی و سریع درست شده و باید تا زمان سرو در یخچال نگهداری شود. در ادامه مطالب با مواد لازم و طرز تهیه این پلمبیر آشنا می شوید.
مواد لازم
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : 2/1 پیمانه
پودر ژلاتین : 2 قاشق مرباخوری
شکر : 4 تا 5 قاشق غذاخوری
وانیل : 2/1 قاشق چایخوری
خامه : 1 پیمانه سرخالی
پودر قند برای فرم دادن خامه : 3 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده : 4/1 پیمانه
خلال پسته : 4/1 پیمانه
مربای هویج یا آلبالو برای تزئین : به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 - خامه را با پودر قند مخلوط و سپس با همزن زده تا فرم بگیرد، بعد در یخچال نگهداری کنید.
مرحله 2 - زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، زرده را با شکر و وانیل به کمک همزن آنقدر بزنید تا کرم و روشن شود.
مرحله 3 - پودر ژلاتین را در کمی آب سرد حل کرده و به شیر که گرم کرده اید اضافه کنید و هم بزنید، سپس مخلوط شیر و ژلاتین را به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید.
مرحله 4 - سفیده را با همزن زده تا کاملا سفت و سفید شود، سپس همراه با خامه فرم گرفته به مخلوط زرده افزوده و خوب به هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
مرحله 5 - ته قالب مورد نظر را با گردو، پسته و مربا تزئین کرده و ابتدا مقداری از پلمبیر را آرام روی آنها ریخته تا جابجا نشوند، در یخچال گذاشته و بعد از اینکه خودش را گرفت، مابقی پلمبیر را افزوده و برای چند ساعت در یخچال نگهداری کرده تا ببندد، سپس در ظرف دلخواه برگردانده و با پسته و گردو ترئین و سرو کنید.
نکات
می توانید خامه را به صورت فرم گرفته و آماده از قنادی تهیه کنید، در این صورت پودر قند را از مواد لازم حذف نمائید.
شکر را می توانید بنا بر ذائقه خود کم یا زیادتر کنید.
بجای پودر ژلاتین می توانید از 2 ورق ژلاتین استفاده نمائید.
تصاویر بیشتری از این دسر را در زیر مشاهده می کنید.
http://malekbanoo.ir/
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
رد: آموزش آشپزی (دِسر)
نمونه ای دیگر از موس شکلاتی با دستوری متفاوت ، دسری خوشمزه و شیک در مهمانی های شما. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این موس آشنا می شوید.
مواد لازم
تخم مرغ : 2 عدد
خامه : 1 پیمانه
پودر ژلاتین : 3 قاشق مرباخوری
نسکافه : 1 قاشق مرباخوری
پودر کاکایو : 2 قاشق غذاخوری
آب جوش : 1 پیمانه
شکر : 1 پیمانه سرخالی
وانیل : کمی
طرز تهیه
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم، سفیده تخم مرغ را با نصف ار شکر به کمک همزن خوب می زنیم تا سفت شود، زرده را با بقیه شکر، پودر کاکایو و وانیل خوب می زنیم، سپس خامه را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم، نسکافه را در آب جوش حل کرده، پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و روی بخار آب گذاشته تا حل شود، بعد مخلوط نسکافه و ژلاتین را به مخلوط زرده افزوده و از آخر سفیده را اضافه می کنیم، همه مواد را خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست باشد و در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال نگهداری می کنیم. سپس لبه های موس را به کمک چاقو از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم.
http://malekbanoo.ir/
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
رد: آموزش آشپزی (دِسر)
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
- تشکر : 243
رد: آموزش آشپزی (دِسر)
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
تشکر : 144
رد: آموزش آشپزی (دِسر)
دسر تیرامیسو
تیرامیسو یک دسر خوشمزه و محبوب ایتالیایی می باشد که می توان با تخم مرغ یا بدون تخم مرغ آنرا تهیه کرد. این دسر بسیار راحت و سریع درست می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ آشنا می شوید.
مواد لازم برای 6 نفر
1. ماسکارپونه یا پنیر خامه ای: 1 پیمانه
2. پودر شکر: 4/1 پیمانه
3. قهوه سرد: 3/2 پیمانه
4. خامه فرم گرفته: 1 و 4/1 پیمانه
5. بیسکوئیت لیدی فینگر: 15 عدد
6. پودر کاکائو و رنده شکلات برای تزئین
طرز تهیه
مرحله 1 - قالب مستطیل شکلی با اندازه 20 در 10 سانت را با پلاستیک تمیز بپوشانید. شکر و ماسکارپونه را مخلوط کرده و برای 1 دقیقه بزنید.
مرحله 2 - خامه و 1 قاشق غذاخوری قهوه را افزوده و بزنید تا مواد با هم خوب ترکیب شوند.
مرحله 3 - نصف از مخلوط خامه را در قالب ریخته و در سطح آن صاف کنید. نصف بیسکوئیت ها را به آرامی در قهوه سرد شده بزنید بطوریکه فقط سطح آن با قهوه تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه قرار دهید.
مرحله 4 - مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیت ها ریخته و صاف کنید، بیسکوئیت های باقیمانده را نیز به روش قبل عمل کرده و روی کرم خامه ای قرار دهید. سپس قالب را برای 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 5 - تیرامیسو را در ظرف مورد نظر برگردانده و با پودر کاکائو و رنده شکلات تزئین کرده و سرو نمائید.
نکات
# به دلخواه می توانید از شکلات چیپسی یا انواع مغزیجات برای بین لایه ها استفاده کنید.
# نان لطیفه یا کیک اسفنجی برش خورده را می توانید جایگزین لیدی فینگر نمائید.
# تیرامیسو را می توانید در قالب، ظروف شیشه ای و یا بصورت تک نفره درست کرده و سرو نمائید.
http://malekbanoo.ir
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 198
رد: آموزش آشپزی (دِسر)
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
- تشکر : 243
» آموزش آشپزی (انواع شیرینی)
» توجه: ممنوعیت فروش لاکپشت گوش قرمز!!!!!!!!!!!
» روش های آموزش سخنگویی به طوطی
» آموزش های رفتاری طوطی